-->
TeknoSA’dan ‘Akıl’ ve ‘Eğlence’ Dolu Karne Hediyeleri

Türkiye teknoloji perakendeciliğinin lideri TeknoSA, sömestr tatiline özel kampanyaları ile karne heyecanı yaşayan çocukların ve ailelerinin yüzünü güldürüyor. 22-25 Ocak tarihleri arasında tüm TeknoSA mağazalarında ve teknosa.com’da geçerli olacak kampanya kapsamında, akıllı telefonlardan saatlere, oyun konsollarından en popüler oyunlara kadar birçok ürün indirimli fiyatlarla satışa sunuluyor. TeknoSA, öğrenciler tarafından heyecanla beklenen sömestr tatilinin başlamasıyla birlikte, […]

22.01.2016 | ulasufuk

Türkiye teknoloji perakendeciliğinin lideri TeknoSA, sömestr tatiline özel kampanyaları ile karne heyecanı yaşayan çocukların ve ailelerinin yüzünü güldürüyor. 22-25 Ocak tarihleri arasında tüm TeknoSA mağazalarında ve teknosa.com’da geçerli olacak kampanya kapsamında, akıllı telefonlardan saatlere, oyun konsollarından en popüler oyunlara kadar birçok ürün indirimli fiyatlarla satışa sunuluyor.

TeknoSA, öğrenciler tarafından heyecanla beklenen sömestr tatilinin başlamasıyla birlikte, teknoloji sever çocukları ve ailelerini mutlu edecek özel kampanyalar başlatıyor. 22-25 Ocak tarihleri arasında geçerli olacak ilk kampanya kapsamında, oyun konsolları ve en popüler oyunlar, akıllı telefon ve saatler, en sevdiğiniz şarkıları dilediğiniz gibi dinleyebileceğiniz kulaklıklar kaçırılmayacak fiyatlara teknoloji severlerle buluşuyor.

Oyun dolu kampanya!

TeknoSA, hem çocuklarına harika bir karne hediyesi almak isteyenleri hem de oyunsever büyükleri mağazalarına bekliyor. Kampanya kapsamında birçok oyun yüzde 85’e varan indirimlerle sunuluyor. PS 4 1 TB tekli konsol alanlar FIFA 16 veya PES 2016 oyunlarından birisine ücretsiz sahip olabilirken, aynı zamanda 100 TL’lik indirimden yararlanabiliyor. Xbox One konsol alanlar da ikinci oyun kumandasını ücretsiz alma fırsatını yakalıyor.

Star Wars BB8’ler sahiplerini bekliyor

Vizyona girdiği günden bu yana izlenme rekorları kıran ve ürünleriyle tüm dünyada büyük ilgi gören Star Wars hayranları da aradıklarını TeknoSA’da bulacak. Türkiye’ye sınırlı sayıda gelen, Star Wars’ın yeni filminin en önemli kahramanlarından biri BB8 robot, TeknoSA mağazalarında meraklılarına kavuşmayı bekliyor.

TeknoSA’nın ‘akıllıları’ da kampanyalı

TeknoSA’nın Preo markası ile piyasaya sunduğu akıllı telefon ve akıllı saat serisi de kampanya süresi boyunca indirimli fiyatlarla satılacak. TeknoSA Preo P1 akıllı telefon ve Pwatch akıllı saat ikili paket halinde 599 TL’lik fiyatıyla tüketicilerle buluşacak. TeknoSA Preo ailesinin yeni üyeleri P2 akıllı telefon ve Pwatch2 ikisi bir arada olarak 999 TL’den, TeknoSA Mobil ile birlikte ise 749 TL’den satışa sunuluyor. Ayrıca Pwatch akıllı saatin ilk modeli de tüm akıllı telefonların yanında 49 TL’den satın alınabilecek.

‘Ruhu besleyen’ indirimler!

TeknoSA kampanyaları müzik ve sinemaseverleri de mutlu ediyor. Kampanya kapsamında, TeknoSA mağazalarından Şubat ayının sonuna kadar Sony kafa bantlı kulaklık alanlar Sony kulak içi kulaklık hediyesine sahip olma fırsatını yakalarken, 15 Şubat’a kadar Philips kafa bantlı kulaklık veya bluetooth speaker alanlar ise 3 ay boyunca Cinemaximum sinemalarından ikinci biletlerini ücretsiz alabiliyor.

TV’lerde kaçırılmayacak fırsat

20-24 Ocak tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında, Samsung TV ile birlikte Samsung marka tablete 99 TL’den, Vestel TV ile birlikte ise yine aynı marka tablete 29 TL’den sahip olmak mümkün. Bu markaların dışındaki TV modelleri ile birlikte ise, Hometech Intel tablet 29 TL’lik avantajlı fiyatıyla satışa sunuluyor. Ayrıca, ses sistemlerinde Avea Müzik hediyeleri, bluray oynatıcılarda ise özel film hediyeleri, tatilini evde eğlenerek geçirmek isteyen çocukları ve ailelerini bekliyor.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!