-->
Guitar Hero Live Şovu Başlıyor

Guitar Hero Live, şovun yıldızı olmanız için sizi sahnelere davet ediyor… Serinin tutkunlarına özel olarak hazırlanan yeni yıl kampanyası ile sahnelerin tozunu attırın… Dünyanın önde gelen video oyun, konsol ve aksesuar firmalarının Türkiye’deki lider distribütörü Aral, müzikle etkileşimin yeni bir yolunu sunan, pop kültür fenomeni Guitar Hero Live ile rock yıldızı olma yolundaki hayallerinizi yeniden […]

25.12.2015 | ulasufuk

Guitar Hero Live, şovun yıldızı olmanız için sizi sahnelere davet ediyor… Serinin tutkunlarına özel olarak hazırlanan yeni yıl kampanyası ile sahnelerin tozunu attırın…

Dünyanın önde gelen video oyun, konsol ve aksesuar firmalarının Türkiye’deki lider distribütörü Aral, müzikle etkileşimin yeni bir yolunu sunan, pop kültür fenomeni Guitar Hero Live ile rock yıldızı olma yolundaki hayallerinizi yeniden ateşleyecek muhteşem bir yeni yıl kampanyası ile sahneye çıkıyor. Aral – Activision işbirliği ile 24 Aralık – 4 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek olan kampanya, serinin son oyunu olan ‘Guitar Hero Live’ ı severleri ile buluşturmayı hedefliyor. Kampanya kapsamında cazip bir fiyatlarla tüketicisinin beğenisine sunulan Guitar Hero Live, tüm format kullanıcılarının yüzünü güldürecek.

Guitar Hero Live ile oyuna kendinizi kaptırın! Bu muhteşem şovun yıldızı siz olabilir ve istediğiniz mekanda istediğiniz kişilere konser verebilirsiniz. Bu benzersiz deneyimi evinizin konforunda yaşamanızı sağlayan Guitar Hero Live, yarattığı muhteşem atmosfer ile size milyonların önünde konser veriyormuş hissi verecek…

Aralgame ve tüm prestijli mağazaların raflarını indirimli fiyatı ile süsleyecek Guitar Hero Live, türün severlerine farklı bir deneyim yaşatmak için geliyor.

Guitar Hero Live’a yeni özellik

Yakın tarihte duyurulan Rival Challenges özelliği ile Guitar Hero Live tutkunlarına farklı dünyaların kapılarını açacak. Bu yeni özellik sayesinde oyuncular, benzer yeteneklerdeki rakipleri ile 1’e 1 kapışabilecekler.

GHTV’de ayrıca şarkıları ‘favoriye’ ekleme ve çalma haklarını bitirenler için yeni günlük jeton ödülü gibi yeni özellikler de bulunuyor.

Guitar Hero Live Hakkında

Başarılı DJ Hero ve DJ Hero 2’nin ardındaki stüdyo FreeStyleGames tarafından geliştirilen Guitar Hero Live sahnede gösterinin yıldızı olarak yer alacağınız birinci şahıs perspektifi de dahil olmak üzere oyunu oynamanın iki güçlü yolunu da tanıtıyor. Gerçekçilikte bir dönüm noktası olacak olan Guitar Hero Live sahnede olmanın ve gerçek bir grupta çalmanın ne demek olduğunu yaşatacak olan canlı aksiyon deneyimi sunacak ve ne kadar iyi veya kötü çaldığınıza bağlı olarak size gerçek zamanlı tepkiler verecek gerçek seyircilerin önünde çalacaksınız.

Guitar Hero Live ayrıca Guitar Hero oynamanın devrim yaratacak yeni yolu GHTV moduna da sahip olacak. 24 saat çalınabilir müzik videosu yayını yapacak olan bu ağ sayesinde oyuncular sürekli olarak güncellenen ve yeni şarkılardan eski hitlere kadar geniş bir yelpazeye sahip olacak resmi videolarla birlikte çalabilecekler. GHTV sayesinde herhangi bir şarkıda en yüksek puanı almak için ister arkadaşlarınızla, ister dünyanın dört bir yanından oyuncularla kapışabileceksiniz.



Popüler Haberler


Türk Telekom eSüper Lig’in heyecan dolu finali sona erdi ve Trabzonspor, Ankaragücü’nü 6-0 ve 4-0’lık skorlarla mağlup ederek şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı!


Kılıç dövüşlerinin heyecanını ve vahşetini dorukta yaşamak isteyenler için hazır olun!


Uzun yıllardır heyecanla beklenen Blizzard’ın yıllık oyun etkinliği BlizzCon, 2024 yılında düzenlenmeyecek.


ESL Pro Lig Sezon 19 heyecanı devam ediyor! Malta’da düzenlenen turnuvada A ve B gruplarındaki mücadeleler pazar günü sona erecek.