-->
Gerçek Zamanlı Strateji Klasiği ​Total Annihilation Şimdi Steam’de!

Total Annihilation şimdi Steam’de! Chris Taylor’un klasikler arasına girmiş gerçek zamanlı strateji oyununu yeniden keşfetmeye hazır mısınız? Wargaming yaklaşık iki yıl önce yayın haklarını satın aldığı gerçek zamanlı bilim kurgu klasiklerinden Total Annihilation’un Steam’de 10 TL’ye (bugüne özel indirimli fiyatıyla 7 TL’ye) satışa çıktığını duyurdu. 1997’de ünlü oyun tasarımcısı Chris Taylor’un imzasıyla piyasaya sürülen Total […]

18.12.2015 | ulasufuk

Total Annihilation şimdi Steam’de!

Chris Taylor’un klasikler arasına girmiş gerçek zamanlı strateji oyununu yeniden keşfetmeye hazır mısınız?

Wargaming yaklaşık iki yıl önce yayın haklarını satın aldığı gerçek zamanlı bilim kurgu klasiklerinden Total Annihilation’un Steam’de 10 TL’ye (bugüne özel indirimli fiyatıyla 7 TL’ye) satışa çıktığını duyurdu.

1997’de ünlü oyun tasarımcısı Chris Taylor’un imzasıyla piyasaya sürülen Total Annihilation, üç boyutlu birim ve arazi tasarımlarının dijital oyunlarda ilk kez kullanılmasıyla adından bir hayli söz ettirmişti. Eğer toplamda 50’den fazla ödül almış ve klasikleşmiş gerçek zamanlı bu strateji oyununu daha önce oynamadıysanız şimdi tam sırası!

Total Annihilation, insanlar ve son derece gelişmiş bir yapay zeka olan The Core’un baş rolde olduğu fütüristik bir atmosferde geçmekte. The Core’un teknolojik ve ekonomik başarıları sayesinde insanlık, Samanyolu galaksisinin çoğu bölgesini kolonize etmeyi başarmış, refah ve barış içinde yaşamını sürdürmektedir. Teknoloji insan bilincinin makineye geçmesine olanak tanıyacak kadar geliştiğinde ise “modelleme” (patterning) adı verilen bir işlem aracılığıyla artık ölümsüzlüğün kapıları açılmış olur. Ne var ki dengelerin bozulması uzun sürmeyecektir zira The Core, toplumsal bir sağlık önlemi olarak tüm insanlara modelleme işleminden geçmeyi zorunlu kılar. Bu kurala galaksinin ücra köşelerinde yaşayan küçük bir grup insan isyan ettiğinde ise kaçınılmaz savaş başlamış olur.

Oyunu Steam üzerinden satın almak için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz:

http://store.steampowered.com/app/298030/?snr=1_7_…

İsteyen oyuncular GOG.com üzerinden Total Annihilation: Commander Pack’i satın alabilir ve standart sürümün yanında ek paketler The Core Contingency ve Battle Tactics’e ilaveten oyun müzikleri, harita editörü ve 65 sayfalık kılavuzu içeren daha gelişmiş bir pakete sahip olabilirler. Bunun için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz:

http://www.gog.com/game/total_anihilation_commande…

İçerik Paketleri:

ftp://ftpplus.wargaming.net/Total_Anihilation_Assets_Announcement.zip

Logo:

ftp://ftpplus.wargaming.net/Total_Anihilation_Assets_Announcement_Logo.zip

Ekran Görüntüleri:

ftp://ftpplus.wargaming.net/Total_Anihilation_Assets_Announcement_Screens.zip



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.