-->
MSI, CES 2016’da PC Oyunlarının Geleceğini Sergiliyor

Oyun donanım ürünleri ve çözümlerinde dünya lideri MSI, PC oyun teknolojisinin geleceğini ultra taşınabilir ve masaüstü alternatifi oyun laptopları, oyun AIO PC’leri, kompakt masaüstü PC’ler ve daha birçok ödül almış ürünü ile CES 2016’da sergileyecek. Bunlar arasında CES Yenilikçilik Onur ödülü sahibi GS40 Phantom, Gaming 27XT, ve Vortex Gaming Tower ürünleri de mevcut. MSI Global […]

07.01.2016 | ulasufuk

Oyun donanım ürünleri ve çözümlerinde dünya lideri MSI, PC oyun teknolojisinin geleceğini ultra taşınabilir ve masaüstü alternatifi oyun laptopları, oyun AIO PC’leri, kompakt masaüstü PC’ler ve daha birçok ödül almış ürünü ile CES 2016’da sergileyecek. Bunlar arasında CES Yenilikçilik Onur ödülü sahibi GS40 Phantom, Gaming 27XT, ve Vortex Gaming Tower ürünleri de mevcut.

MSI Global Satış ve Pazarlama müdür yardımcısı Eric Kuo,”MSI, oyun donanımlarında dünya lideri bir üretici ve oyun ve e-sporda ise güvenilir bir isim. Medya, oyuncular, e-spor turnuvaları, sektörler ve tüketicilerin övgüsünü kazanmış olan MSI, çığır açan tasarım, mükemmellik arayışı ve teknolojik yenilikçilik prensiplerinin arkasında sıkı sıkıya durarak oyunculara en iyi oyun silahlarını sunmaya devam edecek”, dedi.

2015-12_ces_showcase_002

GS40 Phantom – MSI’ın ultra taşınabilir 14″ oyun laptopu GS40 Phantom, gerçek boyutta bir masaüstü bilgisayarın gücüne denk. En yeni Intel Skylake işlemci ve NVIDIA GTX 970M grafikleri ile donatılan GS40 Phantom yalnızca  1700 gram ve 2,20 cm kalınlığında. Performanstan ödün vermeyen oyun tutkunları için GS40 Phantom şimdi bayilerde!

2015-12_ces_showcase_003

GT72S Tobii – MSI GT72, dünyanın en gelişmiş oyun bilgisayarı ve dünyada entegre Tobii göz takip sistemine sahip ilk kişisel bilgisayarıdır.

Oyunlarda karakterlerin ve ortamın bakışınızla etkileşim kurduğu benzersiz bir dünyaya dalın. Göz takip teknolojisi, PC oyunlarında yeni bir evrimin başlangıcı olmak üzere. Hatta yalnızca oyunlarda değil, notebook bilgisayarınızın bileşenleri ile de etkileşim kurmanıza olanak tanıyor.

MSI ve Tobii, birlikte göz takip sistemli oyun deneyiminin öncülüğünü yaparak ve binlerce öngörülü oyun geliştiricisini destekleyerek oyunlarda, yayın akışlarında, hatta genel bilgisayar kullanımında yepyeni bir deneyime imza atıyor.

Yeni GT72S Tobii bu ayın sonlarında en tanınmış oyunlara destek verecek ve uzun zamandır beklenen Tom Clancy’s The Division oyun ile birlikte gelecek. Tobii destekli oyunların listesi için: http://www.tobii.com/apps/

2015-12_ces_showcase_004

GS72 Stealth Pro – Daha ince, daha hafif ve daha güçlü…GS70 Stealth, MSI’ın ince ve hefif GS serisi oyun laptoplarını yeni GS72 Stealth Pro 4K ile güncelliyor. Yalnızca 1.98 cm. inceliğindeki GS72, MSI’ın en ince ve en hafif 17” oyun laptopu. 4K ultra-yüksek çözünürlük ve inanılmaz bir gücü incecik bir kasaya sığdırıyor. GS72 Stealth modeli, desteği bulunmayan alternatifi ile Ocak 2016’nın ilk haftalarında satışa çıkacak.

2015-12_ces_showcase_005

WS72 Workstation – MSI yalnızca oyun vaadetmiyor. Animasyon, oyun geliştirme ve mimari alanındaki profesyoneller için de iş istasyonu ürün serileri mevcut. MSI, iş istasyonu ürün ailesi gamına WS72 modelini ekledi. Güç ve taşınabilirlik odaklı 17” ekranlı iş istasyonu, en yeni Intel Xeon işlemciler ve Windows 10 Professional işletim sistemi ile şık ve ince bir tasarıma sahip. MSI’ın iş istasyonları ayrıca Autodesk, Adobe, PTC Creo, AutoCAD, SolidWorks, Maya ve Revit gibi profesyonel yazılım geliştirme firmaları tarafından da resmi olarak onaylanıyor. WS72 Workstation bayilerde satışa hazır.

2015-12_ces_showcase_006

Vortex – MSI’ın Vortex ürünü, her yere sığabilen ufak bir oyun PC’si. Ufak boyutlarına rağmen gücü ve yetenekleri hayret verici. Yalnızca 6.5 litrelik hacmi, masaüstü sınıfı Intel işlemci, çift NVIDIA® GeForce® GTX 980 SLI ekran kartı ile inanılmaz bir grafik gücü sergiliyor. Bunun yanında 360° Silent Storm soğutma tasarımı, en yoğun oyun anlarında bile sisteminizin kararlı ve soğuk kalmasına olanak tanıyor. Ayrıca birden çok 4K çıkış desteği sayesinde inanılmaz bir multitasking özelliğine sahip. Kendi sistemini toplamayı sevenler ve sistemini sürekli geliştirenler için en uygun seçim. Vortex, 2016 yılında satışa çıkacak.

2015-12_ces_showcase_007

Gaming 27XT – MSI’ın Gaming 27XT modeli, the dünyada harici masaüstü sınıfı ekran kartı destekleyen ilk All-in-One gaming PC’si. Nahimic Audio Enhancer, Killer LAN Networking, 144 Hz Full HD ekran gibi birçok farklı üst sınıf bileşen ve teknolojiye sahip Gaming 27XT, oyun tutkunları için kutudan çıkar çıkmaz en iyi oyun deneyimini sunuyor.

2015-12_ces_showcase_009

Nightblade X2/MI2– MSI’ın Nightblade Gaming PC’leri özellikle oyun tutkunları düşünülerek tasarlandı. Nightblade X2 ve MI2 platformu, Military Class 4 bileşenleri ile oyun tutkunlarına sistemlerindeki değerli boş alandan taviz vermeden hayallerindeki yüksek performanslı sistemi kurma olanağı tanıyor. Intel Skylake yongaseti ile güçlendirilen ve Nvidia GeForce GTX 980ti (X2) /970 (MI2) ekran kartlarına kadar destekle MSI Nightblade serisi, boyut ve ağırlık gibi sınırlandırmalar olmadan oyun için gereken gücü kasanızın içine taşıyor.

Cubi 2 Plus – MSI Cubi 2 Plus, Intel’in 6.nesil Skylake-S işlemcisine sahip en yeni ve en ufak Mini-PC’lerden biri. M.2 desteği , 2.5” SSD yuvası ve hemen her uygulamaya yetecek sayıda portu ile Cubi 2 Plus, ister evinizde bir HTCP,  ister ofisinizde tam donanımlı bir medya PC, ister işyerinizde ticari projelerinizi gerçekleştirebileceğiniz bir bilgisayar olmaya hazır.

2015-12_ces_showcase_010-2

Z170A GAMING PRO CARBON Edition – En yeni Intel® Z170 yongaseti ve Mystic Light teknolojisinin en son sürümüne sahip Z170A GAMING PRO Carbon Edition anakart, sisteminiz için benzersiz bir performans ve özelleştirme olanağı sunuyor. üstün kaliteli Audio Boost 3 bileşenleri sayesinde kristal berraklığında bir ses deneyimi yaşarken Steel Armor ile en ağır ekran kartlarını bile sağlam ve kararlı bir şekilde kullanabileceksiniz. Müthiş bir oyun ve grafik deneyimi sunmak için titizilikle üretilen Z170A GAMING PRO CARBON Edition anakart ile hava atmanın birçok yolunu bulabilirsiniz.

X99A GODLIKE GAMING CARBON Edition – Dünyanın en güçlü oyun çözümü şimdi daha da güçlendi! X99A GODLIKE GAMING CARBON Edition anakart, geliştirilmiş Mystic Light RGB LED özelliği ile 16.8 milyon renge ve sisteminizi zevkinize göre renklendirebileceğiniz 16 farklı LED efektine destek verebiliyor. patentli Turbo Socket ile fazladan pinler (toplamda 2036) sayesindeIntel® extreme işlemcilerde sınırları yok eden yeni X99A GODLIKE GAMING CARBON Edition anakart ile oyun ve hızaşırtma dünyasına muhteşem bir tasarımla hükmedin!

B150M GAMING 3X – MSI, 30.yıldönümünü, Çin geleneklerine göre servet ve saadeti temsil eden altın PCB ve kırmızı renk tasarımına sahip B150M GAMING 3X ile kutluyor. MSI’ın GAMING DNA’sını taşıyan B150M GAMING 3X, ultra hızlı online oyun için güçlü GAMING LAN, kristal berraklığında sarmalayan ses deneyimi için Audio Boost 3 ile geliyor. Bu özel 30.yıl modeli ile ayrıca MSI GAMING fare de ücretsiz!

MSI’ın  ödül sahibi ekran kartları ürün serisi  de CES 2016’da sergilenecek. Ağır siklet ekran kartlarından GTX 980Ti Sea Hawk, GTX 980Ti Lightning ve popüler GTX 980Ti GAMING de ziyaretçileri karşılayacak ürünler arasında. 2016 ile birlikte MSI’ın yeni oyun aksesuarları da ortaya çıkıyor. Yeni  DS4200 GAMING klavye, Interceptor DS300 GAMING fare, IE60 kulak içi GAMING kulaklıki Thunderstorm Pro GAMING mousepad, ve Focus GAMING Göz Takip sistemi bunlardan yalnızca bazıları.

Left aligned imageMSI ayrıca her tür 3’lü veya 4’lü ekran kartı kombinasyonlarında mükemmel bağlantı olan yepyeni 4-WAY ve 3-WAY SLI köprülerini  de meşhur MSI GAMING tarzında sunuyor. Yüksek kaliteli malzemelerden üretilen bu SLI köprüleri  özel MSI Gaming App uygulaması üzerinden kontrol edilebilen kaliteli LED aydınlatmalı GAMING logosuna da sahip. Soğuk ve sessiz bir GAMING deneyimi için birlikte gelen sessiz Cooler Master sistem fanı da SLI köprüsü üzerine monte edilebiliyor.

Gelecek Nesil Özellikler
Yenilikçiliğin öncüsü olan MSI, çok kısa süre sonra gelecek nesil donanımlara entegre edilecek yeni özelliklerle oyunda sınırları zorlamaya devam ediyor.

Left aligned imageNahimic 2, oyuncular için özel olarak üretilmiş bu gelişmiş ses yazılımı ile canlı yayın deneyiminizi gerçek anlamda özelleştirebileceğiniz HD Audio Recorder ile geliyor. FPS oyuncuları Nahimic 2’nin düşmanın ya da ateşlenen silahın tam konumunu belirleyebilen Sound Tracker özelliği ile zorlu çatışmalarda avantajı ellerinde bulundurabilecekler.

Left aligned imageDragon Eye , oyuncuların oyun sırasında bile aynı anda Twitch akışları ya da YouTube videolarını aynı ekranda izlemelerini sağlayacak bir “ekran içinde ekran” özelliği. Dragon Eye uygulamasına istediğiniz bağlantının veya yayınının linkini yazın, pencerenin boyutu, konumu ve saydamlığını belirleyin ve oyuna başlayın. Bu kadar basit!

MSI, SANAL GERÇEKLİĞİ HAYATIN İÇİNE TAŞIYOR
MSI’ın ekran kartları, anakartları, oyun laptopları, All-in-One PC’leri masaüstü bilgisayarları oyunun gelecek adımına hazır: Sanal Gerçeklik! . HTC ve MSI işbirliği ile tasarlanan MSI donanımları, yeni HTC Vive için optimize edilerek oyuncuların ihtiyaçları olan performans, görüntü kalitesi ve düşük gecikmeyi sunarak VR deneyimlerinin muhteşem olmasını garantiliyor.

MSI’ın GS40 Phantom, Gaming 27XT ve Vortex gibi ödül sahibi ürünleri 6-9 Ocak tarihleri arasında CES 2016’da Venetian Level 2, Bellini Ballroom #2001’de sergilenecek.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!