-->
Samsung Galaxy View Satın Alanlar Hediye Yağmuruna Tutuluyor

Samsung, taşınabilir akıllı ekranı Galaxy View’ı satın alanlar için kaçırılmayacak bir kampanyayı hayata geçirdi. 25 Şubat 2016 tarihine kadar ürünü satın alan herkes Lig TV hediyesinin yanı sıra MSA şeflerinden iki kişilik workshop kazanıyor İstanbul, 19 Şubat 2016 – Dünya teknoloji devi Samsung Electronics, taşınabilir akıllı bir TV, kendine has bir oyun konsolu ve büyük […]

19.02.2016 | ulasufuk

Samsung, taşınabilir akıllı ekranı Galaxy View’ı satın alanlar için kaçırılmayacak bir kampanyayı hayata geçirdi. 25 Şubat 2016 tarihine kadar ürünü satın alan herkes Lig TV hediyesinin yanı sıra MSA şeflerinden iki kişilik workshop kazanıyor

İstanbul, 19 Şubat 2016 – Dünya teknoloji devi Samsung Electronics, taşınabilir akıllı bir TV, kendine has bir oyun konsolu ve büyük ekranlı bir tablet olan Galaxy View için cazip hediyelerle yeni bir kampanyaya imza atıyor.

34 hafta boyunca Lig TV’ye ücretsiz erişim

Galaxy View satın alan tüketiciler, ürünün sunduğu eşsiz görüntüleme deneyimini doyasıya yaşayabilecekleri Digiturk Play uygulaması ile 34 hafta süresince Lig TV’ye ücretsiz erişim hakkı kazanıyor. Galaxy View’den Digitürk Play uygulamasını açıp üyelik kaydını yapan kullanıcaların cihazlarına 34 haftalık hediye kullanım tanımlanıyor.

MSA’nın usta şeflerinden 2 kişilik Workshop

Kampanya kapsamındaki hediyeler bunlarla da bitmiyor. Kampanya süresince Galaxy View satın alanlar, ayrıca dünyanın sayılı mutfak okulları arasında yer alan Mutfak Sanatları Akademisi (MSA)’nin usta şeflerinin eğitmenliğinde 2 adet 2 kişilik Workshop’ın da sahibi oluyorlar. MSA kampanya başvurusu www.samsung.com/tr üzerindeki form doldurularak yapılabilir.

Video merkezli kullanıcı arayüzü

Dilediğiniz her yerde büyük ekran üzerinde akıllı cihaz deneyimi yaşatmak üzere tasarlanan ve televizyon izlerken aktif ekran kullanım ihtiyacına en iyi şekilde cevap veren Galaxy View ile aynı anda fotoğraflara ya da videolara yorumlar eklenebiliyor, çizimlerle renk katılarak sevilen bir içerik kolaylıkla paylaşılabiliyor, interaktif uygulamalarla etkileşime geçilebiliyor. Ürün, video merkezli kullanıcı arayüzüyle online yayın içeriğine, interaktif videolara, kitaplar ve diğer dijital içeriğe erişim sağlanmasına olanak tanıyor.

Eğlence dev ekrana, dev ekran her yere taşınıyor

Samsung’un birçok kullanıma uygun akıllı cihazı Galaxy View, 18,4 inçlik HD ekranı ile uygulama ve içerikleri büyük ekranda rahatlıkla görüntülemenizi sağlarken Full HD ön kamerası ile görüntülü konuşma için de uygun zemin hazırlıyor.

Daha fazla bilgi için http://www.samsung.com/tr/galaxyview_kampanya/ adresini kullanabilirsiniz.

 



Popüler Haberler


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz


Microsoft’un Xbox konsolları, son zamanlarda Avrupa’da durgunlaşan satışlarla karşı karşıya. Bu durum, üçüncü taraf yayıncılar arasında endişelere yol açıyor.