-->
Toshiba Güçlü Performanslı ve Üstün Çalışma Hızına Sahip Satellite P Notebook Serisini Sunar

Gelişmiş multimedya ve oyun amaçlı kullanım için son derece güçlü performans ve üstün çalışma hızı Gerçeğe en yakın görüntüler için ChromaTune™kalibrasyon özellikli Ultra HD dokunmatik ekran seçeneği Cortana uygulamasına hızlı erişim tuşu ve ikili mikrofon ile Windows 10 için optimizasyon TNB Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri A.Ş, – Toshiba, Yüksek performanslı, 39.6cm (15.6”) ekranlı P50-C, P50t-C […]

14.01.2016 | ulasufuk

  • Gelişmiş multimedya ve oyun amaçlı kullanım için son derece güçlü performans ve üstün çalışma hızı
  • Gerçeğe en yakın görüntüler için ChromaTunekalibrasyon özellikli Ultra HD dokunmatik ekran seçeneği
  • Cortana uygulamasına hızlı erişim tuşu ve ikili mikrofon ile Windows 10 için optimizasyon

TNB Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri A.Ş, – Toshiba, Yüksek performanslı, 39.6cm (15.6”) ekranlı P50-C, P50t-C ve P50D-C notebook modellerinden oluşan, talepleri yüksek kullanıcılar için kesintisiz üretkenlik ve eğlence sunan Satellite P serisini sunar. Multimedya tutkunlarına yönelik bir dizi güçlü özellik ile kullanıcılar, yoğun grafik gerektiren oyunları oynamaktan, en yeni filmleri izlemeye ve pek çok uygulamayı eş zamanlı olarak sorunsuzca yürütmeye kadar ihtiyaç duydukları her şeye tek bir cihazla sahip olabiliyorlar. Yeni saten altın renkli alüminyum kasalı Satellite P Serisi, yeni geliştirilen ve güçlü özellikleriyle beraber, bir önceki modelinden %15 daha ince. Şık, çerçevesiz ve arka aydınlatmalı döşeme klavyeye sahip cihaz, hem rahat, hem de aynı zamanda çekici. Tüm modeller tarama dokulu şık kaplamaya sahip.

Performans için yaratıldı

Satellite P50-C ve dokunmatik özellikli P50t-C modeli, 5. Nesil Intel®CoreTM i7 işlemcilere sahip olduğundan, baş döndüren 3D görseller ile çok daha gelişmiş video ve fotoğraf düzenleme özelliklerinin yanında uzun pil ömrüne ve hızlandırılmış yanıt süresine sahip. Güçlü işlemcilere ek olarak, her iki model de 4GB DDR3 VRAM özellikli NVIDIA®GeForce® GTX 950M enthusiast grafik işlemciler içeriyor. Böylece, görev ne olursa olsun hızlı ve akıcı bir performans sağlanıyor. AMD A10 APU işlemciye ve AMD RadeonTM R6 grafik işlemciye sahip Satellite P50D-C modeli ise, eşsiz HD streaming, online oyun ve yaratıcı bilgisayar deneyimleri sunuyor. Windows 8.1 yüklenmiş olarak sunulan Satellite P50-C Serisi, sürümden sonra Windows 10’a ücretsiz yükseltilebiliyor. Windows 10’un tüm önemli özelliklerini sunmanın yanında yeni modeller, yumuşak ve akıcı bir performans için gerekli donanım ve bileşenlere sahip. Cortana uygulamasından en verimli şekilde faydalanmak için net sesler sağlayan ikili mikrofon ve özel hızlı erişim tuşu da mevcut. İlk gerçek kişisel asistan olarak nitelendirilen Cortana, zaman içerisinde kullanıcısını tanıyor ve çok daha sezgisel bir internet araması ve anımsatıcılar sağlayarak, en yoğun günlerde bile yaşantınızı düzenlemenize yardımcı oluyor.

Eğlence için tasarlandı

Eğlencede en iyisini elde etmek için Satellite P50t-C modeli, görsellerde olağanüstü netlik sağlayan Ultra HD 4K (3840 x 2160) dokunmatik ekrana sahip. 39.6cm (15.6”) boyutundaki ekran, taşınabilirlikten ödün vermeden tam derinlikli bir eğlence için yeterli büyüklüğü sağlıyor. İnç başına 282 piksel (ppi) ile kullanıcılar, ister talebe bağlı içeriklerden streaming yapıyor, ister oyun oynuyor veya ister yaratıcı işler üzerinde çalışıyor olsunlar her detayı görebiliyorlar. IGZO ekran teknolojisinin kullanımı ise, pil ömrünü uzatıyor, dokunma girdisini çoğaltıyor ve ultra geniş görüntüleme açısı sağlıyor.

Her bir Ultra HD modelinde ChromaTune™ kalibrasyon ile geliştirilen görüntüler yeni bir gerçeklik boyutu kazanıyor ve tüm içerikler tam olması gerektiği gibi görüntüleniyor. Tüm Ultra HD modelleri, Toshiba için ChromaTune™ yazılımı ile birlikte sunulduğundan, kullanıcılar seyredilen içeriğe ve kullanılan uygulamaya göre renk alanını kendileri seçebiliyorlar. Yenilikçi ekran özelliklerinin bu birleşimi ile kullanıcılar, çok yüksek ve sarmalayan bir eğlence düzeyinin keyfini çıkarabiliyorlar. Satellite P Serisi’nin olağanüstü görselleri yüksek kaliteli sesler ile desteklendiğinden, tek bir mobil cihazda çok yönlü bir eğlence paketi sağlanmış oluyor. Ayarları DTS® Sound tarafından yapılan harman kardon® hoparlörler, müzik dinlerken, gişe rekorları kıran filmleri izlerken veya video ortamındaki sohbetlerde mükemmel sesler sağlıyor.

Tüm kullanıcılara yönelik özellikler

Satellite P50-C ve P50t-C modelleri ultra hızlı SSD ile 2TB’a kadar yüksek kapasiteli HDD kombinasyonuna veya SSHD seçeneklerine sahip. Dış medya içerikleri ile bağlantı kurmak; bir tanesi uyku modunda şarj özellikli üç adet USB 3.0 bağlantısı, kablosuz ekran teknolojileri, 4K çıktı sağlayan bir adet HDMI® girişi ve SD UHS-I destekli 2’si 1 arada Köprü Medya soketi ile son derece kolay. Bu seçeneklerle kullanıcılar, notebook’ları bekleme modundayken bile dijital içerikleri büyük televizyon ekranında paylaşabiliyor veya büyük medya dosyalarını kolay ve hızlı şekilde indirebiliyorlar. Ultra-hızlı Wi-Fi ac desteği ile streaming ve internet üzerinde gezinti hızları son derece etkileyici.

Toshiba Satellite P50-C, P50t-C ve P50D-C:

  • Ekran: 39.6 cm (15.6”) Toshiba TruBrite® ekran, LED arka aydınlatmalı
    • P50-C ve P50D-C: Yüksek parlaklıklı HD (1366 x 768) veya Full HD (1920 x 1080), IPS LED ekran seçeneği
    • P50t-C: Ultra HD (3840 x 2160), IGZO dokunmatik ekran, 282 ppi, ChromaTuneTM renk kalibrasyonu ile
  • İşlemciler:
    • P50-C ve P50t-C: 5. Nesile kadar Intel®Dual CoreTM i7
    • P50D-C: 6. nesil AMD A10-8700P hızlandırılmış işlemci
  • Grafik işlemciler:
    • P50-C ve P50t-C: NVIDIA®GeForce GTX950M’ye kadar (4 GB DDR3 adanmış bellek) CUDATM ve NVIDIA®OptimusTM teknolojisi ile
    • P50D-C: AMD A10-8700P APU RadeonTM R6 M340DX çiftli grafik işlemci
  • SSD/HDD: 256GB’a kadar SSD ve 2TB’a kadar HDD kombinasyonu veya 1TB katı hal hibrit sürücü (SSHD)
  • Bellek: 16 GB’a kadar DDR3L
  • Bağlantı: 3 x USB 3.0 1x Uyku modunda şarj özellikli, 1 x HDMI® çıkışı Ultra HD 4k destekli, SD/SDHC soketi UHS-I destekli, kablosuz ekran teknolojileri, Intel® Çift Bant Kablosuz-AC 3160, Gigabit Ethernet LAN, Bluetooth® 4.0
  • Ses: DTS® Sound ses geliştirme özellikli harman kardon®stereo hoparlörler
  • ODD: Opsiyonel Blu-ray DiscTM BDXL sürücü, M-DISCTM hazır veya DVD Süper-Multi sürücü, M-DISCTM hazır
  • İşletim Sistemi: Windows 8.1 (Windows 10’a ücretsiz yükseltilebilir.)
  • Pil ömrü: 5.48 saate kadar
  • Renk: Alüminyum kaplamalı Saten Altın rengi
  • Ağırlık:
    • P50-C/P50D-C: 2.3 kg
    • P50t-C: 2.45 kg
  • Boyutlar:
    • P50-C/P50D-C: 380 x 259.9 x 22.5 mm
    • P50t-C: 380 x 259.9 x 23.5 mm


Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!