-->
Sony, VPL-FHZ57’nin Lansmanıyla Dünyanın İlk 3LCD Lazer Projektörünü Yükseltiyor

VPL-CH370 ile Kurulum pazarına yönelik C Serisi projektör yelpazesi de genişliyor Sony bugün dünyanın ilk 3LCD lazer ışık kaynaklı projektörü olan VPL-FHZ57‘in başarısını devam ettiren en yeni 3LCD Lazer projektörü VPL-FHZ57’yi duyurdu. Sony’nin lazer projektör teknolojisi, devrim yaratan VPL-FHZ55’in yerini alacak olan VPL-FHZ57 ile gelişmeye devam ediyor. 4100 lümenlik renk parlaklığıyla yeni VPL-FHZ57, eğitim kurumları, şirketler […]

02.12.2015 | ulasufuk

VPL-CH370 ile Kurulum pazarına yönelik C Serisi projektör yelpazesi de genişliyor

Sony bugün dünyanın ilk 3LCD lazer ışık kaynaklı projektörü olan VPL-FHZ57‘in başarısını devam ettiren en yeni 3LCD Lazer projektörü VPL-FHZ57’yi duyurdu. Sony’nin lazer projektör teknolojisi, devrim yaratan VPL-FHZ55’in yerini alacak olan VPL-FHZ57 ile gelişmeye devam ediyor. 4100 lümenlik renk parlaklığıyla yeni VPL-FHZ57, eğitim kurumları, şirketler ve medikal kuruluşlardan eğlence yerlerine kadar neredeyse tüm ortamlara zahmetsizce uyum sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.
Yeni model, WUXGA çözünürlük (1920 x 1200), tüm aydınlatma koşullarında net ve parlak sunumlar, kenar karıştırma, çeşitli dikey/yatay lens kaydırma seçenekleri, çeşitli enerji tasarrufu ayarları ve 20.000 saate kadar bakım gerektirmeden çalışma özelliklerine sahiptir. VPL-FHZ57, ayrıca projektörün yan ya da baş aşağı gibi herhangi bir açıda serbestçe yerleştirilmesini sağlayan entegrasyon esnekliği sunar.

Sony’nin 3LCD BrightEra™ lazer ışık kaynağı teknolojisinin kullanıldığı VPL-FHZ57, lamba tabanlı geleneksel projeksiyonlara göre işleri oldukça kolaylaştıran ve neredeyse hiç bakım gerektirmeyen uzun ömürlü lazer ışık kaynağı özelliğiyle canlı renkler veren 3LCD teknolojisinin tüm avantajlarını sunuyor. 20.000 saatlik ışık kaynağı çalışma süresiyle elde edilen gerek zaman tasarrufu gerekse ekonomik kazançlar sayesinde, normal şartlarda ampul değiştirmek için harcanan kaynaklar ve maliyetler de azaltılmış oluyor.

Sony Avrupa B2B Projektörleri Ürün Müdürü Robert Meakin: “Dünyanın ilk 3LCD lazer projektörü VPL-FHZ55, Sony’nin lazer projektör pazarında lider olmasına yardımcı oldu. Bugün, bir önceki modelin başarısını devam ettirerek VPL-FHZ57’yi sizlere sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu yeni model, yakın zamanda piyasaya sunduğumuz VPL-FHZ60 ve VPL-FHZ65 lazer modellerimizin kalitesini karşılamak için daha iyi beyazlar, daha iyi renk gamı ve geliştirilmiş kontrast oranı sunarak müşterilerimize devrim yaratan bir görüntü kalitesi ve güvenilirlik sağlıyor.” diyor.

VPL-FHZ57 modelinde dahili HDBaseT kartı bulunmaktadır, böylelikle bağlantı işlemi kolaylaşır, daha az kablo, sinyal genişletici ve alıcı kutusu kullanılır ve hata riskleri azaltılır.

Yeni VPL-CH370 projektör

Sony, yeni VPL-CH370 WUXGA’nın lansmanıyla, oldukça popüler olan C Serisi kurulum projektörü modellerine bir yenisini daha ekledi. 5000 lümen parlaklık sunan VPL-CH370, daha fazla bağlantı seçeneği sunmak ve büyük sınıflarda ya da geniş toplantı odalarında kolay kullanım, güvenilirlik ve düşük sahip olma maliyeti sağlamak için İsteğe Bağlı Kablosuz özelliğine sahiptir.

Yeni VPL-FHZ57 lazer projektör ve yeni C Serisi modeli, 2016’nın Ocak ayında Avrupa’da kullanıma sunulacak. Daha fazla bilgi için web sitemizi ziyaret edin: http://www.pro.sony.eu/laser



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!