-->
Kinguin’den CS:GO Oyuncularını Sevindirecek Haber!

Kinguin, oyuncuların CS:GO skin’leri alıp satabilecekleri yeni portalı skins.kinguin.net’i yayına aldı Envanterinizdeki kullanmadığınız skin’lerden bir şekilde faydalanmak ve daha önce sahip olamadıklarınızı almak istiyorsanız, Kinguin’den size harika bir haber var! Dünya’nın en büyük dijital oyun mağazalarından Kinguin, CS:GO oyuncularının envanterlerinde bulunan kullanmadıkları eşyaları satarak değerlendirebilecekleri ve henüz sahip olmadıkları eşyaları uygun fiyatlarla alabilecekleri yeni platformunu […]

03.02.2016 | ulasufuk

Kinguin, oyuncuların CS:GO skin’leri alıp satabilecekleri yeni portalı skins.kinguin.net’i yayına aldı

Envanterinizdeki kullanmadığınız skin’lerden bir şekilde faydalanmak ve daha önce sahip olamadıklarınızı almak istiyorsanız, Kinguin’den size harika bir haber var!

Dünya’nın en büyük dijital oyun mağazalarından Kinguin, CS:GO oyuncularının envanterlerinde bulunan kullanmadıkları eşyaları satarak değerlendirebilecekleri ve henüz sahip olmadıkları eşyaları uygun fiyatlarla alabilecekleri yeni platformunu yayına aldı.

Sadece CS:GO skin’lerine yönelik olan bu platfromda, en bütçe dostu skin’lerden, her CS:GO oyuncusunun hayallerini süsleyen Dragon Lore ve Bayonet Fade gibi koleksiyon eşyalarına kadar uzanan geniş bir ürün yelpazesi tüm CS:GO oyuncularını bekliyor.

Ücretsiz kayıt olarak kullanabileceğiniz skins.kinguin.net adresinden ihtiyacınız olmadığını düşündüğünüz skin’lerinizi satabilir ve hayallerinizi süsleyen muhteşem eşyaları doğrudan, kutu ile uğraşmadan satın alabilirsiniz. Satın alım sonrasında yaşayabileceğiniz her türlü durumla ilgili olarak ise 7/24 destek hattından faydalanabilirsiniz.

Kinguin’in CS:GO oyuncularına sunduğu avantajlar bunlarla sınırlı değil. Eğer daha fazla eşyaya ihtiyacınız varsa kinguin.net/cs-go-items adresine girip sticker’lardan, kasalara, binlerce CS:GO eşyasına piyasada görebileceğiniz en iyi fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

Kinguin’in sunduğu sürpriz indirimler ve çekilişler gibi diğer fırsatlardan faydalanmak için Kinguin.net adresini ziyaret etmeyi ve Kinguin’in sosyal medya hesaplarını takip etmeyi unutmayın!



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!