-->
Genç Ninja Kaplumbağalar “Teenage Mutant Ninja Turtles Portal Power” App’i İle Şimdi Çok Daha Güçlü, Eğlenceli ve Macera Dolu

Nickelodeon’un popüler serisi “Genç Ninja Kaplumbağalar”dan esinlenerek hazırlanan “Teenage Mutant Ninja Turtles Portal Power” uygulaması, oyunculara birçok yenilik sunarken, farklı dünyalarda savaşma imkanı da veriyor. Ninja Kaplumbağalar, Teenage Mutant Ninja Turtles Portal Power adlı yeni uygulamayla yeni yıla sıkı bir giriş yapıyor. Nickelodeon’un popüler serisi Teenage Mutant Ninja Turtles’dan esinlenerek oluşturulan aksiyon dolu bu uygulamada, […]

12.01.2016 | ulasufuk

Nickelodeon’un popüler serisi “Genç Ninja Kaplumbağalar”dan esinlenerek hazırlanan “Teenage Mutant Ninja Turtles Portal Power” uygulaması, oyunculara birçok yenilik sunarken, farklı dünyalarda savaşma imkanı da veriyor.

Ninja Kaplumbağalar, Teenage Mutant Ninja Turtles Portal Power adlı yeni uygulamayla yeni yıla sıkı bir giriş yapıyor. Nickelodeon’un popüler serisi Teenage Mutant Ninja Turtles’dan esinlenerek oluşturulan aksiyon dolu bu uygulamada, Kaplumbağalar farklı dünyalarda seyahat ederek Shredder ve kötü yandaşlarının şeytani planlarını durdurmaya çalışırken, oyuncular da kahramanların 4’ünü aynı anda kullanma imkanı buluyor.

Bu uygulamanın en büyük özeliklerinden biri; oyunun her aşamasında dört kaplumbağayı aynı anda kontrol edebiliyor olması. Oyuncular, özel Ninja hareketlerini, yepyeni kostümleri ve kontrol mekanizmasına eklenen en yeni savaş kontrolleri ile Shredder ve Kraang’i daha kolay yenebilecekler.

New York’un harap olmuş boyutuna, Donmuş Dünya, Magma Dünyası ve Shredder’in Gölge Dünyası gibi farklı boyut ve dünyalara gidilebilen bu yeni uygulamada, pizza ile güç toplayarak özel kostümlere ve bölümlere ulaşabilecek. Ayrıca bu oyuna özel daha önce karşılaşılmamış düşmanlar ve yaratıklar da oyuncuları heyecan dolu eğlencenin içine çekecek.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!