-->
GTX980 Ekran Kartlı MSI GT72 ve GT80 Notebooklar Sanal Gerçeklik İçin Hazır

Oyun sektöründe 1 numaralı marka olan  MSI, en yeni çözümleri  ve uç noktada oyuncular için en eksiksiz oyun özelliklerini sunarak kullanıcı ihtiyaçlarına odaklanmakta her zaman rakiplerini geride bırakıyor. Şirket çığır açan tasarım, mükemmellik arayışı ve teknolojik yenilikçilik konusundaki prensiplerinden de ödün vermiyor. Uç noktada GTX980 grafiklere sahip Dünyanın ilk ‘VR ready’ notebook bilgisayarları Uzun bir […]

08.02.2016 | mrcappola

Oyun sektöründe 1 numaralı marka olan  MSI, en yeni çözümleri  ve uç noktada oyuncular için en eksiksiz oyun özelliklerini sunarak kullanıcı ihtiyaçlarına odaklanmakta her zaman rakiplerini geride bırakıyor. Şirket çığır açan tasarım, mükemmellik arayışı ve teknolojik yenilikçilik konusundaki prensiplerinden de ödün vermiyor.

Uç noktada GTX980 grafiklere sahip Dünyanın ilk ‘VR ready’ notebook bilgisayarları

Uzun bir araştırma ve çalışma sürecinin ardından MSI, NVIDIA işbirliği ile sanal gerçeklik oyunlarını destekleyen GTX 980 ekran kartl modellerini sundu. Masaüstü GeForce® GTX 970 veya Mobile GTX 980 ekran kartları,  VR uygulamaları için en önemli gereklilik. Kullanıcıya üstün bir grafik gücünün yanı sıra sanal gerçeklik destekli oyun deneyimi için çok önemli olan görüntü kalitesi, daha düşük gecikme ve kararlı bir performans sunuyorlar. NVIDA onaylı GTX 980 grafiklere sahip MSI GT serisi “VR Ready” gaming notebook modelleri şunlar:

GT72S 6QF Dominator Pro and GT72S 6QF Dragon Edition (29th Anniversary Edition);

GT72S 6QF Dominator Pro G Heroes Special Edition;

GT80S 6QF Titan SLI 29th Anniversary Edition;

GT80S 6QF Titan SLI Heroes Special Edition.

gt72

gt80

Resmi ürün listesi aşağıdaki linkte güncellenmiştir: 

https://gaming.msi.com/promotion/vr-ready

MSI Gaming notebookları tarafından kullanılan birçok VR ürününün tanıtımı  CES 2016’da  yapıldı

Notebook ürünleri CES2016 süresince VR teknolojisi kullanılarak farklı standlarda başarıyla tanıtıldı. MSI böylece dünyanın VR ekranlı ilk notebook bilgisayarını resmi olarak üretmiş oldu. 

Ziyaretçiler, yeni ve sağlıklı bir yaşam tarzını  yansıtan ve MSI GT72 ve GT80 serisi  ile desteklenen UA Health Box ürününü de yakından inceleme fırsatı buldular. 

 Ayrıca, MSI notebook, Intel standında sergilenen HTC VIVE sunumunun da bir parçası olarak yer aldı;  akıcı çalışması ve minimum gecikmesi ile en iyi desteği sundu. Tayvan menşeli VR firması 3Glasses da MSI gaming notebookları kendi VR ürünlerinin canlı demolarını yapmak için kullandı ve MSI’ın, VR uygulamalarının en yüksek performans gereksinimlerini  rahatlıkla karşılayan dünyanın en iyi notebook ürünleri olduğunu bir kez daha kanıtladı.

MSI Pan America başkanı Andy Tung, MSI’ın teknoloji dünyasındaki yeni adımını şöyle değerlendirdi: “VR şimdiye dek geleneksel olarak masaüstü bilgisayarların alanına giriyordu. Fakat NVIDIA, MSI GT72 Dominator ve GT80 Titan / SLI gibi notebook modellerine GeForce GTX 980 ile mobil olarak da sanal gerçekliğe adım atabilecekleri gerekli desteği sundu. NVIDIA’nın GeForce GTX 980 “VR ready” ürünleri , VR özellikli makinaları tanımlamada kolaylık sağlarken fantastik ve yoğun bir oyun deneyimini garantiliyor”.  



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!