-->
World of Tanks PlayStation 4 Açık Beta Hafta Sonu Başlıyor

Beta’ya katılan tüm oyunculara M22 Locust Tank hediye PlayStation®4 sahiplerine müjde! World of Tanks’in PlayStation®4 sürümü, 4-6 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek Açık Beta hafta sonuna hazır. An itibariyle PlayStation®Store üzerinden indirmeye açılan oyunu, bugün saat 18:00 itibariyle oynamaya başlayabilirsiniz. PlayStation®’ın 20. yılı şerefine hafta sonu boyunca sürecek Beta etkinliğine katılan tüm oyuncular, Amerikan hafif sınıf […]

04.12.2015 | ulasufuk

Beta’ya katılan tüm oyunculara M22 Locust Tank hediye

PlayStation®4 sahiplerine müjde! World of Tanks’in PlayStation®4 sürümü, 4-6 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek Açık Beta hafta sonuna hazır. An itibariyle PlayStation®Store üzerinden indirmeye açılan oyunu, bugün saat 18:00 itibariyle oynamaya başlayabilirsiniz.

PlayStation®’ın 20. yılı şerefine hafta sonu boyunca sürecek Beta etkinliğine katılan tüm oyuncular, Amerikan hafif sınıf M22 Locust Premium tankını elde edebilecekler. İlk PlayStation®’a bir saygı duruşu olan M22 Locust, özel bir amblemin de yer aldığı PlayStation® kamuflaj paketiyle birlikte geliyor. Ayrıca beta sürecine katılanlara bir de özel kamuflajlı T1E6-PS tankı hediye edilecek.

Yenilikçi kontrol mekanikleriyle gelmeye hazırlanan World of Tanks PlayStation®4 sürümü, DUALSHOCK®4 kontrol, Share Play ve PlayStation®Vita Remote Play gibi platformun kilit özelliklerini bütünüyle destekleyecek. PlayStation®Plus üyeliği gerektirmeyecek olan oyun, PlayStation® hesabı olan tüm oyunculara ücretsiz olarak sunulacak.

World of Tanks’in PlayStation®4 sürümü hakkında daha fazla bilgi edinmek için http://console.worldoftanks.com/en/content/ps4/ adresini ziyaret edin.

İçerik Paketleri:

ftp://ftpplus.wargaming.net/WoT_Assets_PS4_OBT_EN.zip

Görseller:

ftp://ftpplus.wargaming.net/WoT_Console_Assets_PS4_OBT_KeyArt_EN.zip

Artwork:

ftp://ftpplus.wargaming.net/WoT_Assets_PS4_OBT_Artwork.zip

Logo:

ftp://ftpplus.wargaming.net/WoT_Console_Assets_PS4_OBT_Logo_WoT_EN.zip

Ekran Görüntüleri:

ftp://ftpplus.wargaming.net/WoT_Assets_PS4_OBT_Screens.zip



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!