-->
BuzzMyVideos’un Youtube Yıldızları Ödül Töreninde Buluştu

Türkiye’de ilk kez ünlü video içerik üreticileri için düzenlenen Youtube Ödülleri sahiplerini buldu. BuzzMyVideos’un desteklediği kanallardan Enes Batur, Ruhi Çenet ve Webtekno 500 bin takipçiye ulaşarak “Silver Play Button” ödülünü almaya hak kazandı. Türkiye’de ilk kez düzenlenen “Youtube Ödül Töreni 2015” ile ünlü içerik üreticileri bir araya geldi. Youtube’da büyük ilgi gören müzik, komedi, güzellik […]

08.02.2016 | erkan

Türkiye’de ilk kez ünlü video içerik üreticileri için düzenlenen Youtube Ödülleri sahiplerini buldu. BuzzMyVideos’un
desteklediği kanallardan Enes Batur, Ruhi Çenet ve Webtekno 500 bin takipçiye ulaşarak “Silver Play Button” ödülünü almaya hak kazandı.

Türkiye’de ilk kez düzenlenen “Youtube Ödül Töreni 2015” ile ünlü içerik üreticileri bir araya geldi. Youtube’da büyük ilgi gören müzik, komedi, güzellik ve oyun kategorisindeki kanallar, sayılarına göre 1 milyon abone ile “Gold Play Button” ve 500 bin aboneye ulaşanlar “Silver Play Button” ödülünün sahibi oldu. Youtube fenomenleri, Youtube Ödül Töreninde hayranları ile bir araya gelme fırsatı da yakaladı.

Kanallar ilk olarak 100 bin abone ile “Silver Play Button” statüsüne ulaştıktan sonra 500 bin abonede “Silver Play Button” ödülünü alabiliyor. BuzzMyVideos’un desteklediği video içerik üreticilerinden SancakOfficial ve Anıl Piyancı “Silver Play Button” statüsüne ulaştı. Webtekno, Enes Batur, Ruhi Çenet ise “Silver Play Button” ödülünün sahibi oldu.

Ruhi Çenet, belgesel ve bilgi konularına olan eğiliminden yola çıkarak web’in derinliklerinde derlediği bilgiler ile videolarını hazırlıyor. “Deep web” olarak adlandırdığı video konularında etkileyici çalışmalara imza atıyor. Oyun fenomenlerinden Enes Batur, heyecan verici anlatımı ile oynadığı oyunların videolarını paylaşırken Webtekno ise teknoloji dünyasında gelişen olayları keyifli anlatımı ile sunuyor. SancakOfficial, Anıl Piyancı rap müziğinin ünlü isimleri arasında yer alıyor.

Youtube Ödül Töreni 2015 ‘de Youtube içerik üreticilerinin yanı sıra “Miş Miş” şarkısı ile Simge ve “Sor” şarkısı ile büyük beğeni kazanan Cem Belevi de sahne aldı.

 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!