-->
World of Tanks PlayStation 4 Sürümünün İkinci Beta Etkinliği Bu Hafta Sonu!

8-10 Ocak tarihlerinde gerçekleşecek Açık Beta boyunca oyun içi özel içerikler ve Başlangıç Paketleri (Founder’s Pack) oyuncuları bekliyor Yarattığı World of … serisi ile milyonlarca kayıtlı oyuncuya ulaşan Wargaming, bugün yaptığı bir açıklamayla World of Tanks PlayStation®4 sürümü için 8-10 Ocak tarihleri arasında ikinci bir Açık Beta hafta sonu düzenleneceğini duyurdu. Oyunseverler 8 Ocak’tan itibaren […]

06.01.2016 | ulasufuk

8-10 Ocak tarihlerinde gerçekleşecek Açık Beta boyunca oyun içi özel içerikler ve Başlangıç Paketleri (Founder’s Pack) oyuncuları bekliyor

Yarattığı World of … serisi ile milyonlarca kayıtlı oyuncuya ulaşan Wargaming, bugün yaptığı bir açıklamayla World of Tanks PlayStation®4 sürümü için 8-10 Ocak tarihleri arasında ikinci bir Açık Beta hafta sonu düzenleneceğini duyurdu. Oyunseverler 8 Ocak’tan itibaren alabilecekleri özel Başlangıç Paketleri (Founder’s Pack) ile tankçılık serüvenlerine hızlı bir başlangıç yapabilirler.

İçerisinde Premium araçların yanında Premium Hesap süresi, oyun içi para ve özel tanklar gibi oyun içi içerikler bulunan Founder’s Pack, 8 Ocak Cuma günü PlayStation®Store’da satışa sunulacak. Ayrıca Beta Haftasonu boyunca oyuna giren tüm oyunculara, ilk PlayStation® anısına hazırlanan özel bir kamuflaja sahip Amerikan hafif tankı M22 Locust ve T1E6-PS Amerikan hafif tankı da hediye edilecek.

PlayStation® hesabı olan tüm oyunseverler World of Tanks PlayStation®4 sürümünü PlayStation® Plus üyeliğine gerek duymadan ücretsiz olarak oynayabilecekler.

World of Tanks PlayStation®4 sürümü hakkında daha fazla bilgi edinmek için http://console.worldoftanks.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

İçerik Paketleri:
ftp://ftpplus.wargaming.net/WoTC/WoT_PS4_OBT2/WoT_Assets_PS4_OBT2_EN.zip

Görseller:
ftp://ftpplus.wargaming.net/WoTC/WoT_PS4_OBT2/WoT_Assets_PS4_OBT2_KeyArt_EN.zip

Platform Logoları:
ftp://ftpplus.wargaming.net/WoTC/WoT_PS4_OBT2/WoT_Assets_PS4_OBT2_Logo_Platforms.zip

WoT Logosu:
ftp://ftpplus.wargaming.net/WoTC/WoT_PS4_OBT2/WoT_Assets_PS4_OBT2_Logo_WoT_ENG.zip

Ekran Görüntüleri:
ftp://ftpplus.wargaming.net/WoTC/WoT_PS4_OBT2/WoT_Assets_PS4_OBT2_Screens.zip



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!