-->
GameX 2015 Fuarı’nda Playstore’un Standını Yaklaşık 100 Bin Oyunsever Ziyaret Etti, Düzenlenen Turnuvalara 2160 Kişi Katıldı

Türk Telekom Grubu’nun dijital oyun platformu Playstore’un, Türkiye’nin en büyük dijital oyun fuarı olan GameX 2015 için özel olarak tasarlanan standını 4 gün içerisinde yaklaşık 100 bin oyunsever ziyaret etti. İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’ndeki fuarda; Playstore standında düzenlenen, dünyanın en çok ilgi gören oyunlarından olan 120 Call of Duty: Black Ops III, Fifa 16 […]

29.12.2015 | ulasufuk

Türk Telekom Grubu’nun dijital oyun platformu Playstore’un, Türkiye’nin en büyük dijital oyun fuarı olan GameX 2015 için özel olarak tasarlanan standını 4 gün içerisinde yaklaşık 100 bin oyunsever ziyaret etti.

İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’ndeki fuarda; Playstore standında düzenlenen, dünyanın en çok ilgi gören oyunlarından olan 120 Call of Duty: Black Ops III, Fifa 16 ve The Crew Wild Run Edition turnuvaları, ziyaretçilerden büyük ilgi gördü. Toplam 2160 kişinin katıldığı turnuvalarda, oyunseverler heyecanlı mücadeleler sonucunda çeşitli hediyeler kazandı.

Fuar süresince;

Dünyanın en iyi futbol oyunlarından sayılan FIFA 16 için, 320 oyunseverin mücadele ettiği 160 turnuva düzenlendi.

120 Call of Duty: Black Ops III turnuvası multiplayer’ı ile 1600 katılımcıya büyük heyecan yaşattı.

The Crew Wild Run’ı oynayan 240 katılımcı ise en iyi açık multiplayer yarış deneyimini yaşadı.

Turnuvalarda günün kazananlarına; 250 TL, 100 TL ve 50 TL’lik olmak üzere, toplam 3.200 TL’lik hediye çeki; fuar boyunca Playstore standını ziyaret edenlere ise 20.000 TL değerinde indirim kodu dağıtıldı.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!