-->
Samsung Smart TV’ler Gelişmiş Kullanıcı Deneyimi Sunuyor

Yeni Smart Hub arayüzü, tüketicilerin arzu ettikleri içeriğe daha hızlı ve daha kolay erişmesini sağlayarak kullanıcı deneyimini iyileştiriyor Samsung Electronics, yenilenmiş ‘Smart Hub’ kullanıcı arayüzlü ve yeni ‘Smart Control’ kumandalı yeni bir Samsung Smart TV deneyimini bugün görücüye çıkardı. Bu Smart TV iyileştirmeleri, tüketicilere favori içeriklerine tek bir yerden ve tek bir uzaktan kumanda ile […]

14.01.2016 | ulasufuk

Yeni Smart Hub arayüzü, tüketicilerin arzu ettikleri içeriğe daha hızlı ve daha kolay erişmesini sağlayarak kullanıcı deneyimini iyileştiriyor

Samsung Electronics, yenilenmiş ‘Smart Hub’ kullanıcı arayüzlü ve yeni ‘Smart Control’ kumandalı yeni bir Samsung Smart TV deneyimini bugün görücüye çıkardı. Bu Smart TV iyileştirmeleri, tüketicilere favori içeriklerine tek bir yerden ve tek bir uzaktan kumanda ile kolayca erişme olanağı sunuyor. 

Samsung Electronics Türkiye Tüketici Elektroniği Satış ve Pazarlama Direktörü Mert Gürsoy, “TV dünyası, hiç olmadığı kadar çok seçenek ve bağlı cihaz ile sürekli olarak değişiyor. Bu nedenle biz de insanların istedikleri içerikleri istedikleri zaman keşfetmelerini ve izlemelerini kolaylaştırdık,” dedi ve devam etti:

“2016 yılında Samsung’un Smart Hub kullanıcı arayüzü ve Smart Control uzaktan kumandası, en kolay, kullanışlı ve sezgisel TV deneyimini sağlıyor. Birlikte, tüketicilere günümüzün ev eğlence teknolojisinden bekledikleri seçenekleri ve performansı sunuyorlar.”

Smart Hub: Tüm Eğlenceniz Tek Bir Yerde

Yeni Smart Hub arayüzü, birden çok içerik kaynağından ve cihazından tek bir entegre içerik ve hizmet platformuna geçişi temsil ediyor. Tüketiciler şimdi doğrusal içerik ve OTT içeriğin yanı sıra aralarında oyun konsollarının ve Blu-ray oynatıcılarının da bulunduğu diğer bağlı cihazlar arasında sorunsuz olarak geçiş yapabilecekler. Yenilenen arayüz ile tüketiciler, izlemek istediklerini bulabilmek için popüler başlıklar üzerinden arama yapabiliyor. Böylece kaynaklar ve TV’ye bağlı cihazlar arasındaki bariyer ortadan kalkarak, tüketicilerin izlemek istediklerine çok daha kolay ve hızlı erişmesine olanak tanınıyor. Tüketiciler favori içeriklerini ve eğlence seçimlerini doğrudan ana ekran üzerinde düzenleyerek kendi Smart Hub arayüzlerini de kişiselleştirebiliyorlar.

TV’ye Bağlı Cihazlarınız için Tek Bir Kumanda

Samsung Smart Control uzaktan kumandası, Samsung Smart TV’ye bağlı neredeyse tüm cihazlar için tek bir kumanda birimi olarak hizmet vererek birden çok uzaktan kumanda ihtiyacını ortadan kaldırıyor. Tizen platformuna dayanan yeni Smart Control, otomatik kaynak tanıma özelliği sayesinde daha hızlı ve daha kolay eğlence erişimi sağlıyor. Smart Control uzaktan kumanda, masaüstü setleri, set üstü kutuları, OTT kutularını, Blu-ray oynatıcıları, oyun konsollarını ve diğer bağlı cihazları anında tanıyacak. Bu sayede tüketicilere tüm ev eğlence sistemlerini kumanda etmek için ihtiyaç duyacakları tek aracı sağlayacak.

Kullanıcıların Gerçek İsteklerinin Peşinde

Samsung’un Smart Hub arayüzlü yeni Smart TV’si, kısmen Silikon Vadisindeki Samsung Müşteri Deneyimi laboratuvarı tarafından geliştirildi. Laboratuvarın Başkan Yardımcısı Chris Turkstra, “Canlı televizyonu yayın hizmetleri ve diğer içerik kaynakları ile entegre ederek tüketicilere yeni bir tür deneyim sunmak istiyoruz,” dedi ve devam etti:

“Artık bağımsız cihazları kumanda etmek için birkaç uzaktan kumandayı takip etmeniz gerekmeyecek. Tek ihtiyacınız olan bir Samsung Smart TV.”

Daha fazla bilgi için http://www.samsung.com/tr/consumer/tv-av/tv/ adresini kullanabilirsiniz.

 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!