-->
Netmarble, Dünyanın “En İyi 10 Mobil Oyun Yayıncısı” Arasına Girdi

−Netmarble Ocak-Ekim 2015 tarihleri arasında App Annie tarafından yayınlanan raporun gelir kategorisinde “Küresel En İyi 10 Oyun Yayıncısı” listesinde yer aldı. −Netmarble’ın yayınladığı Everybody’s Marble (Türkiye’de Paramanya), Seven Knights ve Raven oyunları Google Play’in ‘‘En Fazla Hasılat Yapan Oyun Yayıncısı’’ listesinde yer aldı. −Puzzle Pet Party ve Everybody’s Marble-Disney gibi yeni oyunlarla global piyasayı desteklemekte […]

14.12.2015 | ulasufuk

Netmarble Ocak-Ekim 2015 tarihleri arasında App Annie tarafından yayınlanan raporun gelir kategorisinde “Küresel En İyi 10 Oyun Yayıncısı” listesinde yer aldı.

Netmarble’ın yayınladığı Everybody’s Marble (Türkiye’de Paramanya), Seven Knights ve Raven oyunları Google Play’in ‘‘En Fazla Hasılat Yapan Oyun Yayıncısı’’ listesinde yer aldı.

Puzzle Pet Party ve Everybody’s Marble-Disney gibi yeni oyunlarla global piyasayı desteklemekte ve canlandırmaktadır.

Netmarble Games (“Netmarble”, CEO Youngsig Kwon), küresel ölçekte mobil uygulama analiz şirketi App Annie tarafından yayınlanan rapora dayanarak, Ocak-Ekim 2015 tarihleri arasında ‘’En İyi Küresel 10 Oyun Yayıncısı’’ listesine girdiğini duyurdu.

App Annie’nin raporuna göre Google Play’in ‘’En Çok Hasılat Yapan 10 Oyun’’ listesinde Ocak‘tan Nisan’a kadar Everybody’s Marble (Türkiye’de Paramanya), Ocak‘tan Mart’a kadar Seven Knights ve Mart’tan Eylül’e kadar da Raven (Evilbane, U.S.) listede kalmayı başardı.

Netmarble Games’in küresel pazarı hedefleyen ilk oyunu MARVEL Future Fight’ın yanı sıra, diğer oyunları da Tayvan ve Tayland gibi büyük pazara sahip Asya ülkelerinde de ilk 10 sıralamasına girdi.

Şu an MARVEL Future Fight A.B.D’de ilk 50 sıralamasında yer alıyor. Son dönemde Google Play tarafından “Yılın En İyi Oyunu” seçilen MARVEL Future Fight hem eğlence hem de kalitesini arttırarak küresel oyuncular arasında her geçen gün daha fazla ün kazanıyor.

Küresel çapta ‘’En Çok Hasılat Yapan 10 Oyun’’ listesine girmeyi başarmış ilk Kore firması olan Netmarble, mevcut oyunların popüler olmaya devam etmesi ve yeni oyunların da arzu edilen sonuçlar vermesiyle beraber küresel listede üst sıralara tırmanacağını öngörüyor.

Netmarble, birçok farklı tarzda yeni oyunun başarıya ulaşmasını ve mevcut popüler oyunların gördüğü ilgiyi devam ettirmesini sağlayan yerel pazarlama stratejileri ve istikrarlı hizmetleriyle küresel iş dünyasında itici bir güç oluşturuyor.

Firma, Netmarble’ın dünya çapında 200 milyon oyuncuya ulaşmış ‘Everybody’s Marble’ markası ile dünyanın en büyük markalarından biri olan Disney’i buluşturacak olan ‘Everybody’s Marble-Disney’ isimli oyununu 2016 yılının başında yayınlayacak.

Netmarble Games Denizaşırı Ülkeler Başkanı Seungwon Lee; “Netmarble, uluslararası ünlü markalarla çalışarak ve küresel lider şirketlerden biri olan SGN’ye 130 milyon dolar yatırım yaparak etkili ve yeterli bir küresel yayın sistemi kurmayı hedefliyor. Firma, küresel pazarda proaktif atılımlarını sürdürecektir” açıklamasında bulundu.

Firma, bu yıl gelirinin yüzde 25’ini oluşturan küresel iş hacminin önümüzdeki yıl artacağını öngörüyor.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!