-->
Logitech G’den 1 Dakikada 2015 Oyun Dünyası!

“Gamer’s Almanak 2015” oyun meraklılarını bekliyor! Logitech G, 2015’te olan oyun dünyasındaki gelişmeleri 60 saniyede özetledi. Oyun ekipmanları pazar lideri Logitech G, “Gamer’s Almanak 2015” ile oyun dünyasının son 1 yılını özetliyor. Bu sene 3. kez kullanıcılarla buluşan Gamers Almanak, 2015’te oyun dünyasında yaşanan önemli gelişmeleri kronolojik olarak sunuyor. İçeriklerin arasına yerleştirilen sorularla ziyaretçilerin bilgisini test […]

26.01.2016 | ulasufuk

“Gamer’s Almanak 2015” oyun meraklılarını bekliyor!

Logitech G, 2015’te olan oyun dünyasındaki gelişmeleri 60 saniyede özetledi.

Oyun ekipmanları pazar lideri Logitech G, “Gamer’s Almanak 2015” ile oyun dünyasının son 1 yılını özetliyor. Bu sene 3. kez kullanıcılarla buluşan Gamers Almanak, 2015’te oyun dünyasında yaşanan önemli gelişmeleri kronolojik olarak sunuyor. İçeriklerin arasına yerleştirilen sorularla ziyaretçilerin bilgisini test ederek, Logitech G’den birbirinden güzel hediyeler kazanılmasına olanak sağlıyor.

Türkiye’nin her yerinden, Facebook kullanıcı bilgileriyle www.gamersalmanak.com adresine ücretsiz giriş yapan, ödül sorularının tamamını yanıtlayıp uygulama formunu dolduran oyunseverler, çekilişe katılma şansını elde edecek. Çekiliş sonucunda toplam 20 kişiye; FPS Turnuva Seti, MOBA Turnuva Seti, Yarışçı Seti ve daha birçok Logitech G ürünleri armağan edilecek. Sonuçlar, Şubat ayı içerisinde www.gamersalmanak.com üzerinden açıklanacak.

 

 

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!