-->
Mount & Blade Serisi Ödüle Doymuyor

Mod DB tarafından verilen ve mod dünyasının en saygın ödülü olarak bilinen “Mod of the Year” ödüllerinde bir Mount & Blade: Warband modu olan Bear Force II, Editörün Seçimi ödülünü kazandı TaleWorlds Entertainment, Mount & Blade: Warband için hazırlanan bilim kurgu temalı Bear Force II modunun Mod DB tarafından 2015 yılının en iyi modu seçildiğini […]

22.01.2016 | ulasufuk

Mod DB tarafından verilen ve mod dünyasının en saygın ödülü olarak bilinen “Mod of the Year” ödüllerinde bir Mount & Blade: Warband modu olan Bear Force II, Editörün Seçimi ödülünü kazandı

TaleWorlds Entertainment, Mount & Blade: Warband için hazırlanan bilim kurgu temalı Bear Force II modunun Mod DB tarafından 2015 yılının en iyi modu seçildiğini duyurdu. Karlarla kaplı bir gezegende geçen bu modda lazer silahlarını kuşanıp düşmanınızı alt etmeye çalışıyorsunuz. İlk kez Highlander nickli mod tasarımcısı tarafından geliştirilmeye başlanan daha sonra 2013’te DanyEle’in devraldığı bu mod, ne yazık ki bir türlü tamamlanmamıştı. Nihayet Bad Name Studios bu eğlenceli bilim kurgu moduna el attı ve Bear Force II de böylece gün yüzüne çıkmış oldu.

Mod DB yetkilileri konuyla ilgili “Bir mod topluluğunun güçlerini birleştirerek onları heyecanlandıran ama daha önce yarım bırakılmış bir projeye hayat vermelerini izlemek inanılmaz keyif verici. Bear Force II de ölmüş bir projenin yeniden ve başarıyla hayata geçirilmesi konusunda tüm geliştiricilere örnek olacak nitelikte bir proje,”” şeklinde açıklama yaparken Taleworlds Entertainment Genel Müdürü Ali Erkin, düşüncelerini “Oyuncu topluluğumuza son derece önem ve değer veriyoruz zira biz bu yola onlardan aldığımız destekle çıktık. Onlara oyunumuza böylesine keyifli bir mod hazırladıkları için teşekkür ediyor ve bu ödülü kazandıkları için de gönülden tebrik ediyoruz,” şeklinde belirtti.

Mod DB tarafından her yıl düzenlenen Mod of the Year ödülleri iki kategoride verilmekte. Bunların ilkini oyuncular diğerini ise editörler seçiyor. Bu yıl oyuncuların seçtiği mod The Path of the Edain olurken, editörler ise yılın modu için oylarını Bear Force II’den yana kullandılar.

Yılın tüm modları ve Bear Force II’nin oynanış videosu için http://www.moddb.com/groups/2015-mod-of-the-year-awards/features/editors-choice-mod-of-the-year-2015 adresini ziyaret edebilirsiniz.



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!