-->
League of Legends Şampiyonluk Ligi’ne Güzel Bir Başlangıç Yaptı

League of Legends Şampiyonluk Ligi’nde Beşiktaş.Oyunhizmetleri takımı, ilk hafta karşılaştığı Super Massive yenerek, lige güzel bir başlangıç yaptı. E-Spor tutkunlarının sabırsızlıkla beklediği League of Legends Şampiyonluk Ligi, cumartesi günü başladı. Sezon başında Oyun Hizmetleri ile birleşen Beşiktaş, Şampiyonluk Ligi’nin ilk maçında “rüya takım” olarak adlandırılan Super Massive ile karşılaşmasında galibiyet alarak, lige hızlı bir başlangıç […]

20.01.2016 | ulasufuk

League of Legends Şampiyonluk Ligi’nde Beşiktaş.Oyunhizmetleri takımı, ilk hafta karşılaştığı Super Massive yenerek, lige güzel bir başlangıç yaptı.

E-Spor tutkunlarının sabırsızlıkla beklediği League of Legends Şampiyonluk Ligi, cumartesi günü başladı. Sezon başında Oyun Hizmetleri ile birleşen Beşiktaş, Şampiyonluk Ligi’nin ilk maçında “rüya takım” olarak adlandırılan Super Massive ile karşılaşmasında galibiyet alarak, lige hızlı bir başlangıç yaptı. Beşiktaş.Oyunhizmetleri ile çekişmeli ve heyecanlı geçen Super Massive maçını 50 bin kişi canlı izledi.

Maça Xyraz, Rawbin, Immortoru, Ruvelius ve Hibiki beşlisi ile başlayan Beşiktaş, geçen sezonun “en iyi destek oyuncusu” ve “en çok gelişme gösteren oyuncusu” unvanlarını elinde bulunduran Dumbledoge karşı, 42 dakikalık mücadelenin ardından maçı kazandı.

Pazar günü Team Turquality ile karşılaşan Beşiktaş, ilk 10 dakikayı dengede geçirdikten sonra ilk kanı TT ekibine verdi. Beşiktaş, 35 dakikalık oyunun sonunda ilk yenilgisini alarak haftayı bir galibiyet ve bir mağlubiyet tamamladı.

Beşiktaş.Oyunhizmetleri Takım yöneticisi Mehmet Şükrü Çeken, ilk haftanın sonuçlarından ve oynanan oyundan memnun olduklarını, takıma güveninin tam olduğunu hedeflerinin şampiyonluk olduğunu, bu haftayı çok iyi değerlendirip önümüzde ki iki maçı kayıpsız geçireceklerine inandıkları söyledi. Çeken; maçların twicth.tv üzerinden canlı olarak izlenebileceğini belirterek ayrıca taraftarların takım antrenmanlarını da, takip edebileceklerini sözlerine ekledi.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!