-->
MSI’dan Blizzard Tutkunlarını Sevindirecek Haber: MSI GE62 HotS Edition

Blizzard’ın “Heroes of The Storm”u İçin Özel Sürüm Nexus’taki Kahramalar için özel olarak üretilmiş yepyeni bir seri!                 Taipei, Taiwan – Dünya lideri oyun laptopları üreticisi MSI, şimdi Blizzard Entertainment tarafından resmi olarak tavsiye edilen “Heroes of The Storm” serisi oyun dizüstü bilgisayarlarını duyurdu. Pazarda ilk defa Blizzard’ın Heroes serisi ile birlikte markalama anlaşması yapan […]

14.12.2015 | ulasufuk

Blizzard’ın “Heroes of The Storm”u İçin Özel Sürüm

Nexus’taki Kahramalar için özel olarak üretilmiş yepyeni bir seri!

                Taipei, Taiwan – Dünya lideri oyun laptopları üreticisi MSI, şimdi Blizzard Entertainment tarafından resmi olarak tavsiye edilen “Heroes of The Storm” serisi oyun dizüstü bilgisayarlarını duyurdu. Pazarda ilk defa Blizzard’ın Heroes serisi ile birlikte markalama anlaşması yapan ilk oyun laptopları serisi olarak hem MSI fanları, hem de Blizzard takipçileri tarafından heyecanla karşılanan bu seride kutudan birçok hediye de çıkıyor. Özel Heroes oyun cihazları ile Nexus’ta savaşmak gerçekten nefes kesici olacak!

 “Heroes of the Storm” Edition, Sınırlı sayıda üretildi !

Blizzard Entertainment tarafından geliştirilen çok oyunculu bir savaş arenası olan Heroes of the Storm,  Blizzard’ın tanınmış Diablo, Warcraft ve StarCraft oyunlarından kahramanlara evsahipliği yapıyor. Oyun hem ücretsiz, hem de freemium (ücretli ek özelliklerle) oynanabiliyor ve istendiğinde mikro-ödemeler ile kahramanlar, oyundaki karakterler için görsel değişiklikler veya binekler satın alınabiliyor. Sınırlı sayıda üretilen bu seri yalnızca bazı ülkelerde sunuluyor.

MSI GE62 Heroes of the Storm edition

msi

Tüm Nexus savaşlarında en çok işinize yarayacak şey, alabildiğiniz kadar mühimmatla donatılmış en kullanışlı silah olacaktır. MSI GE62 Heroes Edition, sizi destanlar yazacak zaferlere götüren benzersiz oyun özellikleri ile donatılmıştır. Bu özel sistemin kapağına kazınmış Blizzard kahramanları, oyuncularla birlikte çetin savaşlarda omuz omuza mücadele etmeye hazır! Birlikte gelen özel kuponu ise meşhur Heroes’ karakteri Valla’ya ait.

“Heroes of the Storm” Gaming Notebook ile ilgili daha fazla bilgi için:

http://hq.msi.com.tw/event/game/heroes-of-the-storm

TÜM MSI Gaming Notebook bilgisayarlar WINDOWS 10 Yükseltme ve Tam DirectX 12 3D Özelliklerini destekler!

Windows 10 ile daha iyi oyun.

Daha fazla bilgi için: http://event.msi.com/nb/2015/windows10/en/

“SINIR GÖKYÜZÜ”nün Hikayesi

Motorlu taşıtların icadından bu yana, insanoğlu hep hız peşinde olmuştur. İster karada, ister suda ya da havada, mühendisler ve test pilotları daha önce elde edilmemiş hız rekorları kırmayı hedeflediler. Aynı bizim MSI’da yaptığımız gibi!

Teknolojide yaşanan son yenilikler ve MSI tarafında hiç vazgeçmediğimiz çabalar, sadece daha ince notebook bilgisayarlar değil, aynı zamanda daha yüksek performanslar elde etmemize yardımcı oldu. Bir süredir mobil sistemlerde kullanılan işlemcilerin ham işlem gücü, masaüstü rakipleri ile kıyaslanabilecek seviyeye geldi; ve dünyanın hızla taşınabilirliğe ve mobil üretkenliğe yönelmesi ile bu trend devam ediyor. MSI da bu evrimde eşsiz bir konumda.

“Yalnızca üst sınıf mobil oyun sistemleri üzerinde odaklanıyoruz. Mümkün olan en iyi performansa sahip donanımları ve RAID konfigürasyonunda SSD diskleri kullanarak yıllardır depolama hızı performansında Super RAID çözümümüzle sektöre liderlik ediyoruz. Önceki nesil olan Super RAID 3 ile 1500MB/sn iken bu hız Super RAID 4 ile , 1500MB/sn’den  3300MB/sn okuma hızına ulaştı. Ayrıca NVIDIA’nın en iyi grafiklerini kullanıyoruz. GT80 modelimizdeki GeForce GTX 980M gibi, bu grafik çözümleri, G-Sync destekli en üst sınıf monitör panelleri ile birlikte son kullanıcılara gerçek bir değer olarak ulaşıyor. Yeni ürünlerimize artık 6.nesil Intel Core işlemcileri de dahil edebiliriz” yorumunu yapan Eric Kuo “İnanıyorum ki tek sınır gökyüzü” diyor.

Bilgisayar oyunları yaklaşık 40 yıl önce arcade konsollarla başlamış olsa da ancak şimdi herkes için kişisel bir hale geliyor. Bugüne kadar gelinen nokta ve gittikçe artan gelişme hızı göz önüne alınırsa, diyebiliriz ki: MSI için ve MSI ile “Tek sınır gökyüzü”.

 



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz