-->
Wolfteam Hayranları Wolfcity Turnuvalarıyla Bir Araya Geliyor

Türkiye’nin en çok oynanan MMOFPS oyunu Wolfteam, gerçekleştireceği Wolfcity Turnuvalarıyla şehir şehir gezecek. Wolfteam hayranlarını bir araya getirecek turnuva ile oyun severler kıyasıya mücadele edecek. 30 milyonu aşkın kullanıcı sayısı ile Türkiye’nin en çok oynanan MMOFPS oyunu olan Wolfteam, 6 ay boyunca farklı şehirlerde düzenleyeceği Wolfcity Turnuvaları sayesinde sevenleriyle buluşacak. Sırasıyla İstanbul, İzmir, Bursa, Trabzon, […]

20.01.2016 | ulasufuk

Türkiye’nin en çok oynanan MMOFPS oyunu Wolfteam, gerçekleştireceği Wolfcity Turnuvalarıyla şehir şehir gezecek. Wolfteam hayranlarını bir araya getirecek turnuva ile oyun severler kıyasıya mücadele edecek.

30 milyonu aşkın kullanıcı sayısı ile Türkiye’nin en çok oynanan MMOFPS oyunu olan Wolfteam, 6 ay boyunca farklı şehirlerde düzenleyeceği Wolfcity Turnuvaları sayesinde sevenleriyle buluşacak. Sırasıyla İstanbul, İzmir, Bursa, Trabzon, Malatya ve Antalya’da gerçekleştirilecek turnuvalarda ilk üçe giren takımlar aynı zamanda hem para ödüllerine sahip olacak hem de büyük ödüllü Wolfteam turnuvasına katılma hakkı kazanacak. 31 Ocak’ta yapılacak ilk turnuva için başvurular 20 – 25 Ocak tarihleri arasında kabul edilecek. Türkiye’nin dört bir yanında gerçekleştirilecek Wolfteam turnuvaları aracılığıyla oyuncular, sanal ortamlarından çıkarak birbirleriyle tanışma fırsatı bulacak ve oyun dünyası hakkında sohbet edebilecek. Oyun yetkilileri ile de birebir görüşme imkânına sahip olacak oyuncular, Wolfteam hayranlıklarını da paylaşma şansı yakalayacak.

Oyuncular yarışmalarda galip gelebilmek için birbirleriyle kıyasıya mücadele edecek. Birbirinden renkli anlara sahne olacak turnuvalarda ödüller sahiplerini bulacak. 1. gelen takımın 1.250 TL kazanacağı turnuvada 2. takım 500 TL ve 3. takım ise 250 TL değerinde para ödüllerine ulaşmış olacak. Sayısız turnuvaları ile hayranlarına heyecan dolu anlar yaşatacak Wolfteam dağıttığı ödüllerle de oyunseverleri sevindirecek.

Turnuvalarla ilgili detaylı bilgilere ulaşmak için http://www.joygamesports.com/turnuvalar adresini ziyaret edebilirsiniz.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!