-->
Yeni X99 ve Z170 CARBON Edition Anakartlar: Hafif, Sessiz, Karbon!

Hafif, Sessiz, Karbon Yeni X99 ve Z170 CARBON Edition Anakartlar Mystic Light ile Geliyor MSI GAMING anakartlar en yüksek performans ve en iyi oyun deneyimi için üretildi. 2 yeni CARBON özel üretim model olan Z170A GAMING PRO CARBON modeli ve GAMING deneyiminin zirvesi X99A GODLIKE GAMING CARBON ile MSI GAMING ve Mystic Light birleşimini her zamankinden […]

06.01.2016 | ulasufuk

Hafif, Sessiz, Karbon Yeni X99 ve Z170 CARBON Edition Anakartlar Mystic Light ile Geliyor

x99z170carbon-motherboards-2
MSI GAMING anakartlar en yüksek performans ve en iyi oyun deneyimi için üretildi. 2 yeni CARBON özel üretim model olan Z170A GAMING PRO CARBON modeli ve GAMING deneyiminin zirvesi X99A GODLIKE GAMING CARBON ile MSI GAMING ve Mystic Light birleşimini her zamankinden daha iyi harmanlamayı başardık. CARBON anakartlar tamamen simsiyah rengi ve yeni, geliştirilmiş Mystic Light özelliği ile PC’nizi öne çıkaracak göz alıcı ve ince bir zevkle tasarlandı. Gücü ve futuristik görüntüsünün yanı sıra karbon-fiberin hafifliği ile geleceğin üstün performansını da yansıtıyor. Benzersiz özelliklerle donatılan yeni CARBON Edition anakartlar en talepkar oyun tutkunlarını bile rahatlıkla tatmin edecek bir performansı garantiliyor.

x99z170carbon-mysticlight

X99A GODLIKE GAMING CARBON Edition

MSI X99A GODLIKE GAMING CARBON EditionDünyanın en güçlü oyun çözümü şimdi daha da güçlendi! X99A GODLIKE GAMING CARBON Edition anakart, geliştirilmiş Mystic Light RGB LED özelliği ile 16.8 milyon renge ve sisteminizi zevkinize göre renklendirebileceğiniz 16 farklı LED efektine destek verebiliyor. Dünyada bir ilk olarak, Steel Armor teknolojisi de şimdi yeni GODLIKE anakart üzerinde DDR4 Boost ile birlikte geliyor. Çok daha iyi EMI koruması sayesinde daha saf bir sinyal iletimi ve optimal bellek performansı sağlanıyor. Audio Boost 3 Pro, Killer DoubleShot-X3 Pro, Turbo M.2 bağlantısı, 2 kat daha hızlı USB 3.1 Type-A & Type-C ve daha birçok mükemmel özellik ile X99A GODLIKE GAMING CARBON Edition, savaşlarda size hizmet edecek en güçlü anakart.

MSI X99A GODLIKE GAMING CARBON EditionOyun özelliklerinin yanı sıra X99A GODLIKE GAMING anakart kendini hızaşırtmada da dünya genelinde en üst  sıralarda kanıtladı. MSI’ın hızaşırtma rekorları kıran efsanevi anakartlarının mirasını taşıyan X99A GODLIKE GAMING CARBON Edition patentli Turbo Socket ile fazladan pinler (toplamda 2036) sayesinde Intel® extreme işlemcilerde sınırları yok ediyor. Yeni X99A GODLIKE GAMING CARBON Edition anakart ile oyun ve hızaşırtma dünyasına muhteşem bir tasarımla hükmedin! 

Z170A GAMING PRO CARBON Edition

MSI Z170A GAMING PRO CARBONEn yeni Intel® Z170 yongaseti ve Mystic Light teknolojisinin en son sürümüne sahip Z170A GAMING PRO Carbon Edition anakart, sisteminiz için benzersiz bir performans ve özelleştirme olanağı sunuyor. Intel ile güçlendirilen MSI GAMING LAN ile online oyunlarınızı süper bir hızla oynarken üstün kaliteli Audio Boost 3 bileşenleri sayesinde kristal berraklığında bir ses deneyimi yaşayacaksınız.

MSI Z170A GAMING PRO CARBONTurbo M.2 ile 32Gb/sn’ye varan yıldırım hızında veri transferinin yanı sıra, Steel Armor ile en ağır ekran kartlarını bile sağlam ve kararlı bir şekilde kullanabileceksiniz. Müthiş bir oyun ve grafik deneyimi sunmak için titizilikle üretilen Z170A GAMING PRO CARBON Edition anakart ile hava atmanın birçok yolunu bulabilirsiniz. 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!