-->
Şık Tasarım ve En Yeni Teknolojiyi Bir Araya Getiren 2’si 1 Arada Dizüstü Bilgisayar: Acer Aspire Switch 12 S

Acer Snap Hinge™ Gold tablet ve klavye arasında 6Gbps’e kadar hızlı veri akışını destekleyerek, USB 3.0 aktarım hızından taviz vermeden sürekli hızlı bir bağlantı için geliştirilmiş yanıtlama özelliği sağlar Patentli Acer ExoAmp anten anotlanmış alüminyum kasa üzerine kurulmuştur; hızlı ve güvenilir WiFi ile birlikte şık ve kesintisiz bir görünümü garanti eder Etkileyici çoklu görevler için […]

06.01.2016 | ulasufuk

  • Acer Snap Hinge™ Gold tablet ve klavye arasında 6Gbps’e kadar hızlı veri akışını destekleyerek, USB 3.0 aktarım hızından taviz vermeden sürekli hızlı bir bağlantı için geliştirilmiş yanıtlama özelliği sağlar
  • Patentli Acer ExoAmp anten anotlanmış alüminyum kasa üzerine kurulmuştur; hızlı ve güvenilir WiFi ile birlikte şık ve kesintisiz bir görünümü garanti eder
  • Etkileyici çoklu görevler için en yeni 6. nesil Intel Core M işlemciler; hızlı veri transferleri ve yüksek çözünürlüklü görüntüleme desteği için USB 3.1 Type-C Thunderbolt™ 3
  • 4K ekran[1] Gorilla® Glass® 4 tarafından korunur ve IPS teknolojisi[2] ile canlı görseller sunarken, Acer TrueHarmony ve Dolby® Audio™ Premium özelliklerine sahip ön hoparlörler de minimum bozulmayla zengin bir ses deneyimi sağlar

Acer bugün, ödüllü Aspire Switch serisi 2’si 1 arada dizüstü bilgisayarlarının en yüksek kaliteli ve gelişmiş modeli olan Aspire Switch 12 S’i (SW7-272) tanıttı. Bu cihaz modern tasarımıyla birlikte metal kasaya yerleşik yeni Acer ExoAmp WiFi anten ve Acer Snap Hinge™ Gold gibi en son teknolojileri de barındırmaktadır.

Acer Switch 12 S dört modda – dizüstü, tablet, ekran ve çadır –  kullanılabilen 12.5 inç bir ekrana ve esnek bir 2’si 1 arada tasarıma sahiptir. Böylece, ders, iş ve oyun amaçlı olarak verimli ve bağlantıda olmak için esnek bir yöntem isteyen herkese göre ideal bir cihaz haline gelir. 6. nesil Intel® Core™ M işlemcilere sahiptir ve Windows 10 yüklü olarak sunulmaktadır.

Acer Dizüstü Bilgisayar İş Grubu Başkanı Jerry Kao şöyle konuştu: “Teknolojilerin bir araya getirilmesi ve Acer Aspire Switch 12 S’in tasarımı, bu cihazın popüler 2’si 1 arada serimizin zirvesindeki yerini sağlamlaştırmıştır. Aspire Switch 12 S ona birinci sınıf ve modern bir görünüm veren birçok özelliğinden biri olan tasarımıyla kendini hemen gösterir; ayrıca, günlük hayat için kapsamlı yenilikler içeren gelişmiş teknolojiler barındırmaktadır.”

Birinci Sınıf Tasarım ve En Yeni Teknoloji
İnce anotlanmış alüminyum kasa hem şık ve modern bir tasarım hem de bir teknoloji yeniliğidir. Patentli yeni Acer ExoAmp anteni optimum WiFi performansı sağlarken cihazın tek parça görünümünü ve hissini korumak adına metal kasaya görülmeyecek şekilde yerleştirilmiştir. Yenilikçi anten konumlandırması sistem gürültüsünü önler ve böylece 802.11 b/g/n/ac WiFi ve 2×2 MU-MIMO yalnızca üç kata kadar daha hızlı olmakla kalmaz[3], aynı zamanda daha tutarlı ve güvenilirdir. Dayanıklı anotlanmış alüminyum kapağı temiz ve gösterişli tasarımı geliştiren baklava biçimli bir kesime sahiptir.

Popüler Acer Snap Hinge’in üçüncü nesli olan Acer Snap Hinge Gold, tablet ve klavye arasında gelişmiş bir bağlantı sağlamak için güvenli mandalsız manyetik yuva mekanizması üzerine kurulmuştur.  Tablet ve klavye arasında 6Gbps’e kadar hızlı veri akışını destekleyerek, USB 3.0 aktarım hızından taviz vermeden sürekli hızlı bir bağlantı için geliştirilmiş yanıtlama özelliği sağlanır. Ayrıca, Snap Hinge Gold’un kancaları klavyeyi şarj etmek için çinko alaşımlı bağlantı parçaları kullanır ve bu sayede göz zevkini bozan şarj kablolarına ihtiyaç kalmaz. Güncellenen Snap Hinge Gold cihazın modern görünümünü tamamlaması için aerodinamikleştirilmiştir ve daha kolay ve zahmetsiz geçişleri destekler.

Aspire Switch 12 S ultra hızlı şarjın yanı sıra, cihazlar arasında veya aynı anda iki 4K model dahil olmak üzere harici bir HD ekrana 40Gbps’e kadar veri ve video akışı için USB Type C Thunderbolt™ 3 desteğine sahiptir. Thunderbolt 3 bağlantı noktası aynı zamanda, oyun amaçlı olarak daha güçlü grafiklere ihtiyacı olan müşteriler için Switch 12 S’in performansını arttırmak amacıyla opsiyonel bir Acer grafik birimine bağlanabilir. Tabletin arkasındaki gelişmiş Intel® RealSense™ R200 kamera, Aspire Switch 12 S müşterilerine 3D model oluşturma için hareket yakalama veya nesneler veya tüm bir oda için 3D tarama özellikleri sunar.

Switch 12 S’teki çarpıcı 4K1 12.5 inç ekran 3840×2160 çözünürlüğü sayesinde metin, grafik, çizelge ve videoların keskin ve kristal berraklığında olmasını garanti eder. Ekran aynı zamanda, daha az parlama ve geniş görüntüleme açıları tarafından desteklenen zengin ve canlı görseller için Zero Air Gap ve IPS teknolojilerinden2 yararlanır. Ayrıca, güçlü ve çizilmeye dirençli Corning® Gorilla® Glass 4 birinci sınıf bir görüntüleme deneyimi sunar. Acer Vision Care™ daha az göz yorulması için Acer BluelightShield ve farklı aydınlatma koşullarında optimum görüntüleme için Acer Lumiflex teknolojilerine sahiptir. Ek olarak, hassas ve ince tasarlanmış klavye arkadan aydınlatmalıdır; yani ekranı tamamlar ve daha iyi verimlilik için loş veya karanlık konumlarda kolayca ve doğru biçimde kullanılabilir.

Güçlü bir iletişim cihazı olan Switch 12 S’in üçlü mikrofonu ve Acer Purified Voice teknolojisi birlikte net ses tonları sağlayarak Cortana ve Skype ile benzersiz bir deneyim sunar. Ön yüzdeki hoparlörler ile Acer TrueHarmony ve Dolby® Audio™ Premium zengin bir ses deneyimi sunar. Ayrıca, ön yüzdeki HD kamera (1280 x 720) diğer Skype kullanıcıları ile yüksek kaliteli anında iletişimi garanti eder. Dahası, aynı zamanda işe yönelik kullanıcıları da memnun etmek için, Aspire Switch 12 S not almak, çizim yapmak ve çok daha fazlası için Acer Active Pen barındırır.

Switch 12 S iş seyahatleri, ders çalışma ve oyun oynama için idealdir. Zarif tasarımının her yönü – kıvrımlarından bağlantılarına kadar – portatif görüntü ve duygusunu arttırmaktadır. Tablet bölümü yalnızca 7.85 mm, klavye yuvasıyla birlikte yalnızca 17.3 mm kalınlığındadır. Tablet yalnızca 800 gram (1.76 pound) ağırlığındadır ve klasik dizüstü bilgisayar modunda klavye yuvası ile birlikte kullanıldığında Switch 12 yalnızca1400 gram ağırlığında olur.

USB 3.1 Type C Thunderbolt™ 3 bağlantı noktasına ek olarak, Aspire Switch 12 S iki USB 3.0 bağlantı noktası, Micro HDMI, bir Micro SD kart okuyucusu ve bir kulaklık/hoparlör jakı barındırmaktadır. Böylece, harici cihazlara, yazıcılara, ekranlara ve daha fazlasına kolayca bağlanabilir. Başlangıç modelleri 4GB-8GB bellek ve 128GB veya 256GB SSD depolama alanı ile temin edilebilecektir.

Aspire Switch 12 S Fiyatlandırma ve Temin Edilebilirlik
Acer Aspire Switch 12 S Şubat ayından itibaren 1,199€’dan başlayan fiyatlarla temin edilebilecektir. Belirli pazarlardaki temin edilebilirlik, ürün özellikleri ve fiyatlar hakkında daha fazla bilgi için lütfen www.acer.com aracılığıyla size en yakın Acer ofisi veya satış noktası ile iletişime geçiniz.

[1] Teknik özellikler model ve bölgeye göre değişiklik gösterebilir.

[2] Burada belirtilen tüm markalar ve ürün adları ilgili firmalarının ticari markalarına sahiptir ve yalnızca ürünleri açıklamak veya tanımlamak için kullanılmıştır.

[3] MU-MIMO bulunma durumu ve teknik özellikler modele ve bölgeye göre değişiklik gösterebilir. En iyi performansı elde etmek için hem alıcı hem de verici MU-MIMO’yu desteklemelidir. Ürün IEEE 802.11ac taslak özelliklerine ve çoklu kullanıcı senaryolarına dayanmaktadır.  Gerçek hız mesafeye, bağlantı hızına, site koşullarına, ağ boyutuna ve diğer faktörlere bağlı olarak değişecektir. 3 kata kadar daha hızlı aktarım hızı iddiası yalnızca kablosuz AP,
4 MU akışını destekliyorsa geçerlidir.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!