-->
World of Tanks Blitz 2.6 Güncellemesinin Kahramanları: Alman İzci Tankları

Alman İzci Tankları, World of Tanks Blitz 2.6 Güncellemesinde! Hızları ve güçlü zırhlarıyla göz dolduran 6 yeni hafif Alman tankı, savaş alanında boy göstermeye başlayacak Wargaming bugün yaptığı açıklamayla savaş alanına yeni hafif Alman tanklarını çıkaracak olan World of Tanks Blitz 2.6 güncellemesinin yayınlandığını duyurdu. Bu yeni araçlar, aksiyonu uzaktan gözlemlemeyi seven oyuncular ya da […]

11.02.2016 | ulasufuk

Alman İzci Tankları, World of Tanks Blitz 2.6 Güncellemesinde!

Hızları ve güçlü zırhlarıyla göz dolduran 6 yeni hafif Alman tankı, savaş alanında boy göstermeye başlayacak

Wargaming bugün yaptığı açıklamayla savaş alanına yeni hafif Alman tanklarını çıkaracak olan World of Tanks Blitz 2.6 güncellemesinin yayınlandığını duyurdu. Bu yeni araçlar, aksiyonu uzaktan gözlemlemeyi seven oyuncular ya da hızlı vur kaç taktiklerini sevenler için birebir.

6 yeni araçtan oluşan Alman tankı serisi, oyunculara mükemmel ötesi mobilite, hız ve yüksek hasar potansiyeli sunuyor. Bu serinin en göze çarpan ismi ise oyundaki ilk 8. seviye tank olma özelliği taşıyan Spähpanzer Ru 251. Bu tankla kilit noktalara rakiplerinizden önce ulaşıp düşmanlarınıza öldürücü atışlar yaptıktan sonra olay yerinden hızla uzaklaşabilirsiniz.

2.6 güncellemesi oyuna yeni mekanikler de getiriyor. Tankçılar bundan böyle objeleri yok edip diğer yanda gizlenen tankları vurabilecekler. Aynı zamanda toplara gelen sekme özelliği sayesinde artık atışlarınız hem taktiksel bir önem kazanıyor hem de her zamankinden daha öldürücü bir hal alıyor. Bu iyileştirmeler sayesinde World of Tanks’in hızlı ve akıcı oynanışı daha da heyecanlı bir hal alacağa benzer.

World of Tanks Blitz ile ilgili daha fazla bilgi için http://wotblitz.eu adresini ziyaret edebilirsiniz.

İçerik Paketleri:

ftp://ftpplus.wargaming.net/WoTB/2_6/WoTB_Assets_Update_2_6_GLOBAL.zip

Logo:

ftp://ftpplus.wargaming.net/WoTB/2_6/WoTB_Update_2_6_Logo_EN.zip

Çizimler:

ftp://ftpplus.wargaming.net/WoTB/2_6/WoTB_Update_2_6_Artwork.zip

Oyun İçi Görseller:

ftp://ftpplus.wargaming.net/WoTB/2_6/WoTB_Update_2_6_Screens.zip



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz