-->
Kinguin’den CS:GO Severleri Sevindirecek Haber

Counter Strike: Global Offensive skin paketlerine artık çok daha hızlı kavuşabileceksiniz Dünyaca ünlü dijital oyun mağazası Kinguin, CS:GO severlerin çok beğeneceği bir gelişmeyi duyurdu. Bugünden itibaren oyuncuların Kinguin üzerinden satın aldıkları CS:GO skin paketleri neredeyse anında oyuncuların envanterlerine eklenecek. Ayrıca Kinguin oyunseverlere yeni yıl hediyesi olarak, bugüne özel bir kampanya da sunuyor. Kinguin’den bugün içerisinde […]

31.12.2015 | ulasufuk

Counter Strike: Global Offensive skin paketlerine artık çok daha hızlı kavuşabileceksiniz

Dünyaca ünlü dijital oyun mağazası Kinguin, CS:GO severlerin çok beğeneceği bir gelişmeyi duyurdu. Bugünden itibaren oyuncuların Kinguin üzerinden satın aldıkları CS:GO skin paketleri neredeyse anında oyuncuların envanterlerine eklenecek.

Ayrıca Kinguin oyunseverlere yeni yıl hediyesi olarak, bugüne özel bir kampanya da sunuyor. Kinguin’den bugün içerisinde yaptığınız 19.99 euro üzerindeki her alışverişinizde verilecek bir kod ile 5 euro geri alabileceksiniz. Bunun yanında alışverişlerinizde NY20OFFSKINZ kodunu kullanarak sepetinizdeki bir adet CS:GO eşyası için %20 indirim de kazanabilirsiniz.

Bu kampanyadan yararlanmak ve binlerce oyuna indirimli fiyatlarla sahip olmak için http://www.kinguin.net/cs-go-items adresini ziyaret edin.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!