-->
World of Warships, “Project R” Etkinliğini Sunar!

Diğer oyuncularla güçleri birleştirip özel bir gemiye ve birçok oyun içi ödüle sahip olmaya var mısınız? Wargaming, bugün itibariyle World of Warships’in topluluğa özel etkinliği Project R’nin başladığını duyurdu. Bu özel etkinlikte oyuncular, çeşitli görevleri tamamlayıp “İnci” adı verilen oyun içi birimleri toplayacaklar. Topladıkları bu incilerle meşhur Japon destroyeri Kamikaze’yi yeniden inşa etmeye çalışacak olan […]

20.01.2016 | ulasufuk

Diğer oyuncularla güçleri birleştirip özel bir gemiye ve birçok oyun içi ödüle sahip olmaya var mısınız?

Wargaming, bugün itibariyle World of Warships’in topluluğa özel etkinliği Project R’nin başladığını duyurdu. Bu özel etkinlikte oyuncular, çeşitli görevleri tamamlayıp “İnci” adı verilen oyun içi birimleri toplayacaklar. Topladıkları bu incilerle meşhur Japon destroyeri Kamikaze’yi yeniden inşa etmeye çalışacak olan oyuncular, aynı zamanda da çeşitli oyun içi hediyelere sahip olma şansı elde edecekler. Bu arada Kamikaze’nin çok özel bir kamuflajla birlikte geleceğini hatırlatmakta da fayda var.

Project R etkinliği, oyuncu topluluğumuza dokunmak ve çeşitli oyun içeriklerini onlarla paylaşmak için harika bir fırsat olacak,” şeklinde konuşan Yardımcı Yapımcı Jacek Pudlik, sözlerini “Hepimiz oyuncuların bu kıyasıya mücadelede neler yapacağını merakla bekliyoruz,” şeklinde bitirdi.

İnci kazanmaya başlamak için oyuncular, World of Warships’e giriş yaptıktan sonra “Project R” misyonlarını seçmeliler. Bu özel görevleri tamamladıklarında ise krediler, Premium Hesap fırsatları, kamuflajlar ve etkinliğe katılımlarıyla doğru orantılı olarak elde edebilecekleri boost’lar oyuncuları bekliyor. Şayet katılımcılar el birliği ile 10 milyon dönemecini geçebilirlerse, 150 ve üstü sayıda inci toplamış katılımcılar arasından rastgele seçilecek 2000 tanesi, özel kamuflajlı Kamikaze’ye sahip olma şansı elde edecek.

Project R etkinliği, 6 hafta boyunca devam ederek oyunculara güçlerini birleştirip misyonları tamamlamak için yeterince zaman tanıyacak.

Project R etkinliği ile ilgili daha fazla bilgi için http://worldofwarships.eu adresini ziyaret edebilirsiniz.

İçerik Paketi

ftp://ftpplus.wargaming.net/WoWS_Assets_Project_R.zip

Logo

ftp://ftpplus.wargaming.net/WoWS_Assets_Logo_ENG.zip

Çizimler

ftp://ftpplus.wargaming.net/WoWS_Project_R_Artwork.zip

Kamikaze Oyun İçi Render

ftp://ftpplus.wargaming.net/WoWS_Project_R_Render_EN.zip



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!