-->
League of Legends Türkiye Şampiyonluk Ligi 16 Ocak’ta Başlıyor

League of Legends’ta özlem nihayet sona eriyor. Dünyanın en popüler çevrimiçi oyunlarından League of Legends’ın Türkiye Şampiyonluk Ligi 2016 sezonu, bu hafta sonu başlıyor! eSpor heyecanının bir numaralı adresi olan Şampiyonluk Ligi; yeni takımlar, flaş transferler ve artan rekabetle geri dönüyor. 8 takımın önce lig aşamasında, ardından da Kış Mevsimi Finali’nde mücadele ederek kupaya uzanmaya […]

11.01.2016 | ulasufuk

League of Legends’ta özlem nihayet sona eriyor. Dünyanın en popüler çevrimiçi oyunlarından League of Legends’ın Türkiye Şampiyonluk Ligi 2016 sezonu, bu hafta sonu başlıyor! eSpor heyecanının bir numaralı adresi olan Şampiyonluk Ligi; yeni takımlar, flaş transferler ve artan rekabetle geri dönüyor. 8 takımın önce lig aşamasında, ardından da Kış Mevsimi Finali’nde mücadele ederek kupaya uzanmaya çalışacağı lig, 16 Ocak’ta start alacak.


League of Legends Türkiye Şampiyonluk Ligi heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. Geçtiğimiz yıl 8 Ağustos’ta Ülker Sports Arena’da binlerce seyircinin önünde gerçekleşen büyük final heyecanıyla sona eren Şampiyonluk Ligi, LoL tutkunlarını bir kez daha ekran başına toplayacak.


Geçtiğimiz yılın finalisti Beşiktaş, Oyun Hizmetleri ile güçlerini birleştirerek yoluna yepyeni bir kadro ile devam edecek. Yıldız oyuncusu Naru’nun başka bir takıma transfer olmasıyla kan kaybeden son şampiyon Dark Passage, “rüya takım” oluşturma hedefiyle yola çıkan ve herkesi heyecanlandıran Supermassive, Kore’den oyuncular ve koç transfer ederek bir ilki gerçekleştiren Team Turquality ile daha birçok takımın mücadele edeceği Şampiyonluk Ligi için, artık her şey hazır.

Her hafta sonu Riot Games Türkiye ofisinde oynanacak ve LoL TV’de canlı yayınlanacak Şampiyonluk Ligi’nde ilk olarak 7 hafta sürecek lig aşaması oynanacak. Tüm takımların birbiriyle iki kere karşılaşacağı ligde, her hafta 8 maç canlı yayınlanacak. Karşılaşmalar, cumartesi ve pazar günleri saat 14.00’da başlayacak.


Kış ve Yaz olmak üzere iki mevsim boyunca düzenlenen Şampiyonluk Ligi, Ocak ayında başlayıp Ağustos ayına kadar süren bir maraton. 8 takımın mücadele ettiği Şampiyonluk Ligi özel yayınları, LoL TV’de haftalık olarak 800.000’den fazla tekil izleyiciye ulaşıyor.


Büyük bir mücadeleye sahne olacak Şampiyonluk Ligi ile ilgili tüm detayları, ligin resmi sayfası olan, www.lolespor.com adresinde bulabilirsiniz.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!