-->
Master of Orion Koleksiyon Sürümü Bugün Çıktı

Koleksiyon Sürümünü alanlar oyuna erken erişim sağlayıp herkesten önce deneyimleyebilecek Master of Orion’ın resmi çıkışına geri sayım devam ederken, Wargaming Labs bugün itibariyle Koleksiyon Sürümünün satışta olduğunu duyurdu. Bu sürümü satın alanlar oyuna herkesten önce erişim sağlayarak oyunun mevcut halini deneyimleme şansına sahip olabilecek. Erken erişimde altı adet oynanabilir ırk bulunuyor ve oyuncuların arkadaşlarına karşı […]

26.02.2016 | ulasufuk

Koleksiyon Sürümünü alanlar oyuna erken erişim sağlayıp herkesten önce deneyimleyebilecek

Master of Orion’ın resmi çıkışına geri sayım devam ederken, Wargaming Labs bugün itibariyle Koleksiyon Sürümünün satışta olduğunu duyurdu. Bu sürümü satın alanlar oyuna herkesten önce erişim sağlayarak oyunun mevcut halini deneyimleme şansına sahip olabilecek. Erken erişimde altı adet oynanabilir ırk bulunuyor ve oyuncuların arkadaşlarına karşı çok oyunculu ya da yapay zekâya karşı gerçek zamanlı savaşlara girebilecekleri belirtiliyor.

Erken erişimdeki Mrrshan, Psilon, Bulrathi, Alkari, İnsan ya da Sakkra ırklarından birini seçerek uzayı, Master of Orion’ın meşhur 4X oynanışı ile keşfedebileceksiniz. Wargaming yetkilileri ilerleyen dönemlerde başka ırkların da oyuna ekleneceğini belirtiyorlar ve oyunu şu an için diplomatik, fetih ve teknolojik edinimlerle kazanmanın mümkün olduğunun altını çiziyorlar.

Multiplayer, erken erişim paketinin önemli bir parçası. Kaşifler arkadaşlarına meydan okumanın yanı sıra yapay zekaya karşı da oynayabilecekler. Gerçek zamanlı Taktik Savaşlarında ise kendi filonuzu oluşturabilir ve zafere giden yolda farklı stratejiler geliştirebilirsiniz.

Bu özel sürümle birlikte Master of Orion’un orijinal ilk üç oyunu da geliyor. İlerleyen dönemlerde oyunun resmi çıkışıyla birlikte Koleksiyon Sürümü sahipleri detaylı bir dijital artbook, oyun müzikleri, retro piksel gemi skinleri ve bu versiyona özel gelecek Terran Khanate ırkını elde edecekler.

Master of Orion Koleksiyon Sürümünü Steam ve GOG.com üzerinden aşağıdaki linklerde bulabilirsiniz:

İçerik Paketleri:

ftp://ftpplus.wargaming.net/MoO_Assets_Early_Access_Starts_ENG.zip

Logo:

ftp://ftpplus.wargaming.net/MoO_Assets_Early_Access_Starts_Logo.zip

WG Labs Logosu:

ftp://ftpplus.wargaming.net/MoO_Assets_Early_Access_Starts_WG_Labs_Logo.zip

Renderlar:

ftp://ftpplus.wargaming.net/MoO_Assets_Early_Access_Starts_Renders.zip

Görseller:

ftp://ftpplus.wargaming.net/MoO_Assets_Early_Access_Starts_KeyArt.zip

Artwork:

ftp://ftpplus.wargaming.net/MoO_Assets_Early_Access_Starts_Artwork.zip

Koleksiyon Sürümü Fragmanı – Youtube Linki:

https://youtu.be/dhEBwknoe-Y



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!