-->
Wargaming.net Ligi 2016 Büyük Finallerine Geri Sayım Başladı

Dünyanın en iyi World of Tanks e-spor takımları, 300.000 dolarlık ödül havuzundan pay kapmak için yarışacak Wargaming, bu yıl Wargaming.net Ligi Büyük Finallerinin 8-9 Nisan’da Varşova’daki Torwar Hall’da gerçekleştirileceğini duyurdu. Dünya çapında gerçekleşen bu turnuva organizasyonu, Wargaming.net Ligi takımları için büyük önem taşıyor ve onlara profesyonel e-spor arenasında görünürlük imkânı sağlıyor. Etkinlikte 12 elit e-spor […]

22.01.2016 | ulasufuk

Dünyanın en iyi World of Tanks e-spor takımları, 300.000 dolarlık ödül havuzundan pay kapmak için yarışacak

Wargaming, bu yıl Wargaming.net Ligi Büyük Finallerinin 8-9 Nisan’da Varşova’daki Torwar Hall’da gerçekleştirileceğini duyurdu. Dünya çapında gerçekleşen bu turnuva organizasyonu, Wargaming.net Ligi takımları için büyük önem taşıyor ve onlara profesyonel e-spor arenasında görünürlük imkânı sağlıyor.

Etkinlikte 12 elit e-spor takımı, her biri Kuzey Amerika, Avrupa, Bağımsız Devletler Topluluğu ve Asya’nın en iyi takımları olarak gösterilen ikişer takımla karşı karşıya gelmeye hazırlanıyor. Üç tane de wildcard’ın yer alacağı turnuvada toplamda 300.000 dolarlık bir ödül havuzu mevcut. Yeni 10. Seviye formatının geçerli olacağı karşılaşmalarda izleyiciler, oyundaki en iyi ve en tehlikeli tankların ustaların ellerinde kapışmasına şahit olacaklar. Toplamda 68 seviye puanıyla 10 dakikalık maçlarda kapışacak olan takımlar, oyun taktiklerini sürekli gözden geçirmeleri gereken bir ortamda karşı karşıya gelecek. Örnek vermek gerekirse, daha önceki yıllarda maçlar 7 dakika sürüyordu ve katılan takımlar da buna göre hazırlık yapıyorlardı.

Konuyla ilgili, “Wargaming.net Ligi Büyük Finalleri, World of Tanks e-spor karşılaşmalarının tepe noktası olma özelliğine sahip,” diyen Global Rekabetçi Oyunculuk Başkanı Mohammed Fadl, sözlerini “Wargaming Ligi, 2105-2016 sezonu boyunca şimdiye kadar toplamda 3 milyon dolardan fazla ödül dağıtmış durumda. Bu yıl da Büyük Finaller için göz dolduran bir ödül havuzu oluşturduk. World of Tanks profesyonel liginin en iyi takımları bu ihtişamlı organizasyonda tüm becerilerini ortaya koymak için er meydanına çıkıyor olacak,” şeklinde tamamladı.

Geçtiğimiz yıl Wargaming.net Ligi Büyük Final organizasyonu, Varşova’daki EXPO XXI arenada gerçekleştirilmiş ve internet üzerinden 2.6 milyon izleyiciye ulaşmayı başarmıştı. Turnuvanın galibi HellRaisers, final maçında EL Gaming ile karşı karşıya gelerek büyük ödülün sahibi oldu. Şu an için dünya şampiyonu olsalar da bu yıl organizasyona HellRaisers’ı oldukça zorlayacak birbirinden yetenekli elit takımlar katılıyor.

2016 Büyük Final organizasyonuna giriş ücreti olmayacağı belirtilirken, etkinliğe katılacakları sürpriz aktiviteler ve ödüllerin bekleyeceği de gelen duyumlar arasında.

Wargaming.net Ligi Büyük Finalleri ile ilgili daha fazla bilgi almak için thegrandfinals.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

İçerik Paketi

ftp://ftpplus.wargaming.net/WGL_Assets_Grand_Finals_Announcement.zip

Logo

ftp://ftpplus.wargaming.net/WGL_Assets_Grand_Finals_Announcement_Logo.zip

Fotoğraflar:

ftp://ftpplus.wargaming.net/WGL_Assets_Grand_Finals_Announcement_Photos.zip



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!