-->
Vestel, Deneyim Alanı ve Ürünleri ile GameX2015’e Damgasını Vurmaya Hazırlanıyor

Vestel, 17-20 Aralık tarihleri arasında Lütfi Kırdar Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan GameX 2015 Uluslararası Dijital Oyun ve Eğlence Fuarı’nın Teknoloji Sponsoru oldu. Oyun tutkunlarını deneyim alanında en yeni teknoloji ürünleri ve birbirinden eğlenceli yarışmalarla karşılayacak olan Vestel, ayrıca Tweetball ve Makey Makey oyunlarını Türkiye’de ilk kez GameX 2015 ziyaretçileri ile tanıştıracak. Vestel, GameX 2015 Uluslararası […]

15.12.2015 | ulasufuk

Vestel, 17-20 Aralık tarihleri arasında Lütfi Kırdar Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan GameX 2015 Uluslararası Dijital Oyun ve Eğlence Fuarı’nın Teknoloji Sponsoru oldu. Oyun tutkunlarını deneyim alanında en yeni teknoloji ürünleri ve birbirinden eğlenceli yarışmalarla karşılayacak olan Vestel, ayrıca Tweetball ve Makey Makey oyunlarını Türkiye’de ilk kez GameX 2015 ziyaretçileri ile tanıştıracak.

Vestel, GameX 2015 Uluslararası Dijital Oyun ve Eğlence Fuarı’nın teknoloji sponsoru oldu. 17-20 Aralık tarihleri arasında Lütfi Kırdar Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan GameX 2015, Balkanlar, Ortadoğu ve Afrika bölgesinin en büyük dijital oyun ve eğlence fuarı olarak binlerce oyun severi ağırlayacak. Vestel’in GameX 2015’teki 208 metrekareye yayılacak standı ise sergilenecek teknoloji ürünleri ve birbirinden eğlenceli oyunlar ile oyun tutkunları için buluşma noktası olacak.

Vestel 4K TV, Vestel Kavisli TV, Vestel Çift Ekranlı TV, Vestel Venus akıllı telefonları ve Desibel kulaklıklar Vestel’in GameX 2015’te sergileyeceği ürünler arasında yer alacak. Oyun tutkunları, ayrıca Vestel’in deneyim alanında, birbirinden eğlenceli oyunlar ve ödüllü yarışmalarla karşılanacak.

Tweetball ve Makey Makey

Vestel, iki yeni oyunu GameX 2015 fuarı ziyaretçileri ile tanıştırmaya hazırlanıyor. Bu oyunlardan biri olan Tweetball’da, oyuncular futbol topu ile farklı bir tweet yazma deneyimi yaşayacaklar. Belli bir atış hakkıyla top ile en uzun cümleyi yazacak kişileri sürpriz hediyeler bekliyor olacak. Oyuncuların şut atarak yazdıkları bu cümleler daha sonra Twitter hesapları üzerinden paylaşılacak.

Türkiye’de ilk kez GameX fuarında oynanacak Makey Makey oyununda ise fuar ziyaretçileri iletken malzemeler kullanarak mutfağın sesini yaratmaya çalışacaklar. Oyunda, oyuncuların Vestel’in dış yüzeyi iletken olan küçük ev aletleri, fırın ve Retro buzdolaplarına dokunarak notalar yaratmaları sağlanacak. Oyuncular ekran üzerinden hangi nota için hangi ürüne dokunulması gerektiği konusunda yönlendirilecekler. Mutfağın sesini Vestel ürünleri ile oluşturacaklar.

Ödüllü oyunlar Vestel deneyim alanında

Dijital oyun severlerin GameX 2015’teki Vestel deneyim alanında oynama fırsatı yakalayacağı oyunlar arasında “Sanal Penaltı” da yer alacak. Vestel’in 3×3 Videowall ekranında oynanabilecek oyunda, ziyaretçiler sanal kaleciye yapacakları penaltı vuruşları ile eğlenceli dakikalar yaşayacak. Ziyaretçiler, oyun sonrasında şampiyonluk kupası ile çektirecekleri fotoğrafları hatıra olarak saklayabilecek, sürpriz hediyeler kazanma imkânı yakalayacak.

Oculus gözlük ile oynanacak “3D Bisiklet Simülasyonu” ise ziyaretçileri farklı bir geziye çıkaracak. Oyun severler, Vestel TV’ye bağlı sabit bir bisikletin pedallarını çevirirken Oculus gözlükle Vestel platformunu tamamlamaya çalışacak. Parkurdaki Venus V’lerini, tabletleri, televizyon ve Venus V3 telefonlarını toplayarak, hem spor yapmış hem de eğlenceli dakikalar geçirmiş olacak. Ziyaretçileri ayrıca farklı sürprizler bekliyor olacak.

Telefun’da Vestel ürünlerini bilenler kazanacak…

Vestel, 19-20 Aralık tarihlerinde deneyim alanında sunacağı interaktif oyunu Telefun’da başarılı olan ziyaretçileri de ödüllendirecek. Ziyaretçiler, ürünlerle ile ilgili kendi akıllı telefonları üzerinden erişebilecekleri 5 soruya hızlı yanıt vererek güzel hediyeler kazanabilecek. İki gün boyunca oynanabilecek oyun ile ziyaretçiler heyecanlı dakikalar yaşayacak.

Vestel’in Dual Play gibi farklı oyunları sayesinde GameX 2015’te eğlence dozu hiç düşmeden devam edecek. Venus telefonları ile basketbol oynamaya çalışacak fuar ziyaretçileri, Starwars köşesinde eğlenceli fotoğraflar çektirecek, Vestel tabletlerden seçecekleri müzikleri Desibel kulaklıklar ile dinlerken, Mix&Go blender’larda yapılacak lezzetli içecekleri tatma fırsatı yakalayacak.

League of Legends maçları, görüntü kalitesi artırılarak Vestel’in 4K televizyonunda GameX 2015’in son gününe kadar izlenebiliyor olacak. Vestel deneyim alanında olacak dev Desibel kulaklık da ziyaretçiler için farklı bir deneyim sunacak.

 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!