-->
Wolfteam Online Turnuvaları Başlıyor

Türkiye’nin en çok oynanan MMOFPS oyunu Wolfteam, ülke çapında düzenleyeceği online turnuvaları ile hayranlarına heyecan dolu anlar yaşatacak. Birbirinden çekişmeli sahnelerin yaşanacağı turnuvada galip gelenlere para ödülleri dağıtılacak. 30 milyonu aşkın kullanıcı sayısı ile Türkiye’nin en çok oynanan MMOFPS oyunu olan Wolfteam, Temmuz ayına kadar devam edecek Wolfteam Online Turnuvaları’nı duyuruyor. Türkiye çapında düzenlenecek Wolfteam […]

22.01.2016 | ulasufuk

Türkiye’nin en çok oynanan MMOFPS oyunu Wolfteam, ülke çapında düzenleyeceği online turnuvaları ile hayranlarına heyecan dolu anlar yaşatacak. Birbirinden çekişmeli sahnelerin yaşanacağı turnuvada galip gelenlere para ödülleri dağıtılacak.

30 milyonu aşkın kullanıcı sayısı ile Türkiye’nin en çok oynanan MMOFPS oyunu olan Wolfteam, Temmuz ayına kadar devam edecek Wolfteam Online Turnuvaları’nı duyuruyor. Türkiye çapında düzenlenecek Wolfteam turnuvalarında ilk üçe giren takımlar aynı zamanda hem para ödüllerine sahip olacak hem de büyük ödüllü Wolfteam turnuvasına katılma hakkı kazanacak. Tüm Wolfteam hayranları nerede olurlarsa olsun turnuvaya her yerden katılım sağlayabilecek. Böylesine önemli bir fırsat sunan yarışma ile oyun severler yeteneklerini sergileyerek galibiyete ulaşmaya çalışacak.

Toplamda 256 takım ile başlayacak yarışmalar 5 tur sonunda 16 takıma kadar inecek. Sonrasında yapılacak final ayaklarıyla turnuva kazananları belli olacak. Turnuvada 1. olan takım 3.000 TL, 2. olan takım 2.000 TL ve 3. olan takım ise 1.000 TL değerinde para ödüllerine sahip olacak. Yapılacak ilk turnuvanın final maçı 29 Ocak’ta gerçekleşecek. Temmuz 2016’ya kadar her ay düzenlenecek turnuvaların sonunda kazananların büyük ödüllü Wolfteam turnuvasına katılabilme hakkı elde etmesi ise oyuncuları kıyasıya mücadele içine sokacak gibi görünüyor. Böylesine çekişmeli turnuvalar sayesinde Wolfteam hayranları 2016 oyun dünyasına heyecanlı bir giriş yapmış olacak.

Turnuvalarla ilgili detaylı bilgilere ulaşmak için http://www.joygamesports.com/turnuvalar adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

1453364239_G__rsel



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!