-->
Acer WMC’de Yeni Ürünlerini Tanıtıyor

Acer bugün Barcelona’da gerçekleşen WMC’de en yeni tablet, akıllı telefon ve 2si bir arada ürünlerini tanıttı. Yeni Acer Liquid Zest Serisiyle Maceraya hazır mısınız? •Zero Air Gap ve On-Cell Teknolojilerine Sahip Etkileyici 5” HD IPS Ekran •Dokunmatik teknoloji •Acer BluelightShield™ mavi ışık emisyonunu azaltarak görüntüleme konforunu iyileştirir •Acer Liquid Zest, 4 çekirdekli 1.3 GHz ve […]

24.02.2016 | ulasufuk

Acer bugün Barcelona’da gerçekleşen WMC’de en yeni tablet, akıllı telefon ve 2si bir arada ürünlerini tanıttı.

Yeni Acer Liquid Zest Serisiyle Maceraya hazır mısınız?

  • •Zero Air Gap ve On-Cell Teknolojilerine Sahip Etkileyici 5” HD IPS Ekran
  • •Dokunmatik teknoloji
  • •Acer BluelightShield™ mavi ışık emisyonunu azaltarak görüntüleme konforunu iyileştirir
  • •Acer Liquid Zest, 4 çekirdekli 1.3 GHz ve Acer Liquid Zest 4G ise 1.0 GHz ve LTE desteğine sahiptir
  • •LED flaşlı 8 megapiksel kamera ve 85 derece geniş açı lensine sahip 5 megapiksel ön kamera

Acer bugün Barcelona’da gerçekleşen WMC’de sosyal ve aktif hayat tarzlarını dengede tutmak isteyenlere yönelik Liquid Zest ve Liquid Zest 4G akıllı telefonlarından oluşan Liquid Zest serisini tanıttı. Acer, Acer Liquid Zest Serisini sosyal medyayı yakından takip eden, müzik dinlemeyi seven ve hareket halindeyken arkadaşlarıyla iletişimde kalmak isteyen kullanıcılar için geliştirdi. Android 6.0 barındıran bu cihazların kullanımı ve kişiselleştirilmesi de çok kolay. Acer Liquid Zest serisi maceralarınızı ölümsüzleştirmek için fotoğraf çekme ve video kaydetme için ideal olan iki kamerasıyla etkin bir multimedya deneyimini garanti eder.

Şehirli Hayat Tarzı İçin Tasarlandı

Liquid Zest ve Liquid Zest 4G akıllı telefonlar fonksiyonel oldukları kadar ince ve kompakt tasarımlara da sahip. Kapağındaki modern tasarım Gece Siyahı & Gündüz Beyazı renklerinde temin edilebilir. Bu kompakt ve yenilikçi akıllı telefonlar günlük maceralarınız ve keşifleriniz için en iyi ekran, ses sistemi ve kameralara sahiptir.

Eşsiz Mühendislik

5 inç HD IPS ekranıyla Liquid Zest serisi, yansımaları azaltmak ve parlak güneş ışığının altında bile okunurluğu iyileştirmek için güçlü panel ve LCD modülünün arasındaki havayı gideren Zero Air Gap teknolojisini barındırır. Liquid Zest, dokunma bölümünü ekranın dış camına taşıyarak dokunma alt katman tabakasını ortadan kaldıran On-Cell (hücre üstü) dokunma teknolojisine sahiptir. Acer BluelightShield™ kullanıcıların bir imajın görüntülenmesi için ne kadar mavi ışığın kullanılacağını kontrol etmelerini sağlayan bir uygulamadır. Bu da, ortaya çıkan mavi ışığın etkilerini azaltmak için kullanıcılara mavi ışık seviyelerini düşürme imkanı sağlar ve görüntüleme rahatlığını arttırır. Her iki ekran da kullanıcıların fotoğraflarına daha çok görüntü sığdırabilmelerine izin veren HD 720 x 1280 çözünürlük sunar. Liquid Zest serisi ile artık herkes anılarını kolayca saklayabilir ve paylaşabilir!

Dünyanızı yansıtın

8MP F2.0 otomatik odaklı ana kamera ve 5MP geniş görüntüleme açılı ön kamera günlük maceralarınızın en heyecanlı anlarını yakalayacaktır. Liquid Zest ve Liquid Zest 4G akıllı telefonlar aynı zamanda odak ve parlaklığı ayrı ayrı partik şekilde ayarlayabilmenize izin veren bir LED flaş ve pozlama kontrolü içerir. Ayrıca ana kamera tüm manzarayı fotoğraflarınıza sığdırabilmenizi sağlayan 85 derece geniş görüntüleme lensine sahiptir.

360 derece surround ses deneyimini her yerde yaşayın

Liqudi Zest’de DTS® Sound Studio ve Liquid Zest 4G’de DTS HD Premium Sound ile dinleyiciler hareket halindeyken bile 360 derece surround ses deneyiminin keyfini çıkarırlar. Kullanıcılar yüksek kaliteli müziğin keyfini her yerde çıkarabilmek için her zamankinden daha kapsamlı ve gerçek sesler sunan yüksek tanımlı ses sisteminden vazgeçeyecekler!

İçinizdeki oyuncuyu serbest bırakın

Her iki Liquid Zest de üst düzey oyun deneyimi için Acer GameZone önyüklü olarak gelir. En popüler oyunları oynayın ve arkadaşlarınızla paylaşmak için eğlencenizi kaydedin.

Fiyatlandırma ve Temin Edilebilirlik

Acer Zest Nisan ayında EMEA’da 109 €’dan başlayan fiyatlarla temin edilebilecektir.

Liquid Zest 4G Mayıs ayında EMEA’da 149 €’dan başlayan fiyatlarla temin edilebilecektir.

——————————————————————

Yenilenen Acer Liquid Z630 Serisini artık daha da güçlü!

  • -Liquid Z630S serisi yükseltilen bellek, depolama ve işlemci gücüyle birlikte ince ve kıvrımlı bir dış cepheye sahip biçimde tasarlandı
  • -Eklenen yeniliklerin içinde kullanıcıların ekrandan gelen mavi ışığı kontrol etmelerini sağlayan Acer BluelightShield™ ve müzik ve filmler için yüksek kaliteli ses performansı sunan DTS Studio Sound™² mevcut
  • -Fotoğraf tutkunları için ideal olan Liquid Z630S net ve parlak çekimler için pozlandırma ve odaklama ayarına izin verirken, Bright Magic fotoğraf modu selfielerin her zaman en iyi ışık koşullarında çekilmesini garanti eder

Acer bugün, Eylül ayında IFA’da tanıtılan Liquid Z630’un daha fazla bellek, depolama ve işlemci gücü barındıran daha güçlü bir sürümü olan Liquid Z630S’i tanıttı. Bu cihaz yükseltilmiş ön kamera, geniş açı lensleri ve geliştirilmiş ses sistemiyle ince ve kıvrımlı bir dış cepheye sahiptir.

Diğer tüm Acer Liquid akıllı telefonlar gibi, Liquid Z630S de ister film seyretmek, ister selfie’ler çekmek veya müzik dinlemek olsun, tüketicilerin ellerindeki teknoloji kullanımını geliştiren birçok özelliğe sahip. Yenilenen Liquid Z630’da kullanıcıların ekrandan gelen mavi ışığı kontrol etmelerini sağlayan Acer BluelightShield™ ve müzik ve filmler için yüksek kaliteli ses performansı sunan DTS Studio Sound™ gibi yenilikler mevcut.

Fotoğraf tutkunları net ve parlak çekimler için pozlandırma ve odaklama ayarına izin veren pozlandırma kontrolünü ve selfielerin her zaman en iyi ışık koşullarında çekilmesini garanti eden Bright Magic fotoğraf modunu çok sevecekler!

Seride bulunan diğer kullanıcı özellikleri arasında belirli kullanıcı grupları için tasarlanan üç özelleştirilmiş düzen seçeneği bulunan Acer QuickMode kullanıcı arayüzü de mevcut – Akıllı telefon kullanmaya alışkın olanlar için Standart Mod; Yeni başlayanlar için Kolay Mod; ve çocuklar için bir dizi koruyucu seçenek içeren Temel Mod. Temel Mod’a ek olarak, bu telefonların tümü ebeveyn kontrolüne sahip bir korumalı ortam olan Kids Center özelliğine sahiptir. Telefonun performansını görüntüleyen, pil ömrünü yöneten ve yedekleme ile kurtarma merkezini çalıştıran üç araçlık bir grup olan Acer Aid Kit bu özelliklerden herkesin en iyi şekilde yararlanabilmesini sağlar.

Liquid Z630 –Şimdi daha da güçlü

Gücünü 64-bit, sekiz çekirdekli 1.3GHz MediaTek MT6753 işlemciden alan 5.5 inç Z630S (156.3 x 77.5 8.9 mm) Android 5.1 telefon, 3GB RAM ve standart bir 32GB dahili hafıza tarafından sağlanan, hareket halinde bile dijital içerik oluşturmak, paylaşmak ve kullanmak isteyenler için idealdir. Taşıdığı 4000 mAh pili her şarjda uzun ömürlü performansı garanti eder. IPS teknolojisine sahip HD Zero Air Gap ekranı 8MP geniş görüntüleme açılı lensin (1080p video kayıt yapabilir) yanı sıra 8MP otomatik odaklı arka kamera (1080p video çekebillir) barındıracak kadar geniştir. Cat4 LTE, WiFi 802.11 b/g/n ve LE bağlantısına sahip Bluetooth 4.0 bağlanabilirlik seçenekleri de mevcuttur.

Güncellenen Acer Liquid ara yüzü her zamankinden daha da fazla tüketici dostu olacak şekilde tasarlanmıştır. Kilit uygulamalar ekranın yalnızca bir kısmını kaplayan “Kayar Uygulamalar” olarak tasarlanmıştır ve böylece kullanıcılar aşağıdaki masaüstünü görebilir ve kullanabilirler. Bu özellik haritalar, tarayıcı, notlar, takvim ve çok daha fazlası için kullanılabilir ve aynı zamanda gelen bir çağrı için kullanıcının mevcut oturumu hiçbir şekilde engellemeden küçük bir açılır pencerede ister cevaplandırabileceği, ister hızlı mesajlarla karşılık verebileceği “Kayar Çağrı” özelliği bulunmaktadır.

Z630 aynı zamanda kablosuz olarak bir dizüstü veya masaüstü bilgisayara bağlanabilen ve telefonun ana ekranını bilgisayarda telefon biçimli bir emülatörde görüntüleyebilmenize izin veren AcerEXTEND ile donatılmıştır. Web sayfası veya belge paylaşımı, tam ekran görüntüleme, sürükle-bırak düzenlemesi, mesajlaşma, yazma gibi fonksiyonlar dosyaların yönetilmesini ve aynı cihazı kullanarak kişisel moddan profesyonel moda geçişi kolaylaştırır.

Fiyatlandırma ve Temin Edilebilirlik

Acer Liquid Z630S şimdi EMEA’da 229 €’dan başlayan fiyatlarla temin edilebilir.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!