-->
Beşiktaş.Oyunhizmetleri İkide İki Yaptı

League of Legends Şampiyonluk Ligi’nde, üçüncü haftanın şampiyonluk ligi maçları oynandı. Bu hafta etkili oyuncularıyla göz dolduran Beşiktaş.Oyunhizmetleri, karşılaşmalarda başarılı performans sergileyerek, üçüncü haftayı 2 galibiyet ile tamamladı. Şampiyonluk Ligi’nde üçüncü haftanın ilk maçını NR1 ile yapan Beşiktaş.Oyunhizmetleri, Xyraz, Rawbin, Immortoru, Ruvelius ve Hibiki beşlisi ile karşılaştı, etkili oyunuyla sürekli baskısını arttırdı ve karşılaşmaların sonunda, […]

03.02.2016 | ulasufuk

League of Legends Şampiyonluk Ligi’nde, üçüncü haftanın şampiyonluk ligi maçları oynandı. Bu hafta etkili oyuncularıyla göz dolduran Beşiktaş.Oyunhizmetleri, karşılaşmalarda başarılı performans sergileyerek, üçüncü haftayı 2 galibiyet ile tamamladı.

Şampiyonluk Ligi’nde üçüncü haftanın ilk maçını NR1 ile yapan Beşiktaş.Oyunhizmetleri, Xyraz, Rawbin, Immortoru, Ruvelius ve Hibiki beşlisi ile karşılaştı, etkili oyunuyla sürekli baskısını arttırdı ve karşılaşmaların sonunda, ekip oyunu sayesinde maçları kazanan takım oldu.

Pazar günü ise Beşiktaş. Oyunhizmetleri’nin karşısında bu kez Team Aurora vardı. İlk dakikalardan itibaren baskısını hissettiren ve mücadeleler sonunda öne geçen taraf Beşiktaş.Oyunhizmetleri oldu, elde ettiği bu avantajı bırakmadı ve haftayı iki galibiyetle tamamladı.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!