-->
The Flame in the Flood İnceleme

Masalsı Bir  Yapım… The Flame and the Flood için bir oyun değil. Senin en büyük düşmanın hava veya kurt, ancak taşıyabilir şeylerin sayısı değildir gibi zaman zaman görünecek The Flame and the Flood özü America acele bir nehir boyunca dağınık sadece seyrek kampları ve yerleşim bıraktı O bir post-sel yalnız kurtulan vardır o var. Başlangıç […]

28.02.2016 | ulasufuk

Masalsı Bir  Yapım…

The Flame and the Flood için bir oyun değil. Senin en büyük düşmanın hava veya kurt, ancak taşıyabilir şeylerin sayısı değildir gibi zaman zaman görünecek The Flame and the Flood özü America acele bir nehir boyunca dağınık sadece seyrek kampları ve yerleşim bıraktı O bir post-sel yalnız kurtulan vardır o var. Başlangıç ​​kısmında, hayatta kalmaya çalışan, sen scrounge ve akımlar karşı mavna olarak temizlemek yardımcı olur bir köpek arkadaşı ile eşleştirilmiş.

Zorluk kaynaklarının kıtlığı değil çok geliyor, ama bunu gerektiğinde sağ Genellikle iş için aracı olması değil. Sen 12 envanter şahsınızda yuvaları, köpek üzerinde altı ve salda 12 daha fazla olması. Her slot aynı çeşitli öğeleri ile yığılmış olabilir, öğeye bağlı, verilen limit. Yani, vb bir yuvaya 10 karahindiba, ya da kereste altı adet, tutabilir Ne gerçekten yapıyoruz bu envanteri yönetmek ve bu kaçınmak diğer rahatsızlıkları olanlar önemli maddeler üzerinde hasara yol açıyor çalışır durumdayken, açlık, susuzluk, sıcaklık ve uyku kendi dengelemek için kullanıyor. En Sık sık, ölürsün nedeni kaynak yetersizliği ama doğru kaynak eksikliği değildir. Düzgün tedavi olmadan çok uzun bir yara Carry, sen bir meşale olmadan yeterli su Sahara geçmeye açlık, ya da kurt sürüsü içine çalışan ettik ölüm tüm tarifleri (ya da A Certain Alanis Morissette şarkısı) bulunmaktadır. Tam bir paket Olabilir, ama hayatta kalma bu disiplinler tamamında seviyelerini yönetmek gerekir. Eğer daha fazla saklamak için alanı tükenmeye ‘diğerleri ile sık sık bunalmış Çünkü sağ ve kaynak en büyük engel olması değil.

Bu Özellikle oyun elinizi tutmaz olarak, playthroughs, ve her yerde playthroughs bir sürü olacaktır almak için erken geçerlidir. Önemli olduğunu ve neyin olmadığını öğrenme deneme yanılma bir sürü var. Oyunun ilk aşaması da (yemek tarifleri işçiliği orta düzey çoğu için gerekli bir bileşeni olan) Hızla olmadan çakmaktaşı bıçak işçiliği gibi “Flint ara” olarak adlandırılabilir, sen kadar almazsınız.

 

theflame_inceleme1

 

Bu genellikle gıda için arama gelir sonra, dut Çünkü güçlü bir açlık tatmin yoktur. Ama Çabuk, sizin yuvaları O tam bulmak ve Sonra malzeme Kişisel kalabalık ile ne acerca bazı zor seçimler yapmak için zaman gelir. Şey asla gerçekten bir sonraki kampta ne olacağını bilmek vardır. Sen öğrenme ortamları ile olsa da, iyi bir fikir edinebilirsiniz, ancak nehir kendisi procedurally üretilen, bu nedenle her playthrough benzersizdir.

Her bir nehir navigasyon bölümden sonra, üç Genellikle kamplardan veya yerleşimlerden cepler vardır. Her avantajını Kendi sahiptir. Bazı her zaman hızlı ısınmak için ya da ıslak elbise kuru gittin kamp ateşi var. Vahşi alanlarda bazı yiyecek ya da düşmanlar elde etmek çok daha büyük bir şans var ise Kiliseler, örneğin, daha iyi barınak sağlayın. Ama nehir kararsız ve mücadele etmek zordur. Birçok kez size ihtiyacınız olan ve hayati puanlama de size en iyi şansı verir konumu onu oluyor ne olduğunu bilerek, verilen durağında yerlerin hepsini ziyaret, bu yüzden olamaz.

Nehir kendisi gezinmek için olduğu gibi, ben o bir alan geliştiriciler, Pekmez Sel olduğunu hissedin, gerçekten izleme düzeni-gibi sal direksiyon ile noktasında olduğu bir dev ağrı dağınık. Geçerli zaman çürük yok hiç kürek daha senin kaderi üzerinde çok daha büyük bir kontrole sahip gibi görünüyor. Bu o tekne etrafında itmek için bir eziyettir, ama bu bir nehir olmalı aşağı sal taşıyan feribotlara tam olarak nasıl olduğunu. Eğer gerçekten bu ortamda Kontrolü ve nasıl gelgit mücadele Genellikle eylem felaket ders olabilir var ne kadar az örnekler verir.

 

theflame_inceleme2

 

The Flame and the Flood iki temel oyun modu sunuyor. Kampanya çok daha bağışlayıcı, ilerleme kaydetmek ve öldükten sonra geri dönmek için kontrol noktaları ve deneyim çevreleyen biraz daha hikâye olduğunu. Vahşice zamanlarda öylesine sonsuz ben çok zor buldum. Zaman Erken Erişim oyunu bıraktı ve ben Kampanya denemek için nihayet güvenilir olduğu için ancak, belki de bu, tüm Sonsuz oyundan tüm mekaniği ile zaten İyi aşina oldu. Her durumda, her iki mod aynı mekaniği ve benzeri procedurally üretilen ortamlarda izleyin, o size belli bir noktaya vurduğunda diğer sadece ITS görev Sonunda yapmak ölümü sabırla beklemek ise olanlar modlarından birinde kredi, atılır jus var.

Oyun hakkında erken basın her zaman Chuck Ragan film müziği sağlar nasıl işaret hızlı oldu. Ben arka plana çok hoş, aşağı-ev ramble oluşturur ve bunu kazma oldu. Oyun fare ve klavye ile çalışır, ancak bu rota gitmek isterseniz destek denetleyicisi var yok. Ben denetleyicisi neredeyse sadece oynanan Çünkü o olmadan çok daha zor oldu zaten zor yönetmek Rafting. Sanat yönü ve görsel stil biraz yukarı ürpertici yakın olabilir, ancak, çoğunlukla, çok iyi çalışıyor.

En büyük hayal kırıklığı Bu sınırlı döküm micromanaging geldi. Çok zor seçimler yapmak, daha ziyade ve oyuncu, köpek ve salın dışarı öğeleri hareketli sadece hareket değil. Bile, ne zaman size Dock üzerinde duran ırmaklarda konum SÜRECE sen ‘malzemeleri erişemiyor olsun, ama içeri ve dışarı köpeğimin paketi sadece bunları kullanmak için öğeleri hareketli ekstra bezginlik geçmesi gerekiyordu pek çok kez vardı köpek benim topuklar hakkı vardır. Daha doğrusu köpek bile bir paket var değil ve sadece bana olanlar altı ek yuvası vermek, ancak bir sonraki sana bir bacak vazgeçmek, köpeğinizin envanterinde bulunan öğeler üzerinde taşıyabilir öldüğünde That önemli bir oyun tamirci kıracak olur denemesi. Bana göre, bu sadece hile gibi hissediyor, ama Şüphesiz bir mekanik oyun olarak programlanmış Çünkü öyle değil. , Bir sonraki hayatında yardımcı olmak için her zaman senin köpek envanterinde olanlar En Önemli bit ve parçaları tutmak gerekir Bu rota üzerinde bahisler korunmak için, Çünkü Ancak, sonuçta daha bezginlik olduğunu. Eğer bir şey whos gerektiğinde Ama sonra, Bunu yeniden kendi, sonra bir hamle ücretsiz birine bu noktaya dışına çekmeniz gerekiyor. Ayrıca, öğeleri hiçbir sürükle ve bırak var. Yani, hatta fare ve ileri ve geri Bu ürünleri itmek için öfkeyle tık zorunda ile klavye. Bu bir eziyettir. farklı öğeler arsa göre farklı değerlere sahip olmak için bir girişimi varken ve oranlar oldukça uzakta herhangi bir mantıksal temeli vardır (as bahsetti, tek bir yuvaya 10 karahindiba, ya da altı kereste taşıyabilir). Ne gezegen üzerinde 10 çiçekler tek veya ağırlık 2×4 aynı yer kaplar Çünkü tek başına altı olur mu?

 

theflame_inceleme3

 

Ayrıca ben oyun kutuları veya kamp ateşi bir yığın yanında duran ama onlarla etkileşim mümkün olmak gibi, Erken Erişim sol sonra bile, birkaç hata keşfetti. Sadece bir kez hiç bir oyun kırıcı öyleydi ve bu tam yayınlanmadan önce oldu. Büyük gribi genellikle sadece deneyim tekrarı yemek. Ortamları Eğer yılan ve kurt ve ayılar tanıtan, erken evrelerde bulacaksınız ne kadar rampa, ama yenilik ince giyer onbir Yani, oyun modu gibi hemen hemen tanıtır geçerli: Sonsuz. Eylül ayında herhangi bir büyük parçalar yoktur, bu yaşam sadece kalacak bir zorlanmak var. Gerçekten geçmiş patlatır ganimet olarak taşımak için sınırlı döküm şey toplamak olamaz; sonraki bir kamptan yapma sadece o eziyet var. İlk günlerde, o tek ihtiyacınız var ve eğlenceli birçok şey.

The Flame and the Flood gerçekten koyarak ondan beni önler. Ben ilk keşfetmek, ya da nehir That sonraki dönemeç ne olduğunu görmek için bir daha kamp var. Ama Sonunda, Aynı-aynı deneme kendisi üzerinden ve yine ince giyer. Sonuçta bu bir şirin oyun. Kulağa hoş geliyor ve yeterince iyi oynuyor, ama o destansı uzak. playthroughs gerçekten sıyrılıyor birbirlerine ve hiçliğe mushing sonuna kadar. ınıtıally Bu çok sinir bozucu olduğunu ve çok ölür. Sonra çok eğlenceli olsun. Ama günün sonunda, o sadece çok sunmaktadır.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!