-->
Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu Beta Testi 3 Aralık’ta Başlıyor!

Sony PlayStation, Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu™’nun Beta testinin, 3-13 Aralık 2015 tarihleri arasında oyuncuların beğenisine sunulacağını duyurdu. Oyun dünyasının en sevilen yapımlarından birisi olan Uncharted serisinin Mart 2016’da piyasaya çıkacak yeni oyunu Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu™, 3-13 Aralık 2015 tarihleri arasında Beta testine açılıyor. Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu™ multiplayer (çok oyunculu) Beta […]

02.12.2015 | ulasufuk

Sony PlayStation, Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu™’nun Beta testinin, 3-13 Aralık 2015 tarihleri arasında oyuncuların beğenisine sunulacağını duyurdu.

Oyun dünyasının en sevilen yapımlarından birisi olan Uncharted serisinin Mart 2016’da piyasaya çıkacak yeni oyunu Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu™, 3-13 Aralık 2015 tarihleri arasında Beta testine açılıyor.

Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu™ multiplayer (çok oyunculu) Beta testine, Ekim ayında piyasaya çıkan ve serinin ilk üç oyununu içeren Uncharted: The Nathan Drake Collection oyununa sahip olan ve PS Plus üyeliği bulunan oyuncular katılabilecek. Beta testi, Uncharted: The Nathan Drake Collection oyununa yama olarak gelecek ve sadece multiplayer (çok oyunculu) modu olacak.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!