-->
Türk Mobil Oyun The Fear GIST 2016’da Tanıtıldı!

Mezo Digital Genetik’in başarılı mobil oyunu The Fear yeni güncellemeleri ile Gaming İstanbul 2016’da tanıtıldı. Üniversitede öğrenim gören 4 genç tarafından geliştirilen oyun, 4 – 7 Şubat 2016 tarihleri arasında yeni güncellemeleri ile ilk defa GIST 2016’da oyun severler ile buluştu. Mezo Digital Genetik’in başarılı korku oyunu The Fear, yeni güncellemeleri ile GIST 2016’da tanıtıldı. […]

08.02.2016 | ulasufuk

Mezo Digital Genetik’in başarılı mobil oyunu The Fear yeni güncellemeleri ile Gaming İstanbul 2016’da tanıtıldı. Üniversitede öğrenim gören 4 genç tarafından geliştirilen oyun, 4 – 7 Şubat 2016 tarihleri arasında yeni güncellemeleri ile ilk defa GIST 2016’da oyun severler ile buluştu.

Mezo Digital Genetik’in başarılı korku oyunu The Fear, yeni güncellemeleri ile GIST 2016’da tanıtıldı. The Fear’ı Yusuf Yörük, Salih Yörük, Abdulmecid Dündar ve Buğra Ömürsün adlarında 4 genç öğrenci geliştirdi. Oyun 2015 yılında androidte piyasaya sürüldü ve yoğun ilgi neticesinde yeniden güncellendi.

Fuar kapsamında 4 gün boyunca ziyaretçilerini ağırlayan oyun yoğun ilgi gördü. The Fear, haritanın geliştirilmesi, yüksek kalite grafikler, farklı dil seçenekleri ve yeni bölüm eklentileri ile güncellenme sürecini tamamladı. Oyunun güncellenmiş halini ilk defa denemek isteyenler, The Fear standında buluştu.

Mezo Digital Genetik’in kapsamında yedi farklı dil seçeneği ile yurt dışına da açılacak olan oyun derinden etkileyen hikayesi, gerilim ve korku içeren atmosferi, alternatif bitiş senaryoları, Android, iOS ve Windows Phone uyumu ve mobil platformda en korkunç oyun iddiası ile dikkat çekiyor.

Oyunun Hikayesi

“Marta’ya bir şeyler olmaya başlamıştı. Garip davranıyordu. Birkaç ay sonra teşhis kondu. Marta ruh hastasıydı ve çaresi yoktu. Ürküten hareketler sergiliyordu. Kendisine zarar vermeye başlamıştı. Tek seçenek onu akıl hastanesine götürmek ve ondan ayrılmaktı. Çok çaresizdim ama bizim için en iyisi buydu. Onu hastaneye götürdükten birkaç ay sonra Serena’yla tanıştım ve Marta’yı unutmak için onunla evlendim. Evliliğimiz neticesinde bir kız çocuğu dünyaya getirdik. Kızım da ben de çok mutluyuz artık. Fakat geceleri bir şeyler hissediyorum sanki. Son günlerde sürekli eski eşim Marta’nın akıl hastanesinde intihar ettiğini görüyorum. Bazen değişik sesler duyuyorum. Ve tüm bunlar beni çok korkutuyor. Eşime ve kızıma bundan bahsetmiyorum çünkü endişelenmelerini istemiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum, bildiğim tek şey bu olanlara daha fazla dayanamayacağım.”

Her şey ters gitmeye başladı. Peşinde birisi var ve ailen tehdit altında. Acilen evine dönüp eşin ve kızının iyi olup olmadıklarına bakmalısın. Sakın korkuna yenilme ve her şey geç olmadan ailene ulaş!



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!