-->
Star Wars Coşkusu Maketlere Yansıdı

Star Wars Severler, 2. Revell – Adore Oyuncak Maket Yarışması’yla Marifetlerini Sergiledi Maket uçak meraklılarını bir araya getiren 2. Revell – Adore Oyuncak Maket Uçak Yarışması sonuçlandı. Pervaneli Uçaklar, Jet Motorlu Uçaklar, Gösteri Uçakları ve Star Wars kategorileri altında yüzlerce maketin yarıştığı organizasyonun kazananları belli oldu. Birbirinden ilgi çekici uçaklar ve göz alıcı Star Wars […]

06.01.2016 | ulasufuk

Star Wars Severler, 2. Revell – Adore Oyuncak Maket Yarışması’yla Marifetlerini Sergiledi

Maket uçak meraklılarını bir araya getiren 2. Revell – Adore Oyuncak Maket Uçak Yarışması sonuçlandı. Pervaneli Uçaklar, Jet Motorlu Uçaklar, Gösteri Uçakları ve Star Wars kategorileri altında yüzlerce maketin yarıştığı organizasyonun kazananları belli oldu. Birbirinden ilgi çekici uçaklar ve göz alıcı Star Wars maketlerinin sahne aldığı yarışmada, 4 ana kategoride 19 katılımcı dereceye girdi, 3 katılımcı ise Mansiyon aldı.

2. Revell – Adore Oyuncak Maket Uçak Yarışması birbirinden başarılı maketleri karşı karşıya getirdi. Pervaneli Uçaklar, Jet Motorlu Uçaklar, Gösteri Uçakları ve Star Wars kategorileri altında yüzlerce maketin yarıştığı organizasyonda, model uçaklar ve Star Wars maketleri göz doldurdu.

4 ana kategoride 19 katılımcının dereceye girdiği, 3 katılımcının ise mansiyon aldığı yarışmada, gençler ve yetişkinler olmak üzere 2 farklı yaş grubunda yarışıldı. Birbirinden çarpıcı modellerin karşı karşıya geldiği 2. Revell – Adore Oyuncak Maket Uçak Yarışması’nda, özellikle Star Wars modelleri büyük ilgi gördü. En ince ayrıntısına kadar düşünülmüş olan maketler, Star Wars severleri heyecanlandıracak kadar gerçekçi tasarımlarıyla övgü aldı…

2. Revell – Adore Oyuncak Maket Uçak Yarışması’nın Kazananları:

Pervaneli Uçaklar Gençler Kategorisi

1. Erkan Ün, 2. Kağan Ün, 3. Göktuğ Berk Çakı

Pervaneli Uçaklar Yetişkinler Kategorisi

1. Erdem Suyolcu, 2. Zafer Yılmaz, 3. Alaaddin Sağdıç 

Jet Motorlu Uçaklar Gençler Kategorisi

1. Erkan Ün, 2. Oğuzhan Gökçe, 3. Murathan Varhan

Jet Motorlu Uçaklar Yetişkinler Kategorisi

1. Uğur Kenel, 2. Levent Kurtbaylar, 3. Hikmet Türkkan

Gösteri Uçakları Gençler Kategorisi

1. Kağan Ün, 2. Mert Tuncer

Gösteri Uçakları Yetişkinler Kategorisi

1. Mehmet Serper, 2. Ali Volkan Emekli

Star Wars Kategorisi

1. Ender Alptekin, 2. Ahmet Eser, 3. Ufuk Aydıner 

Star Wars Kategorisi Mansiyon

Ali Volkan Emekli, Ercan Karakaş, Ayhan Ceyhan



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!