-->
Sevgililer Günü İçin Acer’dan Yenilikçi Hediye Seçenekleri

Sevgilinizin yeni dünyalar fethetmesi için ona Acer Predator ya da 4 farklı moduyla hayatına uyum sağlayan Aspire R14 almaya ne dersiniz? Sevgilinizin yeni dünyalar fethetmesi için ona Acer Predator almaya ne dersiniz? Bu yıl sevgililer gününde oyuncu sevgilinizin kalbini fethetmek istemez miydiniz? Ona en güçlü oyun bilgisayarı olan yeni Acer Predator hediye edebilir ve yepyeni […]

08.02.2016 | mrcappola

Sevgilinizin yeni dünyalar fethetmesi için ona Acer Predator ya da 4 farklı moduyla hayatına uyum sağlayan Aspire R14 almaya ne dersiniz?

Sevgilinizin yeni dünyalar fethetmesi için ona Acer Predator almaya ne dersiniz?

Bu yıl sevgililer gününde oyuncu sevgilinizin kalbini fethetmek istemez miydiniz? Ona en güçlü oyun bilgisayarı olan yeni Acer Predator hediye edebilir ve yepyeni dünyaları fethetmesini sağlayabilirsiniz!

Acer’ın heyecanla beklenen Predator oyun dizüstü bilgisayarları, hıza ihtiyacı olanlar için tasarlandı. Predator 15 oyun bilgisayarı güçlü 6. nesil Intel® Core™ işlemcileri, yüksek performanslı NVIDIA® GeForce® grafikleri, hızlı DDR4 belleği, PCIe katı hal sürücülerini ve gelişmiş soğutma ve kusursuz ses özelliklerini bir araya getirdi. Geometrik hatları ve yumuşak dokulu kaplamasıyla kırmızı vurgular ve siyah bir kasaya sahip olan Predator dizüstü bilgisayarlar her tür zorluğun üstesinden gelmeye hazırlar!

Oyuncular için, kazanmak ve kaybetmek arasındaki fark genellikle anlık bir olaydır. Yeni Acer Predatorlar en hızlı ve en güçlü oyun deneyimlerini yaşatarak oyuncuların kazanmalarına yardım eder. Acer’ın yeni Predator 15 dizüstü bilgisayarı tüm özellikleriyle oyuncuların iştahını kabartacak şekilde tasarlandı! Oyunda gecikmeyi önlemek amacıyla, Acer Predator dizüstü bilgisayarlar üst düzey yüksek hızlı transfer için Ethernet ve Wi-Fi bağlantılarının birlikte çalışabilmelerine izin veren Killer DoubleShot Pro özelliğine sahiptir.

Predator 15 dizüstü bilgisayar serisi 15.6 inç Full HD veya 4K (3840×2160) Ultra HD panelli modellere sahiptir ve üst düzey oyun görselleri ve gerçekçilik için bir NVIDIA G-SYNC™ monitör dahil olmak üzere üç ekranı destekleyebilir.

Acer mükemmel ses özelliklerinin bir kombinasyonu olan SoundPound ile eğlenceyi de katlıyor! Predator 15 bilgisayar 6 watt ses veren iki hoparlör ve bir subwoofer barındıran SoundPound 2.1′ sahiptir. Ayrıca, Dolby® Audio™ surround ses sistemi genel ses kalitesini iyileştirirken, her iki bilgisayar da 600 Ohm (600Ω) empedansa kadar stüdyo kalitesindeki kulaklıkları destekler.

Acer Preadtor 15, Corei7-6700 işlemcili satış fiyatı 1999$+kdv’dir.

Sevgilinizin moduna göre şekil değiştiren Acer Aspire R 14, hayatına uyum sağlar!

Yenilikçi tasarımıyla çeşitli kullanımlar için birçok moda kolayca geçiş yapabilmenizi sağlayan Aspire R 14 sevgilinizin hayatına adapte olmaya hazır!

Acer’ın, çeşitli dizüstü bilgisayar ve tablet çalışma modları arasında geçiş yapabilen, ince ve hafif dönüştürülebilir dizüstü bilgisayarı Aspire R 14 hareketli sevgilinizin hayatına adapte olmaya hazır! Dört farklı modda kullanılabilen R14, geleneksel dizüstü bilgisayar tasarımından vazgeçmek istemeyen ama daha fazla seçenek ve esneklik isteyenler için tasarlandı.

Acer Aspire R14 oyun oynama, paylaşma, görüntüleme veya çalışmayı kolaylaştırır.İnce tasarımı verimlilik ve eğlence ihtiyaçları için dört farklı moda kolayca geçiş sağlayan benzersiz bir 360 derece çift dönüşlü bir destek barındırır– dizüstü bilgisayar, pad, ekran veya V modu(^).

R 14 güçlü performans için bir 14” HD (1366 x 768) ekran, Pentium, Core i3, i5 veya i7 işlemciler dahil olmak üzere çeşitli işlemciler ve 12GB’a kadar bellek barındırmaktadır. Bazı modeller görselleri genel olarak zenginleştirmek ve oyun performansını arttırmak için NVidia GeForce 820M grafiklerini sunmaktadır. Geniş 500GB veya 1TB sabit sürücüler dosyalar, fotoğraflar ve videolar için bol bol depolama alanı sağlar.

Fiyatlandırma : Acer R 14 599$+kdv’den başlayan fiyatlarla satışta



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!