-->
Bu Sömestirde Küplerle Eğlenceye Doyacaksınız!

BuğraaK ile Next Level’da Küplerden Dünya Kuruluyor! Next Level zorlu bir dönemin ardından yarıyıl tatilini dolu dolu geçirmek isteyen çocukları müthiş bir maceraya davet ediyor. Küplerle tasarım yapma imkanı sağlayan ve tarihin en popüler oyunlarından biri olarak kabul edilen 3 boyutlu oyun, piksel piksel heyecan için şimdi Next Level’da! Next Level resmi facebook sayfasından kayıt […]

22.01.2016 | ulasufuk

BuğraaK ile Next Level’da Küplerden Dünya Kuruluyor!

Next Level zorlu bir dönemin ardından yarıyıl tatilini dolu dolu geçirmek isteyen çocukları müthiş bir maceraya davet ediyor.

Küplerle tasarım yapma imkanı sağlayan ve tarihin en popüler oyunlarından biri olarak kabul edilen 3 boyutlu oyun, piksel piksel heyecan için şimdi Next Level’da!

Next Level resmi facebook sayfasından kayıt yaptıran çocuklar özel olarak tasarlanan oyun alanında hep birlikte eğlenmenin tadına varacak. 12.00-19.00 saatleri arasında yarım saat aralıklarla gerçekleşecek seansların ardından belirlenecek olan günün kazananı, Youtube Türkiye fenomenleri arasında yer alan Buğra Kazancı ile online oyun oynama şansına sahip olacak. 23 Ocak-7 Şubat tarihleri arasında her gün gerçekleşecek etkinlik, Ankara’nın en yetenekli oyuncularını ağırlayacak.

Kıyasıya rekabetin yaşanacağı parkurda oyuncular, haritaya yerleştirilen gizli nesneleri bulmak için yarışacak. Oyuncular madenlerle ve çeşitli eşyalarla dolu dünyada hem birbirleri ile mücadele edecek hem de en fazla madeni toplamaya çalışacak ve ödül kazanma şansına sahip olacaklar.

Sömestir süresince Next Level’da yer alacak oyun alanı, en iddialı oyuncularını bekliyor



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!