-->
Dünyanın En Küçük ve En Kuvvetli Oyuncu Dizüstü Bilgisayarı: MSI GS40 Phantom

İnce ve Sessiz Teknoloji: GS40 Phantom Serisi En ince mobil oyun deneyiminde yeni standart: GTX970M grafiklerle GS40 Phantom  Lider notebook üreticisi MSI’ın Intel’in en yeni 6.Nesil Core i7 Skylake işlemcisine sahip GS40 Phantom serisini oyun notebookları Türkiye’de satışa sunuldu. Bu 14″ ince oyun dizüstü, yüksek seviye GTX 970M ekran kartı ile işlem gücünü ince ve taşınabilir bir […]

06.01.2016 | ulasufuk

İnce ve Sessiz Teknoloji: GS40 Phantom Serisi

En ince mobil oyun deneyiminde yeni standart: GTX970M grafiklerle GS40 Phantom 

Lider notebook üreticisi MSI’ın Intel’in en yeni 6.Nesil Core i7 Skylake işlemcisine sahip GS40 Phantom serisini oyun notebookları Türkiye’de satışa sunuldu. Bu 14″ ince oyun dizüstü, yüksek seviye GTX 970M ekran kartı ile işlem gücünü ince ve taşınabilir bir tasarımla bir adım öteye taşıyor.

gs40

Skylake, Intel’in 14nm mikro mimarisi ile üretilen en son 6.nesil işlemcilerinin kod adı. Skylake platformu çok daha düşük güç tüketimine rağmen öncekinden çok daha yüksek performans sunuyor.  i7 6700HQ işlemcinin perfromansı, ortalama kullanım ile i7 4720HQ modeline göre %20 daha yüksek . Ayrıca diğer U serisi Core i7 işlemcilerden %50 daha hızlı.

MSI’ın ultra-mobil oyun laptopu GS40 Phantom serisi, performanstan ödün vermek istemeyen oyuncular için kesinlikle en iyi seçim. Güçlü bir CPU ve muhteşem GeForce GTX 970M grafikleri fırçalı aluminyum bir kasada barındıran, buna rağmen yalnızca 19.5~21.8mm yükseklik ve 1.6kg ağırlığa sahip olan yeni seri, 14″ ekranlı mobil bir oyun bilgisayarı arayanlar için mükemmel seçim.

İşletim sistemini Windows 10’a yükselten MSI kullanıcıları  DirectX 12 oyun efektlerinin tümünü hemen hissedecekler. GS40 Phantom serisinin yeni Elmas kesim yan kısımları bu tasarıma yeni bir şıklık katıyor. GS40  ile birlikte birkaç yeni teknoloji de geliyor. Okuma hızlarını 2200MB/sn’ye ulaştıran  PCI-E Gen3 SSD, 32GB kapasiteye ulaşan DDR4-2133 ile üstün işlem hızı, yeni standart olan kulaklık amplifikatörü ve yeni nesil kayıpsız ses üretimi sunan ESS SABRE HiFi Audio DAC, akıcı bir online oyun deneyimi için Killer Doubleshot ve Killer Shield ve profesyonel oyuncular için gerçek ses efektleri sunan Nahimic Audio Enhancer bu yeniliklerden yalnızca bazıları.

Notebook sektörünün öncülerinden biri olarak MSI,  Skylake platformuna sahip ilk notebook bilgisayarları üreten firma. MSI, GAMING DNA’sını özel teknolojilere dönüştürerek çığır açan bir sistem performansını ve en iyi oyun deneyimini MSI hayranları ile paylaşmayı hedefliyor. Yepyeni GS40 Phantom Serisi ultra mobil ürünleri ile YİNE oyuncuların kalbini kazanacak.

gs40-front

 

MSI’a özel  / Dünyada İlk Teknolojiler

 

Performans

cooler boost 3 icon.png

Cooler Boost 3 – Sessiz ve serin performans

MSI’ın özel Cooler Boost 3 tekolojisi, GPU ve CPU için özel olarak ayrı tasarlanmış soğutma boruları ile çift termal modül kullanır. Çift fan ve toplam 5 soğurma borusu ile sıcak hava etkin olarak sistemden dışarı atılır. Böylece ince ve hafif GS40 oyun laptopunda benzersiz bir soğutma performansı sağlar.

 

pcie gen 3ssd icon.png

PCI-E Gen3 SSD – Oyunları Saniyeler içinde yükleyin 

Tek bir M.2 SSD üzerinde NVMe teknolojisi kullanan yeni PCI-E Gen 3.0 x4 bant genişliği ile oyuna herkesten daha önce başlayın. Donanım ve yazılım geliştirmeleri ile Gen 3.0 SSD’lerin gerçek potansiyelini ortaya çıkaran bu teknoloji sayesinde okuma hızları 2200MB/sn’ye çıkarak SATA 3 SSD’leri 5’e katlıyor.

ddr4 icon.png

En yeni bellek mimarisi DDR4-2133 


Notebook bilgisayarınızdan mümkün olan en iyi performansı alabilmeniz için geliştirilmiş DDR4-2133 bellekler 2.9GB/sn okuma ve 3.5GB/sn yazma hızlarına ulaşıyor. Önceki nesil DDR3-1600 belleklerden %30 daha hızlı olan DDR4-2133, oyun deneyiminizi uç noktaya taşıyacak olan yeni bir laptop standardını belirliyor.

superport icon.png

Super Port – Tüm ihtiyaçlarınız için tek bir port


İstediğiniz herşeye tek bir port ile sahip olabilirsiniz. Super Port ile dev boyutta dosyaları 1000MB/sn hızla taşıyın, çift 4K görüntü için daha yüksek bir görüntü çıkışına sahip olun ya da görüntünüzü zincirleme birkaç monitöre genişletin. Hatta telefonlarınızı ve tabletinizi şarj edin. İster hareket halindeyken, ister evinizin salonunda! (3A akım destekler)

 

Denetim 

steelseries icon.png

SteelSeries Klavye – Kontrol parmaklarınızın ucunda

Bu klavyenin donanımına ait tüm detaylar özellikle profesyonel oyuncuların talepleri doğrultusunda üretildi. Daha iyi tepki ve dokunsal geribildirim, en iyi WASD bölgesi konumlandırması ve aynı anda birçok tuş basımını destekleyen bu klavye, oyunlarda tam denetimi elinizde bulundurmanızı sağlayacak.

sse icon.png

SteelSeries Engine 3 (SSE3) – Nişan al, Ateş!

Oyun sırasında SteelSeries Engines 3 sizin ateşli silahlarınızın yerine geçer. SSE3 ile silahlarınızı farklı geriden aydınlatma efektleriyle donatabilir, birkaç tuşu tek bir tuş komutu altında toplayarak klavyenizi yüksek teknolojili bir silaha dönüştürebilirsiniz. Ayrıca tüm SteelSeries cihazlarınıza ait profilleri bulut hesabınızda saklayabilirsiniz

Ses 

ess icon.png

ESS SABRE HiFi Audio DAC – Ses Detaylarında Evrim


SABRA Audio DAC ile ses cihazlarınızı bağladığınız anda sınırlarının genişlediğini farkedeceksiniz. Daha önce kaçırmış olduğunuz tüm ses detaylarını duyun, FPS oyunlarında rakiplerinize karşı avantajlı olun.

nahimic icon.png

Nahimic Audio Enhancer


Askeri birimler, ses detaylarının savaşın kaderini nasıl değiştireceğini çok iyi bilir. İşte bu yüzden Fransız ordusu, savaş uçakları eğitim simülatörlerinde Nahimic teknolojisini kullanıyor. Görev sırasında yönsel ses efektleri ve kristal berraklığında bir konuşma, en önemli faktörlerden ikisidir. Şimdi bu detayları ve yepyeni bir ses deneyimini yaşayabilecek, bu gerçek anlamda askeri teknoloji uygulaması ile savaş alanına hükmedeceksiniz.

dynaudio icon.png

Sound by DYNAUDIO

Dünyanın lider hoparlör üreticilerinden Dynaudio ürünleri, GS40 Phantom üzerinde geliyor. Gerçek ses sistemi ile önceki nesilden %50 daha fazla ses gücü, dolayısıyla ses şiddetinde 10 dBA üzerinde artış sunan bu hoparlörler benzersiz bir ses deneyimi yaşatıyor.

 

Görüntü 

true color icon.png

True Color Teknolojisi – Rakiplerinizden her zaman bir adım öndesiniz

Görüntü ve ses, bu alanda en önemli iki unsur. Artık rakiplerinizden daha iyi görecek, onlardan her zaman bir adım önde olacaksınız.
*Gaming Moduna ek olarak True Color teknolojisi aynı zamanda 5 farklı senaryo için de mükemmel renk ayarları sunar.

 

Akış 

killer double pro icon gt72.png

Killer DoubleShot Pro– Ping’inizi Koruyun

Killer DoubleShot Pro ile oyunlarda Lag’lere yenilmeyin. Ağ trafiğini koruyup oyun paketlerine öncelik tanıyan, gecikmeleri önleyerek korkusuzca en iyi performansını göstermenize olanak tanıyan Killer DoubleShot Pro, kolay kullanımlı Killer Networking Manager ile maksimum bant genişliğine sahip olmanıza ve istediğiniz programlarda ağ önceliği seçmenize olanak tanıyor.

killer shield icon.png

Killer Shield – Akıcı bir oyun deneyimi
Ağ üzerinde daha akıcı upload/download için bir başka koruma olan Killer Shield, daha az ping oranı ile oyundan kesintisiz keyif almanızı sağlıyor.

xsplit icon.png

XSplit Gamecaster Sürüm 2 – Profesyonel bir Yayın için

XSplit Gamecaster Versiyon 2 ile gelen Chrome Key işlevi ile arka plana tam uyum sağlayın ve gerçek profesyonel yayınlar yapın. Oyunlarınızı kaydedin ve Twitch, YouTube, UStream gibi kanallarda paylaşın. İsterseniz videolarınızı doğrudan program içinden düzenleyebilirsiniz. Basit, kullanımı kolay ve arkadaşlarınız, aileniz ve dünya ile paylaşmak -ya da öylesine kullanmak için- ideal.

Daha iyisi; MSI premium üyeliği 6 aydan 12 aya uzattı. Artık bu özelliği bütün bir yıl boyunca ÜCRETSİZ kullanabileceksiniz!

 

 

TÜM MSI Gaming Notebook bilgisayarlar WINDOWS 10 Yükseltme ve Tam DirectX 12 3D Özelliklerini destekler!

Windows 10 ile daha iyi oyun.
Daha fazla bilgi için: http://event.msi.com/nb/2015/windows10/en/

game better with windows 10.jpg

Model   GS40 6QE Phantom 
İşletim sistemi Windows 10 Home
LED geriden aydınlatmalı Ekran 14″ FHD (1920×1080), geniş görüntüleme açılı IPS panel
İşlemci Intel® Core™ i7-6700HQ (6MB L3 Cache, max.+ 3.5 GHz)
Bellek Tipi DDR4-2133, 2 slot, max.32GB 
Grafikler GeForce GTX 970M, 3GB GDDR5
Hard Disk kapasitesi 1 x 2.5″ HDD +

1x M.2 PCI-E Gen3 x4 (NVMe) / SATA Combo SSD

Klavye Tek renk (kırmızı) geriden aydınlatmalı SteelSeries klavye ve SSE3
Optik sürücü YOK
USB 3.1/3.0/2.0 1 (USB Type-C 3.1*1)/2/0
Super Port  USB3.1 Type-C arayüzü, 4K çıkış, hızlı şarj  
Kart okuyucu SD(XC/HC)
Video çıkışları: HDMI 1.4 x1 / MINI DisplayPort v2.0 x1 (4K 60Hz desteği)
Mik.girişi/Kulaklık çıkışı 1/1
LAN/WiFi Killer DoubleShot Pro ve Killer Shield
Bluetooth Bluetooth v4.1
Webcam Full HD (30fps@1080p)
Batarya 4 hücreli
Adaptör 150W
Boyutlar  (GxDxY) 345 x 245 x 21.8~22.8mm
Ağırlık 1.6 Kg (batarya dahil)

“SINIR GÖKYÜZÜ”nün Hikayesi

 

Motorlu taşıtların icadından bu yana, insanoğlu hep hız peşinde olmuştur. İster karada, ister suda ya da havada, mühendisler ve test pilotları daha önce elde edilmemiş hız rekorları kırmayı hedeflediler. Aynı bizim MSI‘da yaptığımız gibi!
Teknolojide yaşanan son yenilikler ve MSI tarafında hiç vazgeçmediğimiz çabalar, sadece daha ince notebook bilgisayarlar değil, aynı zamanda daha yüksek performanslar elde etmemize yardımcı oldu. Bir süredir mobil sistemlerde kullanılan işlemcilerin ham işlem gücü, masaüstü rakipleri ile kıyaslanabilecek seviyeye geldi; ve dünyanın hızla taşınabilirliğe ve mobil üretkenliğe yönelmesi ile bu trend devam ediyor. MSI da bu evrimde eşsiz bir konumda.
“Yalnızca üst sınıf mobil oyun sistemleri üzerinde odaklanıyoruz. Mümkün olan en iyi performansa sahip donanımları ve RAID konfigürasyonunda SSD diskleri kullanarak yıllardır depolama hızı performansında Super RAID çözümümüzle sektöre liderlik ediyoruz. Önceki nesil olan Super RAID 3 ile 1500MB/sn iken bu hız Super RAID 4 ile , 1500MB/sn’den  3300MB/sn okuma hızına ulaştı. Ayrıca NVIDIA’nın en iyi grafiklerini kullanıyoruz. GT80 modelimizdeki GeForce GTX 980M gibi, bu grafik çözümleri, G-Sync destekli en üst sınıf monitör panelleri ile birlikte son kullanıcılara gerçek bir değer olarak ulaşıyor. Yeni ürünlerimize artık 6.nesil Intel Core işlemcileri de dahil edebiliriz” yorumunu yapan Eric Kuo “İnanıyorum ki tek sınır gökyüzü” diyor.

Bilgisayar oyunları yaklaşık 40 yıl önce arcade konsollarla başlamış olsa da ancak şimdi herkes için kişisel bir hale geliyor. Bugüne kadar gelinen nokta ve gittikçe artan gelişme hızı göz önüne alınırsa, diyebiliriz ki: MSI için ve MSI ile “Tek sınır gökyüzü”.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!