-->
Mobil RPG Oyunu Seven Knights 8’inci Bölümü Mehtaplı Ada’yı Tanıtıyor!

– Oyunun hikâyesini ve içeriğini genişleten çok büyük bir güncelleme – Mehtaplı Ada’nın en güçlü canavarı Ace oyuna dâhil oluyor. – 7 özgün karakter oyuna ekleniyor. Netmarble Games, mobil RPG oyunu Seven Knights için Mehtaplı Ada isimli 8’inci bölümün güncellemesini duyurdu. Oyuncuların maceraya atıldığı bölümlerde oyun içerisindeki en yüksek seviyeli baş düşmanlar hüküm sürüyor. 8’inci […]

03.12.2015 | ulasufuk

– Oyunun hikâyesini ve içeriğini genişleten çok büyük bir güncelleme

– Mehtaplı Ada’nın en güçlü canavarı Ace oyuna dâhil oluyor.

– 7 özgün karakter oyuna ekleniyor.

Netmarble Games, mobil RPG oyunu Seven Knights için Mehtaplı Ada isimli 8’inci bölümün güncellemesini duyurdu.

Oyuncuların maceraya atıldığı bölümlerde oyun içerisindeki en yüksek seviyeli baş düşmanlar hüküm sürüyor. 8’inci bölüm Ayışığı Adası, Çiçek Köyü, Deneme Yolu ve Gök Kapısı’nı içeren 15 etaptan oluşuyor. Bölüm, suçlu Dellons’un, işbirlikçisi Ay Muhafızları ile anlaşmazlığa düştüğü hikâye ile karşımıza çıkıyor.

Yeni eklenen bölüm, 7 kahraman ile savaşan Dört Lord’dan birisi olan ve mevcut bölümlere göre daha yüksek zorluk seviyesine sahip Mehtaplı Ada’yı kontrol eden Ace’e karşı savaşma olanağı sunuyor.

Ayışığı Adası’nin lordu Ace, üstün kılıç kullanma becerisine sahip büyük bir generaldir. Ayrıca aile yadigârı Lider Kılıcı’nın da sahibidir. Kılıcın uzun menzili ile kendi saldırı kabiliyetini artırırken, düşmanların güçlerini ve savunma kabiliyetlerini de düşürür.

Netmarble, yeni bölümün konseptiyle uyumlu çeşitli silah ve ekipmanların yanı sıra Lina, Daisy, Jin, Rei, Katty ve Coco gibi doğuya özgü 7 karakter ekledi.

Netmarble, bu güncellemeyle birlikte, 3-17 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek etkinlikte Ace’e ulaşan yüksek seviyeli oyunculara kura yoluyla 4 Yıldızlı element bileti veriyor.

Netmarble Games Denizaşırı Ülkeler Başkanı Seungwon Lee “Yeni bölümü içeren, bu devasa güncelleme, Seven Knights oyuncularına daha büyük bir eğlence sunuyor. “Seven Knights çeşitli ve ilginç içeriklerle dolu yeni bölümler eklemeye devam edecek” dedi.

Geçen ay dünya çapında 146 ülkede lansmanı yapılan Seven Knights, yaklaşık 200 karakteri toplama ve geliştirme imkanını sizlere sunuyor. Toplamda sekiz bölümde üstünlük elde etmeye çalışan Seven Knights oyuncuları, dinamik maceraların, çeşitli zindanların ve aynı zamanda loncalar arası savaşın keyfini sürüyor.

Seven Knights, Google Play ve AppStore’dan ücretsiz olarak indirilebilir.

GooglePlayStore:https://play.google.com/store/apps/detailsid=com.netmarble.sknightsgb

App Store: https://itunes.apple.com/us/app/seven-knights/id970818035?l=ko&ls=1&mt=8

Oyun hakkında daha fazla bilgiyi (http://sevenknights.netmarble.com) adresinde bulabilirsiniz.



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!