-->
Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu Türkçe Dublaj ve Altyazı Seçeneğiyle Geliyor!

Oyun dünyasının en sevilen yapımlarından Uncharted serisinin heyecanla beklenen yeni oyunu Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu, 18 Mart 2016’da Türkçe dublaj ve altyazı seçenekleriyle piyasaya sunulacak. Sony, PlayStation® oyunları için sunduğu Türkçe dil desteği ile oyun tutkunlarının yüzünü güldürmeye devam ediyor. Oyun dünyasının en sevilen yapımlarından birisi olan Uncharted serisinin yeni oyunu Uncharted 4: Bir […]

09.12.2015 | ulasufuk

Oyun dünyasının en sevilen yapımlarından Uncharted serisinin heyecanla beklenen yeni oyunu Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu, 18 Mart 2016’da Türkçe dublaj ve altyazı seçenekleriyle piyasaya sunulacak.

Sony, PlayStation® oyunları için sunduğu Türkçe dil desteği ile oyun tutkunlarının yüzünü güldürmeye devam ediyor. Oyun dünyasının en sevilen yapımlarından birisi olan Uncharted serisinin yeni oyunu Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu™, 18 Mart 2016’da Türkçe dublaj ve orijinal seslendirmeyle oynamak isteyenler için Türkçe altyazı seçenekleriyle piyasaya sunulacak.

Heyecanla beklenen Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu™’nda Nathan Drake’i Okan Yalabık, Victor Sullivan’ı Ege Aydan, Elena’yı Ceyda Düvenci, Chloe’yi Dolunay Soysert, Zeb ve Knot’u Kadir Özübek, Sam’i Rıza Karaağaçlı, Vargas’ı ise Talha Sayar seslendirecek.

Ekim 2015’te piyasaya çıkan ve serinin ilk üç oyununu içeren Uncharted: The Nathan Drake Collection da Türkçe dublaj ve altyazı özelliklerine sahipti.



Popüler Haberler


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!


Uzun zamandır beklenen bilimkurgu temalı açık dünya aksiyon RPG’si Star Citizen’ın PC sistem gereksinimleri nihayet güncellendi!


NVIDIA’nın bulut oyun platformu GeForce Now (Game+), Nisan ayında 10 yeni oyunla kütüphanesini genişletmeye devam ediyor.


Rockstar Games tarafından geliştirilen ve büyük bir merakla beklenen Grand Theft Auto VI’nın resmi fragmanı Aralık 2023’te yayınlandı.