-->
TeknoSA, GameX’te Oyun Severlerle Buluşuyor!

Türkiye teknoloji perakendeciliğinin lideri TeknoSA, 17-20 Aralık tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek olan GameX Uluslararası Oyun Fuarı’nda hem sponsor olarak yer alacak hem de 300 metrekarelik özel mağazasında oyun severlerle buluşacak. Türkiye teknoloji perakendeciliğinin lideri TeknoSA, sponsorlarından biri olduğu 17-20 Aralık’ta İstanbul’da gerçekleşecek olan GameX Uluslararası Dijital Oyun Fuarı’nda 300 metrekarelik özel mağazası ile yerini alıyor. Yerli […]

17.12.2015 | ulasufuk

Türkiye teknoloji perakendeciliğinin lideri TeknoSA, 17-20 Aralık tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek olan GameX Uluslararası Oyun Fuarı’nda hem sponsor olarak yer alacak hem de 300 metrekarelik özel mağazasında oyun severlerle buluşacak.

Türkiye teknoloji perakendeciliğinin lideri TeknoSA, sponsorlarından biri olduğu 17-20 Aralık’ta İstanbul’da gerçekleşecek olan GameX Uluslararası Dijital Oyun Fuarı’nda 300 metrekarelik özel mağazası ile yerini alıyor. Yerli ve yabancı oyun şirketlerinin buluşma noktası haline gelen GameX’te birçok etkinliğe ev sahipliği yapacak olan TeknoSA, özel mağazasında oyun severlere keyifli anlar yaşatacak.

Fuar boyunca TeknoSA özel mağazası bol eğlenceli anlara ve sürprizlere sahne olacak. Star Wars’un teknoloji ürünleri HP Star Wars Special Edition Notebook ve BB8 akıllı robot deneyimlenebilecek. FIFA 2016, Playseat ile Driveclub turnuvası, Dance Central etkinliği, guitar hero aktivitesi ve yarışmalarının yanı sıra Ollie, Jumping Sumo ve Sphero pist maçları ile katılımcılar fuar boyunca TeknoSA özel mağazasından ayrılmak istemeyecek. Fuar katılımcılarına özel kampanyalar ve Gnctrkcll abonelerine özel ek %10 indirim uygulanacak.

Türkiye LOL şampiyonları TeknoSA özel mağazasında

Hem dünyada hem de Türkiye’de büyük bir kitlesi olan League of Legends oyununun 2015 yılı Türkiye şampiyonu Dark Passage takımı da TeknoSA ile fuarda yerini alacak. 19 Aralık Cumartesi günü 14.00-15.30 saatleri arasında TeknoSA özel mağazasında fanları ile buluşacak olan şampiyon takımın oyuncuları sevenlerine bolca imza dağıtacak.



Popüler Haberler


Aktör Abubakar Salim’in duygu dolu bir özlem hikayesi olarak nitelendirdiği oyun, Metroidvania türünden ilham alan, eğlenceli ve zorlu bir mücadele sunuyor


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!