-->
Global Action RPG Oyunu Blade Waltz için Geniş Çaplı Bir Güncelleme

–Yeni zindan ACT 6, yeni kıyafet ve kombolarla geliyor! –Anlık karakter değiştirme ve arkadaş çağırma özelliklerine sahip Aksiyon RPG oyunu –Belirli bir sıra ve kombinasyona göre basılan saldırı tuşları ile çeşitli harika kombolar Asya’nın en hızlı gelişen oyun şirketi Netmarble Games (“Netmarble”), Blade Waltz için geliştirilmiş ilk geniş çaplı güncellemesini bugün duyurdu. Güncelleme ile birlikte […]

07.12.2015 | ulasufuk

Yeni zindan ACT 6, yeni kıyafet ve kombolarla geliyor!

Anlık karakter değiştirme ve arkadaş çağırma özelliklerine sahip Aksiyon RPG oyunu

Belirli bir sıra ve kombinasyona göre basılan saldırı tuşları ile çeşitli harika kombolar

Asya’nın en hızlı gelişen oyun şirketi Netmarble Games (“Netmarble”), Blade Waltz için geliştirilmiş ilk geniş çaplı güncellemesini bugün duyurdu.

Güncelleme ile birlikte toplam 10 etaptan oluşan ACT 6 adlı yeni bir zindan eklendi.

Yeni zindan, güçlü canavarlarla nefes kesici mücadeleler ve büyüleyici savaşlar sunuyor.

Blade Waltz oyuncularının, ilk 5 bölümden daha zor olan ACT 6’da hayatta kalabilmek için ekipmanlarını geliştirmeleri gerekecek. Yeni zırhlarla birlikte baş düşmanlara karşı koyacak yeni güçlere sahip olacak ve bölümleri başarıyla tamamlayacaklar.

Güncelleme ile Starfell, Gordon ve Ellie gibi karakterler için zırhlar ve özellikler geliyor. Netmarble’a göre, yeni eklenen kombolar 25. seviye üzeri karakterlerde aktif olacak.

Netmarble Denizaşırı Ülkeler Başkanı Seungwon Lee “Blade Waltz harika oynanış sistemi ve aksiyon yüklü oynanışı ile yüksek seviye oyuncu memnuniyeti ve eğlence sunmaktadır” diye yorum yaparken sözlerine “Bugün gelen güncelleme ile Blade Waltz çeşitli ve heyecan verici içerikler sunmaya devam etmektedir” şeklinde devam etti.

Geçtiğimiz ay 153 ülkede yayınlanan Blade Waltz geleneksel Aksiyon RPG özelliklerini taşırken aynı zamanda da kombo ve yetenek sistemlerini birleştirmektedir. Sunduğu eşsiz kontrol sistemi sayesinde oyunculara dokundukları saldırı tuşlarına göre çeşitli kombolar yaratma imkânı tanımaktadır. Bunların yanında stratejik oyuncu değiştirme sistemi ile silah, kılıç ve çekiç kullanan üç karakter arasında geçiş yapmaya da imkan vermektedir.

Blade Waltz ve global lansmanı hakkında daha fazla bilgi almak için

(PC: http://bw.netmarble.com, Mobil: http://bw.netmarble.com/m).

Polygon Games Ltd Şti. tarafından geliştirilen Blade Waltz, App Store ve Google Play üzerinde ücretsiz indirilebilir, oyun içi satın alım özellikleri mevcuttur.

App Store: https://itunes.apple.com/app/blade-waltz/id982428315

Google Play: market://details?id=com.netmarble.mist



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!