-->
World of Tanks Blitz’e Şogun Savaşçıları Geliyor

2.4 güncellemesinde Japonya 13 çelik samurayla oyuna dâhil oluyor Wargaming, bugün yaptığı bir duyuruyla World of Tanks Blitz’e gelen “Şogun Savaşçıları” adlı 2.4 güncellemesinin tüm dünyada erişime sunulduğunu açıkladı. 2.4 güncellemesi yeni haritalarla birlikte oyuna Japon tank ağacını da ekleyerek Android ve iOS platformundaki oyunu geliştirmeye devam ediyor. Yeni Japon Teknoloji Ağacı oyuna pek çok […]

09.12.2015 | ulasufuk

2.4 güncellemesinde Japonya 13 çelik samurayla oyuna dâhil oluyor

Wargaming, bugün yaptığı bir duyuruyla World of Tanks Blitz’e gelen “Şogun Savaşçıları” adlı 2.4 güncellemesinin tüm dünyada erişime sunulduğunu açıkladı. 2.4 güncellemesi yeni haritalarla birlikte oyuna Japon tank ağacını da ekleyerek Android ve iOS platformundaki oyunu geliştirmeye devam ediyor.

Yeni Japon Teknoloji Ağacı oyuna pek çok orta sınıf tankın yanında üç adet de hafif sınıf tank ekliyor. Bu üç tank sırasıyla; yüksek atış hızına sahip 8. seviye STA-1, güçlü ve kıvrak 9. seviye Type 61 ve düşmanlarının kalbine korku salan 10. seviye STB-1. Zırhları ve ağır hasar verme kapasiteleriyle meşhur Japon tankları sahip oldukları yüksek dikey nişangâh açısı ile özellikle engebeli arazilerde avantaj sahibi.

“Şogun Savaşçıları” güncellemesiyle oyuna bir de “Himmelsdorf” adında kış teması, benzersiz bir şehir içi harita ekleniyor. Dar yolları ve gizlenecek pek çok noktası olan bu harita, dikkatsiz düşmanlara görünmeden yaklaşmak için ideal.

World of Tanks Blitz hakkında daha fazla bilgi edinmek için http://wotblitz.eu adresini ziyaret edebilirsiniz.

İçerik Paketleri: ftp://ftpplus.wargaming.net/WoTB/2_4/WoTB_Assets_Update_2_4_GLOBAL.zip

Logolar: ftp://ftpplus.wargaming.net/WoTB/2_4/WoTB_Update_2_4_Logo_GLOBAL.zip

Çizimler: ftp://ftpplus.wargaming.net/WoTB/2_4/WoTB_Update_2_4_Artwork.zip

Teknoloji Ağacı: ftp://ftpplus.wargaming.net/WoTB/2_4/WoTB_Update_2_4_Japanese_Tank_Tree_GLOBAL.zip

Ekran Görüntüleri: ftp://ftpplus.wargaming.net/WoTB/2_4/WoTB_Update_2_4_Screens.zip



Popüler Haberler


Sand Land, Akira Toriyama’nın ikonik stilini ve heyecan verici oyun mekaniğini bir araya getirerek sizi benzersiz bir maceraya davet ediyor!


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!