-->
Superhot İnceleme

Süper Fps… 2016 süper şık oyunlar için yıl: İnternete tamamında bilinen olsun. Tabii, her zaman stil grafikler duygusu kapalı bir burada ve orada oyun örneklerini gördüm ama 2016 tüm kendi özel bir şeydir. Biz en şık oyunların birkaç bültenleri gördük zaten yeni yıla iki ay ve göz önüne alındığında, biz zaten bu bir Golden State […]

27.02.2016 | ulasufuk

Süper Fps…

2016 süper şık oyunlar için yıl: İnternete tamamında bilinen olsun. Tabii, her zaman stil grafikler duygusu kapalı bir burada ve orada oyun örneklerini gördüm ama 2016 tüm kendi özel bir şeydir. Biz en şık oyunların birkaç bültenleri gördük zaten yeni yıla iki ay ve göz önüne alındığında, biz zaten bu bir Golden State Warriors-benzeri tempoda ileri sürme olduğunuz sınıflandırma yarışması yapılmış. Şahit. Firewatch. Far Cry Primal. Oxenfree. Flood Alev. Tron RUN / r. Çözmek. Pony Island. o sadece elli beş gün sonra stil palpably rad duygusu ile oyunların bir listesini isim basit gerçeği şaşırtıcı olduğunu ve bu başlıkların herhangi biri gibi olsun ya da olmasın, onlar yayarlar vibe olduğunu inkar etmek zor güzel lanetlemek serin. Peki neden şimdi bu kadar getirmek? Basit, o çıkar her oyun özellikle şık gibi görünüyor, bir yıl içinde, superhot serin Özet olduğunu rezil sahip eski oyun reçel ürünü “Eğer mekanik hareket saati sadece hareket” olduğunu göstermektedir.

Ben ilk PAX Prime 2014 yılında geri Superhot elime aldığımda, o oldu, ve sanal gerçeklik, gerçek olasılıklar ev dövülmüş başlık kalır. Başka hiçbir başlık bana bir badass kadarını gibi hissediyorum ve bu kendimi tarif ediyorum son söz muhtemelen olduğunu düşünüyor, bu aslında daldırma oldukça başarı. İnsanları çığlık bir sözleşme ortasında VR kulaklık on beş dakika bir oyun oynuyor, ancak, bir ev masada bir fare ve klavye ile tam bir başlık ile oynamaktan çok farklıdır. Superhot bir cansız oyun serin bir marifet olmak Rüzgar olacağını bir şans, ama maskara seviye tasarımı kombinasyonu, yavaş yavaş gelişen mekaniği, sınırda Akıllara durgunluk veren anlatım ve sağlam Yeni Oyun + modu vardı, bu tam paket olduğu açıktır zaman ayırmaya değer daha fazla. 2016 en yoğun şık oyun şimdiye kadar bile en hardcore PC oyuncuları uygun bulacaksınız meydan yüksek düzeyde sağlayarak tüm süre bile en rahat atıcı oyuncuları, durdurulamaz hissettiren bir tamirci borçlu. Sadece bu o müthiş indie darlings millet başka biri, koymak, bu yüzden bazı parlayan övgü için kendinizi.

 
superhot_inceleme1
 
Hareket ettiğinizde süresi sadece hareket ettiği bir first-person shooter video oyunu için bir all-zaman büyük asansör konuşması olduğunu. Tamamen kampanyanın ilk birkaç dakika içinde görünen Bu cümleleme, sadece mükemmel Superhot en oyun açıklar, ama aynı zamanda bu asla kendi misyonumuzu sapan bir başlık olduğunu göstermektedir. Elbette, zaman, silah, yakın dövüş silahları, yumrukları bir kombinasyonu ile görünürde her düşmanı ortadan kaldırarak gerçek zamanlı oyun, Superhot görevler oyuncuların beş-to-otuz saniye oluşan ayrı aşamaları ile tek akan anlatı olarak sunulan ve bükme mekaniği. senin hareket hızı zaman geçer hangi oranda doğrudan eşdeğer olup olmadığını düşünün. Uygulamada, sen sprint olsaydı daha yürüyorduk zaman yavaş hareket edeceğini ve taşımak başarısız olduğunda aslında durdurmak olacaktır. Superhot bu fenomen düşmanları, mermi, ölüm animasyonlar, cam kırma ve araçlar etkiler. Her aşamada amacı savunma tekniği ve bir tanrısal silah olarak hem benzersiz gücünü kullanarak bölgedeki her düşmanı göndermek için basitçe; Eğer hızda düşman saldırılar saldırıları amacı ve önlemek için şansına sahip olacaksınız, bu yüzden burada gerçek silah zihninizi yerine refleksleri olduğunu. Superhot merkezi mekanik asla sürekli onlar nihai first-person Matrix fantezi yaşandığı duygu oyuncular verir gibi, bayat almak gibi görünüyor.

Eğer superhot onun tekrar değer vermek öğeleri kilidini aracılığıyla oynayacağız çekirdek hikaye modu, sadece iki saat süren olmasına rağmen, alaycı oyun gazetecilerin seviyorum o varsayımsal sanal gerçeklik distopya bir tuhaf, dördüncü duvar kırma öyküsünü anlatıyor başyazılar merkezinde yerleştirin. terminal tabanlı anlık mesajlaşma ve metin büyük ölçüde kademeli yanıp söner bir kombinasyonu sayesinde, standart kampanya tam anlamıyla hiçbir şey son anlarında kadar gerçekten açıktır rağmen alaka ve gerilim korumak için yöneten bir hikaye paketleri. Bu anlık ileti dizileri, özellikle de oyuncuların klavyelerde etrafında dokunun veya art arda (eski sonsuz serin ve daha fazla oyun bu yapmadıysanız neden merak değil zorlaştırıyor) kendi Kontrolörün tetikleyicilerini çekin olarak ekranda önceden belirlenmiş metin doldurma ile yürütülür . Evet, Superhot kafa karıştırıcı, muğlak anları bir bütün karmaşa içeren ve genel anlatı yapısı muhtemelen kongre önlemek için her şeyi yapar. hayal kırıklığına sizi büyük olasılıkla bırakacaktır tuhaf, daha sonra Superhot kucaklamak hikayeleri nefret biriyseniz. garip bir şey o zaman hiçbir hata yaparsanız Ancak, eğer, bu gerçekten çok garip olur. söyledi kampanya birkaç saat daha uzun olsaydı, bu güzel olurdu. hem mekanik hem narratively, bir daha etli-out kampanya yürütmek için yeterli Başar, orada ana hikaye tamamladıktan sonra elde modları ile genişletilmiş tekrar değeri bir ton var, ama superhot temel kavramları.

 

superhot_inceleme2

 
Serin merkezi oyun kanca sahip olan bir şeydir, ama o kanca gerçek mekanik yürütme duraksıyor, sonra o müthiş konsept boşa için hepsi. Neyse ki, Superhot sıkı oyun ve öngörülebilir zaman mekaniği arkasındaki büyür ve sonuç dönüşlü beceri bir güven olmadan mermi ve zamanlama tabanlı çekim stratejik kaçırmayı etrafında tabanlı bir an-an deneyimdir. Her aşama durumlar otoyolda sürüş bir kamyonun üstüne bir bar, bir asansör her yerde yer alan, her temalı haritanın kenarında kapıları dışında yumurtlama düşman bir dizi başlıyor. Oyuncular ortamında herhangi bir silah veya melee silah almak, hem de stun ve onları silahsızlandırmak için şık kırmızı çokgen düşmanları silah ve diğer öğeleri atmak için yeteneği var. Tek bir mermi kendinizi ve mükemmel zaman aşımına olmak için dikkatle planlanmalıdır zaman ve çekim için manipülasyon gerektirir bireysel düşmanlar, hem de ortadan kaldırmak için bir potansiyele sahiptir. sallanan ve dokuma, çekim ve delme kombinasyonu sayesinde, tüm çevresinde görünen düşman öngörülemeyen dalgaları sevketme ile görevli konum (o düşmanları öldürmek için üç yumruklar alır, ama bir yumruk seni öldürmek). Her aşamada harika zaman mekanik etrafında tasarlanmış olduğundan, Superhot tamamen bunalmış olmadan düşman görünümünü tarafından sürpriz olmasını sağlar. Bir sonraki aşamada üç düşman kafana tabancalar işaret sıkışık bir asansörde sizi çoğaltılır. başka herhangi bir oyunda, böyle bir kazanılamaz durum kaçmak için tamamen imkansız olurdu, ama herhangi bir kurşun önlemek için yeteneği sayesinde, başarı tamamen ulaşılabilir. Tabii ki, her aşamasını tamamladıktan sonra eylemlerin gerçek zamanlı replay görüntülemek ve düzenlemek için güçlü olmak sadece Superhot hissettiren ne kadar güçlü ekler. Bu konuda hiçbir şüphe yok: Superhot zamanlarda son derece zor, ama onlar başarılı olmak için araçlara sahip değilsiniz sanki oyuncular hissediyorum bir noktaya asla.

Eğer superhot müthiş römork herhangi gördüm Şüphesiz eğer, sürekli oyunun başlığı tekrarlar derin, bilgisayarlı ses hakkında bileceksiniz. onlar her düzeyde yukarıda belirtilen tekrarları Super “, sınırsız koro ayarlı biter olarak tekrarlama musallat, şans olduğunu duymak olsun bir oyun için umut herkes. Sıcak. Süper. Sıcak. Süper. Sıcak. “Bu Superhot çok unutulmaz yapmak çılgın sunum tuhaflıklar bir örneği sadece olduğunu. yanıp sönen ışıklar ve düşük piksel ortamlarının bazı düpedüz deli anlar ana menünün eski okul terminali arayüzüne bir hapishane hücresinde, diziler itibaren, Superhot sürekli çalıştığı programı nefes, aslında bir yaşam olduğunu eve çekiç çalışıyor aklını istila. Ben kesinlikle oynamaya Superhot kulağınızın dışarı sızmasına beyin neden gitmiyor söyleyebilirim iken, dördüncü duvar manipülasyon taze bir daha iyi örneklerinden biri. Sunum burada gösterinin yıldızlarından biri olduğunu ve garip şekillerde duyularınızı aşmaktadır bir oyun hakkında tüm meraklı iseniz, o zaman en kısa sürede Superhot içine atlamak gerekir.

 

superhot_inceleme3

 
Superhot çekirdek kampanyasının kısa süre küçük bir kusur olsa da, post-kredi içeriği bir bütün ana maskeli oluyor. otuz altmış dakikalık non-stop çalıştırmak oynamak için hangi oyun emin değilseniz o anları için mükemmel bir çözüm gibi görünüyor gibi Öncelikle, bir sonsuz modunda dahil, sabit diskinizden Superhot kaldırmak için neredeyse imkansız hale getirir (birinci dünya sorunlarına çözüm en iyisidir). Sonsuz modu gibi geliyor tam olarak ne olduğunu ve onsuz, kampanyasını ve ilginç Challenge modunda yenerek geri Superhot gelmek için çok az sebep olacaktır. yoğun bir zorluk başak, bir yumruk sadece modifikasyon daha hızlı düşman mermi her şey burada playlist şeklinde görünür ve iyi bir zaman kovalamaca sahip kişinin türü iseniz, o zaman olduğunu bilmek mutluluk duyarız siz de zamana dayalı speedrunning zorlukları meşgul mümkün olacak. Bu harika silah size havada mermi ile dilim sağlar gibi meydan modunda gösterinin açık yıldızı, katana-tek sorun kümesidir. birkaç saniyede aşamaları bir bütün ana üzerinden çalıştırmak ve mermi kesmek için güçlü olmak bir daha suç tabanlı strateji almak seçeneği verilmesi, önemli ölçüde superhot çekirdek oyun değiştirir. Yani evet, Superhot teknik bir kısa oyun, ama sen kredi rulo sonra ayrılmamak ise içeriğin büyük bir zevk potansiyeline sahiptir. Aslında, superhot içeriğinin büyük çoğunluğu kampanyasının sona ermesinden sonra düşer, bu nedenle sadece doğru kredileri sonra kaldırmayı kendinizi bir kötülük yapıyor olurdum.

Bölüm strateji oyunu, kısmen birinci şahıs nişancı, Superhot yıllarda görülen şiddetli güç fantezi en iyi almaktır. Bir oyunu oyuncular bu fleshed oyun reçel ürün yok aynı şekilde tanrıları yürüme gibi hissettiren bu nesil belirlemekte zor ve bu nedenle, bu kadar kısa sürede insanca mümkün almalıdır bir oyun. görsel stil ve sunum elemanları piyasada başka bir şey bugün farklı yapmak gibi bu, olmayan oyuncular biraz kendi çeneleri düşmesi neden olma potansiyeline sahip başlık türüdür. Eğer dışarı tekrar tekrar geliyor aynı oyunların hasta olan oyun türü iseniz, o zaman Superhot onun olağanüstü yürütülen merkezi mekanik taze hava sayesinde bir nefes olduğunu. Tüm asansör sahası sonuna kadar asansör zift ile bir oyun, Superhot zaman yalnızca taşıdığınızda hareket halinde hayat gerçekten daha harika olurdu kanıtlıyor



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!