-->
Acer’ın Oyunun Kurallarını Değiştiren Monitörleri Heyecan Verici: R1 Serisi, H7 Serisi ve XR Serisi

Editör Özeti 7 mm’den az kalınlığı ve ZeroFrame tasarımıyla görüntüleme alanını maksimuma çıkaran dünyanın en ince monitörü Acer R1 serisi Hızlı veri transferi, görüntüleme ve şarj özellikleriyle dünyanın ilk USB Type-C monitörü Acer H7 serisi; dahili %100 sRGB renk gamı teknolojisini barındırıyor Acer XR342CK mükemmel görüntüler için %100 sRGB gamı teknolojisi ve 6 eksenli renk […]

06.01.2016 | ulasufuk

Editör Özeti

  • 7 mm’den az kalınlığı ve ZeroFrame tasarımıyla görüntüleme alanını maksimuma çıkaran dünyanın en ince monitörü Acer R1 serisi
  • Hızlı veri transferi, görüntüleme ve şarj özellikleriyle dünyanın ilk USB Type-C monitörü Acer H7 serisi; dahili %100 sRGB renk gamı teknolojisini barındırıyor
  • Acer XR342CK mükemmel görüntüler için %100 sRGB gamı teknolojisi ve 6 eksenli renk ayarı içeren kıvrımlı bir ultra geniş QHD (3440×1440) ekrana sahiptir
  • Üç serinin her biri ayrı ayrı Acer EyeProtect teknolojisi aracılığıyla göz yorgunluğunu azaltır ve 178 derece geniş görüntüleme açılarını Acer ColorPlus özelliğini destekleyen IPS[i] teknolojisi sayesinde olağanüstü renk performansı sunar

Acer bugün monitör ürünlerine en son katılan üyeleri – R1-, H7- ve XR342CK serilerini – tanıttı. Her üç ürün serisi de çarpıcı görseller ve renk kapasiteleri için birinci sınıf tasarım ve son teknoloji performans düşünülerek yaratıldı. IPS panel teknolojisini barındıran Acer ekranları 178 derece görüntüleme açısında keskin detayları ve tüm ekran boyunca üstün renk tutarlılığını garanti ederek, kullanıcıların hız/gecikmeden taviz vermeden oyun dünyalarını keşfetmelerini ve filmleri tüm ihtişamlı renkleriyle keyifle izlemelerini sağlar.

Acer R1 serisi günlük kullanım için mükemmel,  7mm’nin altında dünyanın en ince monitör çerçevesi

7 mm’nin altındaki ultra ince çerçevesiyle Acer R1 serisi monitör her alanda günlük bilgisayar kullanımı için idealdir. Şık ZeroFrame tasarımı, inceliği sayesinde neredeyse fark edilmeyen çerçevesiyle maksimum görüntüleme ve minimum görsel karışıklık sağlayarak çoklu monitör kurulumlarında kusursuz bir görüntüleme deneyimi yaşatır.

Acer titreşim önleme ve mavi ışık filtresi teknolojileri ile 5 – 15 derece ayarlanabilir eğilme özelliğini bir araya getiren R1 serisi konforlu bir görüntüleme deneyimi sunarken gözleri de yormaz. Yeşil güven belgesine sahip EcoDisplay ve ENERGY STAR 6.0 sertifikalarının yanı sıra cıva kullanılmadan imal edilmiştir. Full HD (1920 x 1080) çözünürlük ve IPS teknolojilerini içeren R1 serisi 21.5, 23, 23.8, 25 ve 27 inç ekran boyutlarıyla temin edilebilecektir.

Acer H7 Serisi dünyanın ilk USB Type-C monitörü

Acer H7 serisi monitör dünyanın ilk USB Type-C destekleyen monitörüdür. Böylece kullanıcılar dizüstü bilgisayar veya akıllı telefonlarından veri ve görüntü içeriklerini rahatça aktarırken, aynı zamanda yalnızca tek kablo ile cihazlarını şarj edebilirler. Birinci sınıf ZeroFrame tasarımı, baklava biçim kesimli ve fırçalanmış metal standı ile Acer H7 serisi, 25 inç ve 27 inç seçenekleriyle sunulmaktadır. Bu cihazlar ayrıca WQHD (2560 x 1440) ekran çözünürlüğü, Acer TrueHarmony ve DTS™ Sound teknolojilerinin getirdiği üstün ses sistemi ve süper hızlı USB Type-C ve HDMI 2.0 bağlantı noktaları ile birlikte temin edilmektedir. Bu özellikler kullanıcıyı ister evde ister ofiste, mükemmel betimlenen yüksek çözünürlüklü içeriklere dahil eder.

H7 serisi sRGB renk gamının yüzde 100’ünü destekleyerek tasarım profesyonellerinin ve görsellik tutkunlarının uygulamalar ve yazıcı çıktıları arasında doğru renk eşleşmesi için arzu ettikleri renk alanı üretimini sağlar.

Acer XR342CK eğlenceye yeni bir bakış

Acer’ın yeni nesil XR serisi XR342CK monitörü, ultra geniş QHD (3440 x 1440) çözünürlük ve 34 inç 21:9 paneli, 1900R eğim derecesi ve sRGB gamının %100’üyle sarmal, kusursuz görselleri destekler. 6 eksenli renk ayarı ve DTS® Sound gibi diğer özellikleri görsel/işitsel etkiyi derinleştirirken, monitörün alt kenarındaki isteğe göre değiştirilebilen ortam ışığı istenen moda uygun aydınlatma efekti sağlar. PIP/PBP ve zincirleme dizim modları kullanıcıların verimliliklerini bir üst seviyeye taşımalarına yardımcı olur.

XR serisi oyun ve video oynatımında yumuşak, yırtılma olmayan bir deneyim için çeşitli yenileme oranları sağlayan AMD FreeSync™ teknolojisine sahiptir.

Fiyatlandırma ve Temin Edilebilirlik

Acer R1 serisi Ocak ayında EMEA’da 139 €’dan başlayan fiyatlarla temin edilebilecektir.

Acer H7 serisi Şubat ayından itibaren EMEA’da 499 €’dan başlayan fiyatlarla temin edilebilecektir.

Acer XR342CK Mart ayından itibaren EMEA’da 1099 €’dan başlayan fiyatlarla temin edilebilecektir.

Kesin ürün özellikleri, fiyatlar ve temin edilebilirlik bölgelere göre değişir. Belirli pazarlar hakkında bilgi için lütfen www.acer.com aracılığıyla size en yakın Acer ofisi veya satış noktası ile iletişime geçiniz.

 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!