-->
GameX’te Netmarble İmzası

Netmarble Games, Türkiye’nin tek dijital eğlence ve oyun fuarı GameX 2015’te oyun severlerle buluştu. Fuar kapsamında düzenlenen Oyun Ödülleri’nden boş dönmeyen Netmarble; En İyi Mobil Oyun Yayıncısı, En İyi FPS ve En İyi Free To Play dallarında toplam 3 ödül kazandı. Netmarble’ın alanında ziyaretçilerle buluşan Marvel karakterlerinin cosplayerları da GameX 2015’in ilgi odağı oldu. Aynı […]

17.12.2015 | ulasufuk

Netmarble Games, Türkiye’nin tek dijital eğlence ve oyun fuarı GameX 2015’te oyun severlerle buluştu. Fuar kapsamında düzenlenen Oyun Ödülleri’nden boş dönmeyen Netmarble; En İyi Mobil Oyun Yayıncısı, En İyi FPS ve En İyi Free To Play dallarında toplam 3 ödül kazandı.

Netmarble’ın alanında ziyaretçilerle buluşan Marvel karakterlerinin cosplayerları da GameX 2015’in ilgi odağı oldu. Aynı zamanda fuarda Netmarble’ın oyunlarında kullanılmak üzere binlerce hediye kuponu dağıtıldı.

Mobil oyun dünyasının en başarılı aktörlerinden Netmarble, Lütfi Kırdar Fuar Merkezi’nde gerçekleşen GameX Uluslararası Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı’nda katılımcıların ilgi odağı oldu. Fuar kapsamında düzenlenen ve oyun severlerin online olarak oylamaya katıldıkları Oyun Ödülleri’nde Netmarble, 3 dalda ödüle layık görüldü. Wolfteam ile En İyi FPS, Goley ile En İyi Free To Play ödülünü alan Netmarble, En İyi Mobil Oyun Yayıncısı ödülünün de sahibi oldu.

Açılış töreninde konuşan Netmarble EMEA CEO’su Barış Özistek, GameX’e olan yoğun ilgiden dolayı mutluluğunu dile getirdi. Türkiye’de 30 milyondan fazla PC, mobil ve konsol oyuncusu olduğunu belirten Özistek, GameX 2015’te yer alan farklı firmaların oyun sektörü için önemini vurguladı.

Oyun severler, Netmarble’ın alanında Paramanya, Seven Knights, Blade Waltz ve Marvel Future Fight oyunlarını, eğitmenler eşliğinde deneyimlerken, arkadaşlarıyla Hounds oynayarak keyifli vakit geçirdi. Netmarble standını ziyaret eden tüm ziyaretçilere Netmarble’ın oyunlarında kullanılmaya hazır hediye kuponları dağıtılırken, Marvel Future Fight, Paramanya ve Rush N Krush en çok oynanan mobil oyunlar oldu.

Netmarble’ın standındaki Iron Man, Winter Soldier, Gamora ve Captain America gibi Marvel dünyasının sevilen karakterlerinin cosplayerları ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü. Karakterlerle fotoğraf çektirme yarışına giren ziyaretçiler, Netmarble standında Marvel Future Fight’ı oynama ve yetkililerle görüşme şansı buldu.

20 Aralık’a kadar sürecek GameX 2015’te ziyaretçilerle buluşacak olan Netmarble, B -22 standında hazırladığı yeni sürprizlerle oyun severleri ağırlamaya devam edecek.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!