-->
MSI Z170A KRAIT GAMING R6 SIEGE İle Birlikte TOM CLANCY’S RAINBOW SIX SIEGE Ücretsiz!

Oyun donanımları tasarımında dünya lideri MSI, bu yılın en çok beklenen oyunlarından biri ve E3 2015’te “En iyi PC Oyunu” ödülünü alan Tom Clancy’s Rainbow Six Siege oyununun yaratıcısı Ubisoft Entertainment ile yaptığı yeni işbirliğini duyurdu. MSI, Ubisoft’un anakart iş ortağı olarak, bu işbirliğini kutlamak için Z170A KRAIT EDITION anakartın özel olarak tasarlanmış yeni modelini […]

02.12.2015 | ulasufuk

Oyun donanımları tasarımında dünya lideri MSI, bu yılın en çok beklenen oyunlarından biri ve E3 2015’te “En iyi PC Oyunu” ödülünü alan Tom Clancy’s Rainbow Six Siege oyununun yaratıcısı Ubisoft Entertainment ile yaptığı yeni işbirliğini duyurdu. MSI, Ubisoft’un anakart iş ortağı olarak, bu işbirliğini kutlamak için Z170A KRAIT EDITION anakartın özel olarak tasarlanmış yeni modelini sundu: MSI Z170A KRAIT GAMING R6 SIEGE.

Bu yeni modelle birlikte Tom Clancy’s Rainbow Six Siege [Standard Edition] oyununa ÜCRETSİZ sahip olacaksınız. Bu kadar da değil!! Kampanya süresince MSI, oyunu ücretsiz olarak Z170A GAMING M5 anakartla birlikte de veriyor. Promosyon 1 Aralık 2015 Salı günü başlıyor.

2015-11_gaming_mb_krait-r6-siege_001-3
MSI GAMING anakartla herşeye sahip ol. Tom Clancy’s Rainbow Six Siege oyunu da ücretsiz!

Yeni Z170A KRAIT GAMING R6 SIEGE anakart, benzersiz siyah-beyaz tasarımın yanında özel Rainbow Six Siege kutu ve aksesuarlarıyla geliyor. Farklı olmak isteyen, en yüksek performansı arayan ve oyun PC’sini özelleştirmek isteyen kullanıcılar için Z170A KRAIT GAMING R6 SIEGE anakart her türlü beklentinin ötesinde! Z170A GAMING M5 anakart, hedefi favori oyununda ustalaşmak olan oyun tutkunları için tasarlandı. MSI’ın gerçek GAMING DNA’sı ile tasarlanan bu anakart, benzersiz oyun özellikleri ile sizi oyun deneyiminde bir sonraki seviyeye taşımaya hazır.

Z170A KRAIT GAMING R6 SIEGE ve Z170A GAMING M5 anakartlar, sektörün en yüksek kaliteye sahip ses özelliklerini sunan Audio Boost 3 ile daha önce görülmemiş gerçeklikte bir ses deneyimi ile geliyor ve rakiplerin tam konumunu belirleyebilmenize olanak tanıyan bir taktik üstünlük sağlıyor. Kingston, Corsair, Crucial gibi dünyaca ünlü bellek üreticileri tarafından da onaylanan DDR4 Boost teknolojisi, bellek sinyallerinin saf bir şekilde iletilmesini garantiliyor. Mükemmel uyumluluk ve kararlılığa sahip, yüksek performanslı, sapasağlam bir sistemle oyun keyfinizden ödün vermeyin! USB 3.1 Gen2 Type-A & Type-C teknolojisi, yıldırım hızında veri transfer hızları ile oyunları, müzikleri ve filmleri eskisinden çok daha hızlı kopyalamanızı sağlarken gelecek nesil çözümlere de uyum sağlayan 2 tip konnektöre sahip.

Bu oyun promosyonu kısıtlı bir süre için, belirli ülkelerde geçerli. Promosyon kodları 1 Aralık 2015 ile 1 Mart 2016 arasında geçerli. Detayları bölgenizdeki MSI satıcısı veya temsilcisinden, ya da goo.gl/NhqSL5 adresindeki etkinlik sayfamızdan öğrenebilirsiniz.

2015-11_gaming_mb_krait-r6-siege_0022015-11_gaming_mb_krait-r6-siege_0032015-11_gaming_mb_krait-r6-siege_005

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!