-->
Oyun Sektörü Gaming Istanbul’da Bir Araya Geliyor

Gaming İstanbul kapsamında 5-6 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek TOGED B2B Konferansı, sektörün tecrübeli isimleriyle geliştiricileri buluşturuyor Türkiye Oyun Geliştiricileri Derneği (TOGED), Türkiye’deki dijital oyun sektörü açısından atılan en önemli adımlardan biri olan Gaming İstanbul Fuarı’nın bir parçası olacak. TOGED’in davetiyle bir araya gelen sektörün tecrübeli isimleri 5-6 Şubat tarihlerinde Gaming Istanbul ziyaretçilerine seslenecek. Türkiye’deki oyun sektörünün […]

03.02.2016 | ulasufuk

Gaming İstanbul kapsamında 5-6 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek TOGED B2B Konferansı, sektörün tecrübeli isimleriyle geliştiricileri buluşturuyor

Türkiye Oyun Geliştiricileri Derneği (TOGED), Türkiye’deki dijital oyun sektörü açısından atılan en önemli adımlardan biri olan Gaming İstanbul Fuarı’nın bir parçası olacak. TOGED’in davetiyle bir araya gelen sektörün tecrübeli isimleri 5-6 Şubat tarihlerinde Gaming Istanbul ziyaretçilerine seslenecek.

Türkiye’deki oyun sektörünün mevcut durumundan ödeme sistemlerine ve kullanıcı alışkanlıklarına, sektördeki yatırım ve kuluçka imkânlarından dijital fikri hak yönetimi ve şirketleşmeye kadar pek çok farklı konu hakkında oturumların yapılacağı konferans tüm Gaming Istanbul ziyaretçilerine açık olacak.

5 Şubat Cuma günü European Games Group ve Alman İnteraktif Eğlence Yazılımları Ticaret Birliği (BIU) CEO’su Johannes Şevket Gözalan’ın açılış konuşmasıyla başlayacak konferansın konuları ve konuşmacıları şöyle olacak:

Konuşmacı Konu
Çağlar Eğer

Good Games Studios İş Geliştirme
ve Stratejik Ortaklık Ekibi Müdürü

Oyun Yayıncılığının Küresel Açılımı
Aras Şenyüz

Netmarble Türkiye Mobil ve Medya Direktörü

Mobil Oyun Pazarına Giriş ve Pazarlama
Kutay Peker

PayByMe Satış Müdürü

Ödeme Sistemlerinde Kullanıcı Alışkanlıkları
Erdinç İyikul

Riot Games İstanbul İletişim Müdürü

Türkiye’deki Oyuncu Davranışları

Panteon CEO’su ve TOGED Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ufuk Şahin’in açılış konuşmasıyla başlayacak konferansın ikinci günündeyse ve konu ve konuşmacılar şöyle:

Konuşmacı Konu
Cem Nahit Köne
Startershub Gamebootcamp Program Direktörü
Genç Geliştiriciler için Yatırım ve İnkübasyon İmkânları
Can Erçelebi
Digitoy Games İdari Ortağı
ve TOGED Yönetim Kurulu Üyesi
Oyun Geliştirenler, İşlerini Nasıl Geliştirmeli?
Bülent Demirkaya
Bigpoint Ülke Müdürü
Türkiye’de Oyuncu Profili
Dr. Mete Tevetoğlu
Türkiye Oyun Geliştiricileri Derneği Hukuk Kurulu Üyesi
Oyun Sektöründe Dijital Fikri Hak Yönetimi ve Şirketleşme Süreci

Tüm Gaming Istanbul ziyaretçilerinin katılımına açık olacak TOGED B2B Konferansı’na katılmak için ilave bir ücret ödemeye gerek olmayacak.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!